look mom, see!

One day when i was totally hatin on my self, i saw this shose. "lokk!" i said to my mom. "wow, ugliest tiingh ever!" she answered, and than Anne baught them. Love. autvit

Heeeei bloggæn!!!!! <3 <3 <333333 :-****

Dagen har startet med å raspe litt poteter, og laget en liten dans som jeg skal fremføre for familien senere i kveld. Gleder meg!! Her er dagens autvith for de som faktisk bryr seg... (!!!!)

- Denne t-skjorten er helt eid. Digger den! Den er kjempegod å kille i og dane i og sove i og hoppe tau i. Love itt! Den er fra tinestafetten (2008 for å være presis) dersom noen lurte! Ehm...vet ikke om man får kjøpt den enda da men...man kan jo alltids bruke en annen tinestafett-skjorte, selvom 2008 er finest!

Syns? - Ida

Går det an å få følelser for en sokk? :-S Hjelp!

Hallaballa! Jeg tror kanskje jeg begynner å få følelser for en sokk. Ikke et sokkepar, men EN sokk. (Den til høyre) Det begynte med frokostbordet i dag tidlig da den liksom kilte meg litt på storetåa. Altså jeg vet ikke. Jeg er bare 16 år. Jeg er ingen lege. JEG ER BARE ET BAAARN!!! Hulking i bakgrunnen*

:-SSSSSSSSSSSS. Hmmmm....watth two do?! Den er liksom så søt og grei. Den andre (til venstre...) er liksom helt vanlig, om ikke verre enn vanlig. Den er bare der liksom. 

På dette bilde er det den til venstre. Å Guri land og far assa. Jeg får sommerfugler av å se på den!! :') 

Hva sier dere? Er dette normalt? :-S :-S :D - Idalill

 

Dagstur til sentrum

Hei kjære venner! I dag tok jeg en snartur innom byn for å egentlig tøffe meg litt :P Jeg gikk selvfølgelig ikke alene der nede i "den skumle byen" som mormor sier. Men jeg hadde med meg kjære Anna, og onkel Fredrik. Kjøpte meg en del ting som jeg syns dere burde se!

Vet ikke hva butikken het, men den var fin da!

Jeg forelsket meg i dette strikket med en gang! Det var liksom som sprudlende, og klart - det matshjet personligheten min perfekt!

Denne klemmen var noe helt for seg selv. Den lå liksom der og ropte på meg, hva kunne jeg gjøre?? (a) <3 "Ida!! Eg vil isje være hær mær...Kjøp meg! Eg sittar suparfint i håret ditt!"

Jeg fikk liksom en følelse av at disse to klemmene var barna til den store over, og da måtte jeg jo bare kjøpe de og da! Hvem etterlater små barn uten moren sin i en butikk liksom sier jeg! De var jo litt søte da. 

 Hvad tykchar doch? Ida

Klarte ikke å holde meg unna.

Hei folkens! Det ble visst bloggings i dag og! Hm..ikke verst!

Anna og jeg prøvde noen klær i sommer. Vi kjøpte de ikke siden vi fikk ikke lov av mamma, tante og bestemor. Bestemor sa Anna så ut som en zebra, og jeg som en cåbboy. (BUHU) Og til dere som sier at bestemor er frekk, så er dette ikke tilfelle. Bestemor er en flott dame når du først blir kjent med hun!

Altså jeg personlig syns dette var sykt fint og lekkert. Gleder meg til å bli 18 så jeg får lov til å kjøpe den jakken!

- Ida og delvis Anna :-)

Aufit

Hei bloggen!

Dagens aufitt er en kjole som jeg har arvet fra Tante Else Randi men vi kaller hun bare Else, og t-skjorten fikk jeg da det var tinestafett. Ja, det er den samme aufitten som jeg hadde på diskoteket. Problems? Hm?

Har dere problemer med at jeg brukte dette på diskoteket også?  Ida.

Diskoen i går

Diskoen i går var helt fantastisk! Vi danset og danset hele kvelden! Gunnar ba meg opp på dans, og morfar styrte musikken! Jeg danset med mattelæren min, Arthur <3 Kos! Han er sykt flink til å danse til rolige, kjærestedanser. Gunnar ble heldigvis ikke sjalu! Takk for at du forstår Gunnaren min! Ily. 


Gårsdagen diskotek anntrekk: T-skjorte: Tinestaffeten. Kjole: Arvet fra tante Else.

Her danser jeg inne på rommet mitt før mamma fikset mitt nydelige hår. Jeg gleder meg veldig til neste gang det skal være diskotek på skolen. Selv om det ble litt seint for min del. Var ikke hjemme før ti over ni! 

Har du danset med mattelærern din før? - Ida

dirty foot

Jeg og Anna har en liten test for å se hvor lenge man kan gå med de samme sokkene før de blir ødelagt. Til nå har vi begge gått med de samme sokkene i seks dager, så de sokkene skal få ros! Jeg tror de kan holde lenge enda!

Har du prøvd ut dette før? Ida

mine rosa, fine sokker

I dag da pappa kom hjem fra jobb, hadde han med en liten presang til meg! Jeg fikk nye sokker! Helt uten å ha bursdag! De er rosa! Jeg trodde ikke at det gikk ann å ha et forhold med sokker, men det går det. Jeg har bevist det motsatte. 

Loveyou<3Har du like fine sokker som meg? Ida.

nye tøysko

Hei alle sammen! I dag fikk jeg nye, fine, gråe tøysko i posten fra HM. Jeg liker de egentlig veldig godt jeg...nå har jeg fem par tøysko som jeg skal bruke flittig i sommer. Tøysko minner meg om sommer...herlig :-) Her er noen bilder av de;


I dag tidlig ble vi lurt av været. Det ble nemlig ikke så fint vær i dag som vi hadde trodd. Jaja, vi kan vel ikke klage når vi har hatt så mange varme dager! I dag reiser vi hjem fra hytten til mormor og morfar. Det er litt trist, men heldigvis skal vi være der nesten hele sommeren. Nå er det bare ca to måneder til sommeren dere! 

- hva syns du om de nye tøyskoene mine?

i mitt smykkeskrin...

...kan du finne blant annet dette;- en hjerte øredobb som jeg kjøpte på bikbok for et år siden eller noe sann. den andre finner jeg ikke, og det er ganske dumt - for øredobben er jo ganske søt. jaja, jeg får fortsette å lete da..- et smykke (ikke lenken) som jeg fikk fra en vennine som heter sara. som dere ser, er det en I, og jeg heter jo ida, så det kan ikke være så rart vel? desverre har noen diamanter falt av smykke, men det ser du ikke fra lang avstand.- den siste tingen du kan finne i mitt smykkeskrin, er dette flotte smykke over. dette korset fikk jeg av mormor da hun kom hjem fra israel. er det ikke nydelig? ja, jeg er kristen, så hvorfor ikke ha et kors hengende rundt halsen? HM?!

man finner også mange andre ting i smykkeskrinet mitt, men jeg kan nesten ikke ta bilde av alt. det var de tre fineste tingene i smykkeskrinet om du spør meg. det er også de tre tingene jeg bruker mest.

jeg saaaa jeg hadde pudder

Jeg har pudder...utrolig nok. MEN jeg bruker det nesten aldri - her kan dere se selv. Jeg har pudde jo. LOL..dere trodde ikke på meg en gang. 1 - 0 til meeg. Mooooooohohaggagahahaha (jeg får ikke lov til å bruke pudder, med mindre jeg kler meg ut som en heks..mamma mener at bare hekser bruker pudder skjønner dere)

- har du pudder? nei, det har du vel ikke!

ida

sløyfe

Hellu'ææhejhekes

Her er mitt nydelige smykke som jeg fikk av en vennine som heter Kari. Eller Karri som vi kaller hun noen ganger, siden det er jo et krydder som heter Karri - men det er ikke for å mobbe hun, hun vil det nemlig selv.

- også henger det liksom sanne diamanter ned fra sløyfen.

- og slik ser lenken ut. elsker dette smykket altså!

TIL ANNA: les innlegget som heter "til anna" i utkast, også må du for all del slutte å tro du er noe du ikke er!!! Heheh, (til dere som ikke vet hva jeg snakker om, så tror Anna at hun er litt sann...kul, og populær, men sannheten er at hun ikke har noen venner...med andre ord, IKKE KUL OG POPPPULÆÆR!!!)

hva syns du?

ida

smykke mitt

Hey dear fans love you all my fans- how deeer ju?!

Som sikkert alle andre, har jeg et yndligssmykke (jeg advarer mot at det kommer mange bilder med dårlig kvalitet på nå...) og som sikkert alle andre, vil jeg vise det frem, så...look here babes:her henger det på meg...nydeligher er da altså lenken på underetogså er det diamanter helt nede, jeg tror de er ekte jeg...- bjutie

her henger det liksom litt i løse luften...dødskultok, NÅ fikk jeg lyst til å gå med dette nydelig smykke..MED EN GANG!!! NÅÅ!! jeg må finne det nå å ta det på meg, hadebra kjære fans.

hva syns du om yndlings smykket mitt? (neeei, det er ikke kjøpt på nille eller sparkjøp!!)

- ida

outfeit..ja, i dag ser jeg slik ut. det er et gamelt bilde fra arkivet, men det er jo forsatt sann jeg ser ut i dag, og det er det ingenting å gjøre med..er det vel? Nei, tenkte meg det ja, tenkte meg det...nå skal jeg flytte den store rumpen min bort fra dataen og begynne på leksene...jeg skal gjøre lekser for hele uken, så ønsk meg lykke til! HØRTE IKKE?!

hva syns du?

ida

min yndlings jakke

Heisann alle motebevisste!

Nå skal jeg vise dere min yndlings jakke. Den er egentlig mormor sin, men jeg får låne den til spesielle anledninger som venneklubben, familieandakt, og partieer. Jeg trooor den er kjøpt på fretex for dere som lurer.

- den er ganske god og varm skal jeg si deg!- og den tar seg veldig bra ut i fra siden- som sagt bruker jeg den når vi har familieandakt og om vi skal f.eks i kirken eller på bedehuset- og om jeg får si det selv så er dette bilde ganske fint...syns ihvertfall jeg da - eeheh- sykt nydelige knapper på!- piis end lååv <3

Har du en favoritt jakke?

- ida

dagens antrekk

Heisann på deisann sa sveisann!

Her er dagens antrekk:Toppen er fra bikbok tror jeg (den samme som i går offcårs) og den "vesten" utenfor har jeg arvet etter farmor.

Hva syns du om dagens antrekk? - fra ida

auvits

Heisann!

I dag føler jeg at jeg må piffe meg litt opp siden jeg var syk i går og da blir det jo første skoledagen etter helgen..og da er det lov til å pynte seg! Så her er dagens antrekk:Topp: bikbok (?) - arvet hettegenser og pappa sin joggebukse...

hva syns du om dagens antrekk? - fra Ida

auvits

Dagens auvits så slik ut:Joggebukse arvet fra kusinen min, men kjøpt på bikbok - og en slags tunika som er mamma sin.

Hva syns dere? fra Ida

første skoledag antrekk

I dag begynte jeg på ordentlig skole igjen! Det var utrolig gøy! Nå kan jeg være sammen med vennene mine hele dagen! Også var det litt deilig å ha andre lærere enn bare mamma og tante..ikke frekt ment

- Jeg ville ha et litt finere antrekk enn vanlig i dag, så jeg valgte en dressjakke som jeg lånte av mamma, en vanlig dongeribukse fra bikbok - og en tunika inni som jeg lånte av søsteren min.  takk for lånetHva syns dere om dagens antrekk? fra IdaIda og Anna!.

arkiv

 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits