The Great Awakening

winter wonderlandDagens julesang

Dagens julesang

Dagens julesang

Må selvfølgelig ha dagens julesang, som vi også hadde i fjor!  

DERSOM DERE IKKE SER DENNE VIDEOEN KOMMER DERE TIL Å ANGRE I SENERE TID!

SE DEN, SE DEN, SE DEN!!!

STEM PÅ CIMOERLLI I RYAN SEACREST'S BIEBER-OFF HER...de fortjener så sykt å vinne. De er liksom de beste i hele verden spør du meg! Dere bør høre på andre sanger de synger også! De er utrolig flinke, smarte og ikke minst søte. NEI NÅ HYPERVENTILSERER JEG!!! hade

Flinke jentene mine

Dere bør høre på disse seks fantastiske jentene! De er så flinke til å synge! Husk å se HELE videoen

Cimorelli - payphone <3

Hvordan synge fint.

Hei du der hjemme!

Idag er det på tide at dere lærer litt om å synge. Jeg er jo egentlig ganske god til å synge. Det ligger i familien. Vi har et kor sammen og alle i familien er utrolig musikalske. Først og fremt må du rense stemmen. Kremt litt overdrevent. Krrrrrrr.. Deretter begynner du å synge "bambambambam" høyt for deg selv. Dette heter å varme opp stemmen. 

Du kan også prøve den klassiske varianten, "lalalalaaaa" visst du heller vil det.

Deretter finner du en klassisk sang (gjerne fra youtube) som du spiller litt høyt. Når du føler deg klar, begynner du å synge med. Syng rolig i versene, og visst du vil ha en utfordring, kan du ta litt mer i, i refrenget. Bare om du vil.

Noen ganger kan du få vondt i halsen etter du synger. Fortvil ikke! Dette er helt normalt og kommer av at du bruker gjerne muskler som du ikke bruker til vanlig. 

Visst du blir kjent, kontakt meg. Jeg kan hjelpe deg med å varme opp stemmen, og med å synge enda finere. Dette er mitt talent! 

Fulgte du mine instrukter? Ida.

Cimorelli

Heeei bloggæææn!

I det siste har jeg begynt å høre skikkelig mye på Cimorelli! Har hørt på de litt før, men nå har jeg blitt hekta! Lol. Sow funni! X-D X-D ...Cimorelli!! 

Cimorelli sisters og Ryan Beatty.

- I won't give up. Elsker bloopersene :-) Hehe. 

Jeg syns disse søstrene er kjempeflink til å synge. Og siden jeg er ganske flink til å synge selv...(ja?) tenkte jeg at jeg kanskje kunne synge sammen med de og leve meg inn i rollen som den yngste søsteren...Hva sier dere? Nei? Ja? Kanskje? Vet ikke? Urinskål? Tror ikke det? Hm???!Dani.

Kjære Dani. Du er (KJEMPE)morsom, søt og smart på samme tid. Du har en dyp, mørk stemme skal jeg si deg, en stemme som virkelig fremhever øynene dine! Du er også kjempeflink til å ræppe.

Lauren.

Lauren, du er kjempeflink til å synge/ræppe (For dere som ikke vet hva ræppe er: snakke fort på et annet språk, gjerne tysk, dansk eller samisk) Du har et pent annsikt, og en gledelig utstråling.

Amy.

Amy, Amy, hva skal jeg si om deg? Du er litt rar..men du er Guds perfekte skapning! Glem ikke det! Han elsker deg over alt på jord. Og du er jo kjempeflink til å synge! Stå på! Elsker stemmen din!Lisa. (Lisa ho Lisa.)

Kjære Lisa, hvor skal jeg begynne? Du kan virkelig synge! For å ikke glemme at du er ekstremt morsom. Noen ganger kler du deg litt..tja, (ju knov) men Gud elsker også deg! Du har den mest AMASZINGE stemmen!Katherine.

Søte, skjønne, pene, høye Katherine, du er flink. Du har liksom den såkalte operastemmen, og jeg digger den! Du er kjempeflink Katty! (er det forresten greit at jeg kaller deg det?) Og ikke minst morsom! Det skal du ha! (veit ikkje kvifor skrifta endra seg.)Christina.

Jeg finner ikke ord Christina. Hvor skal jeg begynne? Med de morsomme vitsene dine, de morsomme uttalelsene, eller med de morsomme bevegelsene? For ikke å snakke om din fine, vakre stemme? Hm. Du er flink du!

Jeg syns de er så flinke til å synge! 

Sangen starter ikke før 0:30 - bare så det er sagt. 

Over er en låt de har laget selv. (APPLAUS FOR DEN DU!) Den heter så mye som Million Bucks. Kjempefin og veldig kjekt å høre at noen der ute finner kjærligheten...SAVNER DEG GUNNAR!Fine jentene mine! Elsker dere! Og det samme gjør Gud. 

Hører du på Cimorelli?

Ida

En Gud som er god!
 Takk for alt kjære far i Himmelen. Takk for at du er god. Takk for at du er rettferdig. Takk. 

Ida. 

Dagens julesang #21

Dagens julesang #20

Dagens julesang #18

Hei bloggen. Beklager for dårlig blogging, vi suger...jaja, nok om det. Her er dagens julesang;

 

 

Dagens julesang #17

Hei bloggen!

 

I dag har jeg hatt en helt vanlig lørdag, der jeg har vasket, vasket og vasket. Hva har dere gjort på i dag? 

 

 

Ida og Anna. 

 

 

Dagens julesang #16

 

Ha en fin helg alle sammen! Ida og Anna.

 

 

Dagens julesang #15

Dagens julesang #14

Heja bloggen!

 

I går var det full sving her hjemme, så ingen av oss fikk tid til å blogge. Det beklager vi sterkt! Derfor kommer dagens julesang #14 i dag, og nr. 15 senere i dag. Håper dere takler det fint. Fin sang!

 

 

Kos dere videre i dag! - Ida og Anna. 

Dagens julesang #13

God dag verden!

 

 I dag er det Santa Lucia. Det må vi jo feire. Derfor er dette dagens julesang;

 

 

 

Ida og Anna. 

 

 

Dagens julesang #12

Hei bloggen! 

 

I dag har jeg spist en teskje med kjærlighet. Ja, jeg har fått meg ny kjæreste. Han heter Pål-Ruben og er dritsøt! Elsker deg Ålen min! Her er forresten dagens julesang nr. 12! Elsker denne sangen!

 

Nydelig sang, eller hva?

 

Ida. 

 


Dagens julesang #11

Dagens julesang #10

- Ida And Anna gojentene <3

Dagens julesang #8

design under oppussing

Dagens julesang #6

Dagens julesang #5

Dagens julesang #4

Heija! her kommer dagens julesang, 4 Desember! :) Bare 20 dager til jul folkens! Har ikke kjøpt en julegave enda! :s Ja ja, har litt tid da! :)

Fiiin <3

Har du kjøpt julegaver enda? Liker du denne sangen? :)
-Anna

Dagens julesang #3

Hei! Nettet vårt var borte i går og da fikk jeg ikke lagt ut dagens julesang, beklager! Her kommer den:

 

Skal prøve og ha flere "dagens jule..." noe, men det er litt sent og begynne den 4.desember, men det får våge seg. Vi har ikke fått laget juledesign enda heller, men det kommer nok i løpet av uken, kanskje jeg lager ett midlertidig til vi får laget et skikkelig siden Ida er hos mormor i helgen, jeg er syk så jeg var ikke med.

Liker du denne sangen? 
-Anna <3 

Dagens julesang #2

SHH! ikke si til mamma og de at vi er oppe så sent!! Vi glemte dagens julesang i dag også, så i måtte snike oss opp for og legge den ut! Vær takknemlige <3

Får du være oppe så sent?!
-Anna og Ida <3 

Dagens julsesang #1

Heihååå! JULEN ER HEEER <3<3<3<3

I går glemte vi, eller vi var så opptat med og se på blåfjell og drive med juleverksted osv. at vi ikke la ut dagens julesang! Så her kommer den som skulle komme i går, og så kommer dagens i kveld!! KOS DÅKKÆR! 

BLÅFJELL <3

Så du blåfjell i går? 
-Anna og Ida :) 

Lisa Børud - Happy

Sammen så finner vi frem.

Heia bloggen! :-) Beklager for elendig blogging (pluss, pluss) men jeg er ikke den personen jeg en gang var. Hm...la meg si det på en lettere måte, livet er...noe man ikke trodde var, skal si det høyt ut i mengden. Kortere sagt; Jeg vil ikke at Gunnar skal draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :-( Men denne sangen muntret meg litt opp, det er jo folk som har det verre enn meg jo! De har ikke skilt! :-(

Blir helt  rørt av denne sangen Ylvis har knipset sammen! Sammen klarer vi alt Norge, ALT! Ok? Jeg elsker på andre verset når han fyren synger tysk (sikkert fordi jeg har tysk på skolen og derfor forstår hva han synger...)

SEND SKILT TIL 1900 OG GI FEMTEN KRONER TIL SKILT PÅ AVERØYA, DET SKAL JEG!! :-D Skal du?

Hva syns du om Ylvisbrødrene sin dramatiske, og pompøse sang? Ida.

Jeg tror. Emeline og Sunniva

Lotta - Hvem eier

min yndlings sang :-)

Ååårh, jeg digger denne sangen!!! Min favoritt del er i begynnelsen når hun synger yeah, yeah....DET ER SÅ KUULT!!! ..også er det dødskult når hun synger jesterdei vass thussdei, today is fraiday! For en herlig sang!

Kom ska du kjennj på afron minnj

 Sorry for lite blogging alle sammen! Jeg føler meg D-U-M-! Men hallo dere! Jeg er her nå...slapp av. MEN jeg kommer ikke til å blogge så mye lengre, kanskje bare et innlegg i ny og ne :-) Hei! Opp med humøret! SORRY!

trouble is a friend

wtm?!Heisann! :-) Nå sitter jeg her å hører på musikk på mp3'en min...eeehm, går det bra der ute i verden? Eller er det noe dere trenger hjelp til? Jeg er her visst det skulle være noe...

I dag har jeg også sett mange home and away episoder på youtube. Jeg fikk ideen fra Susanne, og nå er jeg ganske langt foran TV :-) Jeeeeah. Home and away er beeest! 

the boys does nothing

music inn mai haartHer er min kjære mp3 som er oppkalt etter min første kjæræste som heter Reidar...og jaaa det er helt greit for Gunnar at den er oppkalt etter Reidar. Hvorfor skulle det ikke det liksom?! Hææææh? Tror dere ikke at han stoler på meg eller?! Årrh

- har du en mp3 eller iPod som er oppkalt etter noen? (alle ting må jo ha navn vet du...!)

ida

Sometimes she wishes she was never born

- ida

All of the lights

- er de ikke flinke (sikter til rihanna...kremt*) rihanna ble btw 23 år i går...APLAUS!! hun holder seg godt (i motsetning til læreren vår på 37 som ikke bruker bh...+++, hun burde bruke bh på rumpen, den slenger litt for å si det mildt...for å ikke snakke om puppene som henger helt nede til navlen...haade!!!)

liker du sangen?

- ida

It starts in my toes

Årrh, denne sangen minner meg sann om sommer!!!! Jeg gleder meg forsatt til sommeren, om det var en overraskelse. Er ikke den sangen søt?

mhm....

yeeaah!

Nå har jeg sykt mange innlegg å ta igjen, det er derfor jeg skriver så mange nå - men jeg er forsatt syk, så nå skal jeg gå ned å få litt pleie av mamma...ha en kjempefin lørdag videre!...nei jeg mener fredag, haallo?!

hatt en fin dag? - ida

young girl don't cry

- ida

Jeg skal legge meg nå

God kveld mine damer!

Nå tar jeg kvelden dere! Jeg er ganske trøtt etter å..ja, ikke gjør noe egentlig. Men før jeg sover skal jeg høre på denne sangen under, for den får meg til å sovne.

- god natt

you make me feel

Ha en fin dag videre folket! - idaIda og Anna!.

arkiv

 • Mai 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits