my hard time of days.

Hei gørlsa. Dykk e best. I dag har jeg faktisk ikke hatt lekser (:(:(:(:(:() det suger asshoul. Derfor måtte jeg finne på noe skikkelig fornuftig å gjøre..men hva? Vanskelig..jeg pleier jo alltid å gjøre lekser.

Jeg spiste litt lefse for å klarne tankene, kanskje jeg kom på noe fornuftig å gjøre......det gjorde jeg faktisk. Jeg bestemte meg for å ta en joggetur. Dette var veldig daily och forfreekende!

Deretter satt jeg barnevakt for noen tusselusser jeg fant ute i hagen. Det var fem av de, og jeg måtte litterly løpe etter de hele tidn. Sykt stress, det var helt ininsein. 

Etter det, vaska jeg innkjørselen vår med mopp, herlig. Jeg har nå bevisst at man kan gjøre masse fornuftig selv om man ikke har lekser. - Ida lille vennen dere som elsker dere mer enn noe på jord dere er best jentene mine blogglesere som ingen kan drømme om sov godt søtinger.

Idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasho :)

am i going to die sun?

I'm gonna write this innlegg in Inglish because of my englandfriends, and fans. I am wery sorry and expesielly over my fans. My friends have known about it a litlle more longer, butt not my deer fans. You mean the world to me. For a month back or so, I could help my selves. I took a sigarett in my mouth. Actually, someone else took it in my lips. I don't know who yet, but when I find the monster, I will anmeld him to the polise. This is not a nice ting to do at all, and he is not my friend annimore. Ofc he can het forgivness, ofc. I'm with Jesus, u know? 

Am I dieing of this schitt? i'm not reddy to day, becaus i have an mathtenteimen tomorruw, and some test i have to take before i die, i also wanted to go to island to see the watherfalls there. Love. I know killing is not the right ansir, do you know what to do? send me a comment, of comment the inlagg down. Kisses! <3

A scared and angri Ida. 

røyking på S

Gikk forbi denne i sted og mista lysten på livet.

Kan vel begynne med å si at dere som gjorde dette (jeg vet ikke hvem dere er, men jeg vet at dere leser bloggen min!!) hvem enn dere er, slutt. Det er ikke verdt det. Det er ikke verdt pengene, tiden og helsen...det er rett og slett ikke verdt det. 

Jeg blir skuffet...nei jeg skal være ærlig...Jeg blir lei meg. Kjempelei meg faktisk. Hvordan kan dere? Hva gjorde jeg? Er det min feil? Ikke nok med at dere røyker i det hele tatt, men i tillegg skal dere KASTA DEN FRA DERE MITT I GATA I BERGENBY?!?!?!? Ødelegge byen?!?! 

image

image

Jeg klarer ikke å holde det inne lengre, det er helt forferdelig. Håper dere sover godt i natt røykere...serr, dere synker lavt hele gjengen, dere er syndere, dere er forferdelige mennesker.

- Ida...

Sorri

Sorry for at jeg ikke blogger

Sorry for at jeg spiste det siste eple uten å spørre

Sorry for at jeg lever

Sorry for at jeg er en byrde

Sorry for at jeg røpte din hemmelighet

Sorry for at jeg er meg selv

Sorry for alt

hagl

NEI NÅ SNØR DET IGJEN! Er det ikke nok nå kjære Gud?! Da jeg gikk hjem fra skolen, gjett hva som hendte da?! Jo, da ble jeg SØKKVÅT på tærne, pga SNØØØØØ! Jeg klikker mongo snart assa. 

- Ida

Hodepine

Heia! Jeg har visst glemt bloggen litt i det siste, (glemt og glemt...) men uansett, her er jeg :-)

Jeg har så vondt i mitt hode. Au, au, au, au. Jeg må roe meg litt, det gjør så vondt! Men jeg fikk lov å ta en kvart parrasett/Ybuks av mamma isted, så det hjelper på.

Jeg har litt lyst til å danse. Danse med en blomstrete topp på meg. 

Da jeg fant dette bilde, fikk jeg frysninger! Se så pen hun er da. Jeg har så lyst til å se sann ut når jeg blir gammel og grå. Sykt vakker! Misunnelig!

Disse trærne var ekstremt fine og vulgære. Jeg elsker synet av dem. 

Jeg og Anna var ute i en slik skog en gang, for mange, mange år siden. Det var så fint det, så fint å være spett og lita. Off så fort tiden går. Skulle ønske tiden kunne bremse litt!

Roser er røde...ehm. Så hvorfor er disse rosene ROSA da? HÆ? 

Jeg trodde ikke et så vakkert dikt kunne fortelle en så stor løgn. Jeg kjenner tårene herje i øyenkroken/lokket/. Det er forferdelig og uungåelig på samme tid! Hva skal dette bety?? Ida

Uforskammet.

Hei. Nå må jeg snakke med dere om noe veldig alvorlig her! Nemlig ryktespredning! "Ahaaa, så det er det hun tenkte på" tenker sikker noen av dere. Men nei. 

De sier at jeg ikke ser på TV. De dømmer meg. De sier at folk som ikke ser på TV er sære. Jeg er ikke sær.

Så sier de at jeg er følsom. De sier at jeg må tåle en liten spøk, og at jeg begynner å gråte av den minste ting. Men det er ikke den minste ting å være sær. Jeg ser på TV...av og til. 

Jeg er ikke følsom.

Ida.

 

Farvel kjære.

Tiden var inne, det var på tide å si farvel. - Albert Arnstein.

I går tok jeg farvel med min kjære Gunnar. Han reiser tilbake til Stavanger tidlig i morgen. Jeg er så trist og deprimert! Hva skal jeg gjøre? Ida.

Det går.

Hvordan går det Ida?          Det går.


Gunnar reiser snart, og vi har tenkt å gjøre det beste utav det. I morgen skal vi på kino og dagen etter skal vi leke sammen med Anna og Oddy. Dette ser vi frem til. Sorri for dårlig blogging fra min side, men dere må da skjønne at nå som Gunnar reiser fra meg, har jeg bedre ting å ta meg til! Ja. 

Har du en kjæreste som heter Gunnar og skal flytte til Stavanger? Ida

I jusst wana lai down on my pilow and crie!

Det hender at folk er lei seg. I dag er jeg lei meg. Grunnen er privat...

I dag skjedde det noe som ikke skal skje. Noe som ikke er vanlig, men som heller ikke er uvanlig. Noe som ikke lever, men heller ikke dødt. Noe som ikke er frekt, men heller ikke snilt. Noe som ikke er brutalt, men heller ikke roligt. JA JEG TROR VI HAR SKJØNT TEGNINGEN NÅ! Tenker dere sikkert nå. Kjærleik. Et ord, og en mening.Klokka var tolv på formiddagen, jeg satt på en benk i mørket. Det eneste som lyste vei, var månen i det fjerne. Jeg fikk en melding. "Kjære Ida. Vi har vært sammen i både tykt og tynt, i opphold, og nedbør. I snø og sol, i fjell og hav, i dyreparken og sandviken. Ida, jeg elsker deg. Jeg vil at du skal merkes disse ord, J-E-G  E-L-S-K-E-R D-E-G. Ida, min kjære...jeg flytter tilbake til Stavanger om to uker. Srri! Loveyou!" Hva skal skje nå?! Stavanger er lism....TUSEN MIL BORTE! Hva skal det bli av meg nå? Hva med meg, Gunnar? Forlater du med virkelig?!

Jeg trodde ikke dette hendte med snille piker. Jeg trodde ikke dette ville skje med meg! Jeg mener..hva har jeg gjort for å fortjene dette Gud? Sa jeg noe galt? Gjorde jeg noe upassende? Jeg beklager visst jeg har såret deg kjære Jesus Kristus! Men ikke ta Gunnar bort fra meg er du snill. Jeg er så glad i den gutten der altså!

Mitt hjerte er knust i tusen biter,

det er nå jeg merker at jeg virkelig sliter.

Opp en bakke, ned en vei,

åå som jeg savner deg.

Lang innlegg. Men jeg måtte få det ut. Jeg måtte dele denne tragedien med dere! Kjære dere, støtt meg i denne posisjonen. Ikke skuff meg, og ikke la meg gråte aleine. Vær en venn. Vær min venn. - Ida PS: Jeg er ikke gravid!

Min ubehagelige opplevelse

I går, gikk jeg en tur innom gosupermodel, noe som jeg gjør hver søndag. Jeg hadde nettopp komt hjem fra søndagsskolen, så jeg følte for å skrive litt om Jesus. Gosupermodel var den eneste utveien. (Jeg heter Gojento)


Det hele hendte med at jeg lagde et forum under kjendiser, som het, "Jesus ruler" bare for å vise hvor høyt jeg elsker han. Helt uskyldig lism. Jeg syns det var det minste jeg kunne gjøre for Ham. 

Mange supermodeller var ikke enig med meg. De hakket ned på min religion. Rett og slett. Folk var veldig frekke, og mange hadde en spesiell trang for å spy når de leste dette. Frekt.Jeg ble opprørt, jeg hadde aldri blitt behandlet på denne måten før. Jeg måtte si i fra, men på en rolig måte.


Det oppstod misforståelser. Anna prøvde å gjøre situasjoenen bedre ved å synge litt. (Ja, Anna heter ak2, legg hun gjerne til som venn)

Det hjelpte ikke særelig. Men flink til å synge er hun! Folk begynte å blande Israel inn i dette. Jeg ble frustrert!

Siden det ikke hjelpte å synge, prøvde Anna seg med litt strengere stemme. Hun ble ganske lei seg over hele denne debatten, og hun tok det mye tyngre enn man skulle tro.Dette hjelpte bedre. Flinke Anna. Det er flere av oss der ute! :-DFolk lo av måten jeg skrev på også...Ti slutt kom en mod og låste. Hvorfor skal ikke vi få lov til å diskutere Jesus Kristus når folk diskuterer om Justin Fiber? De har så teite regler på gosupermodel! Blir hissig her jeg sitter på do! 

Har du blitt hakket ned på p.g.a religion? (Eventuelt på Gosupermodel) Ida

ting som gjør meg trist

- At folk sier at jeg ligner på en flodhest

- Krig

- At folk spiser krabbe- Folk som sier hei uten å mene det

- Folk som banner og missbruker Guds namn

- Den teknologiske verden- At Mona Lisa er død

- At vi må vaske hendene etter vi har vært på do

- At jeg ikke får lov til å se på Hanhna Monthanna- At sommeren varer så lenge

- At gresset gror

- At pirater er ekte- At bibelen er så liten

- Folk som ser på TV 

- Damer som lager suppe til middag

 Hva gjør deg trist? Ida

Sinna

I dag er jeg skikkelig pisst off! Jeg er skikkelig sinna på mamma siden hun lagde pizza til middag, og jeg er skikkelig sinna på pappa siden han ler av folk som faller på Amerikas funiest homvideos. Det er ikke morsomt! Er du sinna? Ida

Jeg hadde bursdag i går...

Hei!

Jeg er egentlig ganske skuffet over dere bloggfans...for i går hadde jeg nemlig bursdag, men ingen sa gratulerer med dagen til meg. (ingen bloggfans gratulerte meg) - Jeg trodde at dere husket det! Men neeida, jeg ventet i HELE GÅR PÅ EN ENESTE LITEN GRATULASJON! Jeg sa ingenting om at jeg hadde bursdag siden jeg ville at dere skulle huske det S-E-L-V-!!!!!!!!! men dere tenkte bare på påskeferie, påskeferie og snop. Etter alt det jeg har gjort for dere, så er dette takkken jeg får...ellers så koste jeg meg på bursdag min sammen med familien...ja om dere bryr dere da sviktere....jeg spiste også veldig god mat. Men dere tenker vel bare på deres egen bursdag, gjør dere vel? Tenk å kunne glemme bursdag min! :-(

mamma mia

//innlegget er skrevet da jeg var på hytta på søndagen

God dag skal dere ha :-)

På hytta forsvant nettet fra oss, så det var ikke noe nåde som mormor pleier å si. Jeg fikk ikke blogget så mye heller, men ærligtalt mine kjære fans - dere kan ikke forvente at jeg skal sitte oppe på fjellet uten internett å blogge?! Noen ganger forventer dere litt for mye av meg, og det kan være tøft for meg noen ganger, så ikke plag meg mer nå.

Jeg er så glad for at vi har vinterferie! Så dere som hadde fri uken før, kos dere på skolen :-) ta det positivt altså, jeg liker skolen - men det er godt med litt fri fra en viss lærer, ehhheh.


// weheartit.

Ikke for å klage, men jeg har sykt vondt i beina, rumpen verker, leggene sier nei takk, det er dårlig lys så jeg ser nesten ingenting, jeg er sulten, hoften har sann ca gått ut av ledd, magen verker, jeg er kvalm, vondt i nakken, ryggen er stiv, OG jeg fryser - men det var IKKE for å klage altså! Så ikke kom her og kom her nei du.

Koser du deg?

- ida

seff...ok lizm!?!

Haallo fans!

Nå er jeg skikkelig deprimert fordi Gunnar sa at han ikke kan være med meg på handling på tirsdag - og jeg som hadde planlagt det så lenge!!! Han kom bort og han bare; "duu...ida? jeg kan ikke være med deg på handling på tirsdag, siden jeg skal i begravelse til oldemor..." og jeg bare, "WHATHAFEMALE?!? DROPPER DU EN HANDLINGSTUR MED KJÆRESTEN BARE FOR Å GÅ I EN TRIST, OG KJEDELIG BEGRAVELSE?!?" Gunnar han bare nikka han, også gikk han bort, uten å si noe liksom.

...også gikk jeg hjem å la meg slik i mamma sine armer å gråt litt. Så sa mamma at vi heller kunne gå på handling på onsdag, og at noen ganger er begravelser viktigere enn handling..(eller sier dere ungdommer shåping?)

Visst det var din oldemor, hadde du gått på handling med meg eller i bergavlsen til din døde oldemor? - ida

ps: NÅ stikker jeg med mormor og morfar - vi skal utpå blåbærtur visst du ikke visste det. Men uansett så er det sikkert ikke så mye blåbær å finne på denne tiden av året. Kos dere

shjuk

Goood ivning!

Jeg er syk, derfor har jeg ikke blogga heller, tilgi meg for mine synder - for å gjøre dette innlegget enda mer kjipt legger jeg til at jeg ikke har penger på mobilen, og at jeg ikke har spist ordentlig på fem hele dager. Det eneste som er posetivt er at jeg i det hele tatt orker å skrive et innlegg til dere kjære elleville fans

Klem fra Ida...ps; jeeeg har sykt stygg stemme, omtrent som Susanne hadde i forige uke..

 

hvil i fred arnold

Heisann. I dag døde meitemarken vår Arnold, vi fant han ute i går - og lillebroren min fant han død i dag.

Det var fint at du ville bruke dine siste krefter sammen med oss Arnold, og at du var en sterk og snill makk. Jeg kan ikke beskrive hvordan det var å sitte med deg i hendene å snakke ut om problemene i livet. Du er dypt savnet, og alle sørger over deg - hvil i fred Arnold, du fortjener det.

Et bilde tatt av meg da jeg gråt så inderlig over døden din i dag Arnold - men du har det bedre nå, det vet jeg. Du dro så fort fra oss, så jeg fikk ikke tid til å ta bilde av deg en gang Arnold...så jeg måtte ta et fra google, sorry. Jeg skulle ha tatt bilder av deg! Jeg skulle ikke ha somlet med det! Men nå er det forseint.

Vi savner deg Arnold. R.I.P...- fra ida

sjukopaaat!!!

Heisann flodhester! gudd mårning

Jeg er syk i dag, så nå syns jeg at alle skal si god bedring til meg og trøste meg litt. Jeg har så sykt lyst å gå på skolen. Jeg elsker skolen. Jeg har lyst til å gå på skolen i helgene også!!

Nå skal jeg sitte å kose meg med handy manny og håpe på at jeg blir frisk til i morgen.

- er du frisk? fra Ida

tvslave

Heisann gamle ørn! Lenge siden sist nå eller hva? Neei...bare noen timer siden.

I dag har jeg ikke vasket i det hele tatt!  Jeg har bare sett på TV - det er litt trist at jeg bruker livet mitt til å se på TV, men ærlig talt...så er det verdt det. NEI! DET ER DET IKKE!! ...jo, nei - kanskje litt. njaa. Tjaa. Veit ikkje eeeg. Men uansett så skal jeg vaske nå. Så forfrykt ikke! Hjelpen kommer!

hvorfor meg? hvorfor oss?

Det hele hendte på skolen i matfriminutt. Det er trist, og jeg har vanskelig for å skrive dette innlegget...

Det var meg, Susanne, Jarle og Hilde som var vitne til tragedien. Susanne og jeg var hyper som vanlig, vi sto over Jarle å sang, "haaar du hørt historien om de tre små fiiisk?!" mens han spiste. Det skulle vi ikke gjort - det kom en mann i førti-årene og så på oss en lang stund. Jeg forsatte å synge, siden jeg ville ikke at en gammel mann skulle få ødelegge moroa for oss. Han sto kanskje i et halvt minutt (om ikke mer) å så på oss. så trist 

Sorry - jeg må bare gråte litt sammen med han her over før jeg begynner igjen...nå er jeg klar

Han gikk...men kom tilbake. Vi prøvde å ignorer han, vi prøvde rett og slett å late som han ikke var der. Det var en tøff avgjørelse, men vi hadde ikke valg. Jeg prøvde å høre etter på hva Susanne sa, men mannen kom nærmere og nærmere. Da han var ganske nært sa han: "fædi?" (ferdig) og jeg klarte ikke å la være! Jeg måtte nikke! Men igjen sa han, "fæædi?!" bare litt høyere denne gangen. Jeg nikket igjen før jeg løp innpå dass å gren. Susanna tok dette veldig tungt også. Men hun er så sterk! Hun klarte å holde tårene tilbake for min del! Takk Susanne  Jeg klarte meg igjennom skoledagen på grunn av deg!

Har du opplevd noe lignende før? fra IdaIda og Anna!.

arkiv

 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits