andre dag i syden

I dag har vi utforska stranda. Helt ok. Jeg har bestemt meg for å gjøre det beste utav det, men det er jammen meg ikke lett. Har sittet en stund med matten i dag, herlig. Det trengte jeg virkelig altså jenter!

Vi kunne ikke være på stranda uten å bade! Det gikk bare ikke - så da tok vi oss en dukkert og solte oss litt etterpå. Årh, jeg er så redd for å bli solbrent at jeg får vondt i magen hver gang jeg er ute i sola! :-S- Ida

ida i syden

Hei bloggen. Nå er jeg desverre i syden :( Jeg har ikke litt lyst til å være her en gang, men onkelen min vant tre billetter for en stund siden. Han hadde jo ikke lyst til å reise han heller, egentlig så ville ingen i familien reise. Så da ble det loddtrekning da. Tre uhledige "vinnere." NOT :( 

Det verste er faktisk at jeg må få fra fra skolen i fem dager..dør på meg. Jeg vet ikke om jeg klarer det!! Har vært her en dag allerede, og det er virkelig tøft! Har heldigvis med meg matte, naturfag og engelskboken! :D :D :D Lykke!

- Ida

Teenager Postrøyking på S

Gikk forbi denne i sted og mista lysten på livet.

Kan vel begynne med å si at dere som gjorde dette (jeg vet ikke hvem dere er, men jeg vet at dere leser bloggen min!!) hvem enn dere er, slutt. Det er ikke verdt det. Det er ikke verdt pengene, tiden og helsen...det er rett og slett ikke verdt det. 

Jeg blir skuffet...nei jeg skal være ærlig...Jeg blir lei meg. Kjempelei meg faktisk. Hvordan kan dere? Hva gjorde jeg? Er det min feil? Ikke nok med at dere røyker i det hele tatt, men i tillegg skal dere KASTA DEN FRA DERE MITT I GATA I BERGENBY?!?!?!? Ødelegge byen?!?! 

image

image

Jeg klarer ikke å holde det inne lengre, det er helt forferdelig. Håper dere sover godt i natt røykere...serr, dere synker lavt hele gjengen, dere er syndere, dere er forferdelige mennesker.

- Ida...

no reason to stay

 - lever livet...ida

haust

nå er jammen meg høsten her jenter!! (maibay boys 2?? (aa))

Litt fårsjellige bilder...hahahhahahahha dette er morsomt, hade. - Ida

autvit

Heeeei bloggæn!!!!! <3 <3 <333333 :-****

Dagen har startet med å raspe litt poteter, og laget en liten dans som jeg skal fremføre for familien senere i kveld. Gleder meg!! Her er dagens autvith for de som faktisk bryr seg... (!!!!)

- Denne t-skjorten er helt eid. Digger den! Den er kjempegod å kille i og dane i og sove i og hoppe tau i. Love itt! Den er fra tinestafetten (2008 for å være presis) dersom noen lurte! Ehm...vet ikke om man får kjøpt den enda da men...man kan jo alltids bruke en annen tinestafett-skjorte, selvom 2008 er finest!

Syns? - Ida

redigerte bilder

Hei på deg din gamle sei.

I dag har jeg tatt meg frihet til å redigere noen bilder. Jeg dedikerte disse bildene til Gud, min frelser. Han fortjener disse bildene mer enn noen annen. Love you!God is love. Dette er gammelt da, men følte for å ha det med :-DDD Kisses!

En dag kommer vår tid til å skinne. Gud henter oss, og vi blir fri. Jeashe!

bare meddele at dagen i dag var merkeligere enn noen gang før. Jeg møtte en fra klassen på butikken som egentlig bruker briller, ikke sant? Også brukte han ikke briller da jeg møtte han!! :-OOO Be for han, han har sikkert mistet de elmsn. 

Gud er god. Ida

Teenager PostTeenager Postgress

Halla balla! :-)

I vår kultur, er det normalt å tilbe gresset. Dette er en slags tradisjon som farfar kom på for noen år tilbake (for 43,2 år siden for å være helt presis)

Da har vi en samling på plenen der kvinnene sitter seg ned på huk og nynner, mens mennene stiller seg bak hver si dama og brumler. Dette valgte farfar og kalle kilsaften. Så i går feiret vi altså kilsaften. Mmmmmm....

Grunnen til at farfar kom på dette fenomenet i det hele tatt, var fordi han var en gartner lang tilbake i tid, og han er et ganske komplisert, men godt forhold med gress. Jeg tror kanskje jeg har arvet noen av disse følelsene assa. For jeg elsker å ligge i gresset og lukte på det :-D!!!! Wihu. 

Må bare fortelle at mamma hadde veldig store problemer med å sette seg ned på huk i går! Det var syyyykt. Det klikket for hun flere ganger. Tror vi brukte en halv time på å få dama ned i gresset!!!! Problemet er det ingen som riktig vet, for mamma hadde ikke vondt eller noe sann...hun sier at det kanskje var satan selv som kom inn i hun et lite sekund (Jeg ville sagt en halvtime...HAHAHHAHA!!! WOHO)

Alt i alt hadde jeg en fortreffelig fin dag! Dette skal uten tvil gjentas neste år faffi! - Ida

Det er viktig å få det ut, og fortelle det videre!!!!!!

Heia bloggæææn! I dag har jeg tenkt å fortelle dere en historie fra barndommen, som ligger tett ved hjerterota mi. Kan jo også si at jeg fikk inspo fra ANNA (jærtha) til å skrive denne type innlegg. Livet er herlig dere. Lev mens dere kan sier nå bare jeg. Men historien ja. 

Det hele hendte en fredagskveld i mai, og jeg hadde kledd meg opp til fest. 
Like flott som alltid, vandret jeg lett bortover min vennine Klaras hjem. Det var nemlig der festen skulle holdes. Jeg gledet meg veldig til denne aftenen.
Tripp trapp, tripp trapp - sa de nye skoene mine. 
Da jeg kom inn i det store huset, kjente jeg at dette kom til å bli en fin kveld. Før vi stupte over maten, satt vi og fortalte vitser, mimret og lo. 
image
image
Så fikk vi servert ostekake, og jeg bare: 
image
For jeg elsker ostekake! Også bare:
(NB!! IKKE GOD, Gush!!")
Deretter fikk vi drikke, nærmere bestemt, melk. Dette likte de fleste gjestene, utenom en...fetteren til Klara, Truls. Truls sa:
(Oki, jeg innrømmer at han sa det på nooorsk!!!) -.-

Stakkars lille Klara turde ikke å si i mot sin tre år eldre fetter, så hun fant frem øl fra farens klesskap. (!! :-S !!) Foreldrene var ikke hjemme på dette tidspunktet. Han tvingte meg og noen andre fra klassen til å smake. Jeg smakte så vidt på den ondskapsfulle drinken, for liten og uviten som jeg var, turte jeg ikke å gjøre annet. Jeg reagerte som en og annen ville ha gjort. 
Forferdelig med andre ord. Det brrrrrant i halsen!!! *nesten på gråten*

Vi lekte vel og lenge med ballonger som oldefaren til Klara og Truls hadde blåst opp. I den ene ballongen hadde det visst lagt deler av gebiss i. Jeg vet ikke hvor sant det er, men gøy hadde vi det ihvertfall. 
Hooohooo (må ha en liten dopause dersom det blir godtatt fra dere?) ......tsssssssssssss...sssssssssssssssss..sss....ASsshoo.
Plutselig, ut av det blå ropte søddenly Truls brått:
Før noen fikk sukk for seg, gjorde Truls dette:
image
Og jeg hadde ikke det minste lyst til å være naken, så jeg bare: 
Men marerittet tok aldri slutt, så alle løp i sikkerhet på badet til Klara.
Men Truls merka jo at alle stakk, så han bare:
image
"Hvor ska dere'a?" Og jeg måtte tenke fort:
image
"Eeh, whaat? Skal vi noe sted da?" 
Truls kom bort til meg og sa:
"Dere ska vere med meg, imens vi danser...i undertøyet!"
Og bursdags gjestene fikk jo maten i halsen vet dere. 
"Shit og, hva skal vi gjøre nå!?" - Tenkte de. Lille Frida som var den yngste i besøket hadde ikke på seg undertøy i det hele tatt den dagen, så for hun var vel det verst. 
image
Tenke, tenke. Alle stoler på meg nå, det er meg det er opp til. 
Så gikk det opp for meg! Hvorfor hadde jeg ikke tenkt på det før? Jeg måtte blande Jesus inn i dette, han kom til å vikse det hele med et smil. Da jeg begynte å fortelle, og Truls hørte ord "Gud", og "Jesus" oppførte han seg slik:
 image
Dette var veeeldig barnslig, selv for Truls å være. Men jeg brydde meg ikke, jeg snakket og snakket - og var ivrigere enn noen gang. Det var som om ordene mine kom fra Gud. 
Klara så at ordene mine sakte begynte å virke:
image
"Yees!" Sa hun stille for seg selv. 
Truls var sta, men han skjønte fort at han hadde tapt. For å ikke virke for teit, sa han:
image
Før han nærmest løp ut døra. Og jeg bare:
image
Kunne ikke brydd meg mindre liksom!

badeland

Denne filmen minte meg og den gangen jeg var på vestkanten med mamma og Ida! Sant vi er heldig!? Vi fikk til å med lov til å ta perle og bruse sklien!! men mamma måtte være med, seff!!!!!! Men mamma tok den store også, det så nogenlunde slik ut, bortsett fra at mamma ikke banner!!!!!!!!!: (det er det pipegreiene i begynnelsen, jeg lærte det i går av lærerinden min)

ligner sykt på mammsen!<3<3
har dere vært i badeland før??

-Anna

Går det an å få følelser for en sokk? :-S Hjelp!

Hallaballa! Jeg tror kanskje jeg begynner å få følelser for en sokk. Ikke et sokkepar, men EN sokk. (Den til høyre) Det begynte med frokostbordet i dag tidlig da den liksom kilte meg litt på storetåa. Altså jeg vet ikke. Jeg er bare 16 år. Jeg er ingen lege. JEG ER BARE ET BAAARN!!! Hulking i bakgrunnen*

:-SSSSSSSSSSSS. Hmmmm....watth two do?! Den er liksom så søt og grei. Den andre (til venstre...) er liksom helt vanlig, om ikke verre enn vanlig. Den er bare der liksom. 

På dette bilde er det den til venstre. Å Guri land og far assa. Jeg får sommerfugler av å se på den!! :') 

Hva sier dere? Er dette normalt? :-S :-S :D - Idalill

 

Teenager PostDagstur til sentrum

Hei kjære venner! I dag tok jeg en snartur innom byn for å egentlig tøffe meg litt :P Jeg gikk selvfølgelig ikke alene der nede i "den skumle byen" som mormor sier. Men jeg hadde med meg kjære Anna, og onkel Fredrik. Kjøpte meg en del ting som jeg syns dere burde se!

Vet ikke hva butikken het, men den var fin da!

Jeg forelsket meg i dette strikket med en gang! Det var liksom som sprudlende, og klart - det matshjet personligheten min perfekt!

Denne klemmen var noe helt for seg selv. Den lå liksom der og ropte på meg, hva kunne jeg gjøre?? (a) <3 "Ida!! Eg vil isje være hær mær...Kjøp meg! Eg sittar suparfint i håret ditt!"

Jeg fikk liksom en følelse av at disse to klemmene var barna til den store over, og da måtte jeg jo bare kjøpe de og da! Hvem etterlater små barn uten moren sin i en butikk liksom sier jeg! De var jo litt søte da. 

 Hvad tykchar doch? Ida

siesta

Nå har jeg funnet en litt gammel utgave av siesta. Siesta er et blad som gjør det lettere å slå opp i bibelen og slike ting. Utrolig kjekt og lærerikt assa.

Elsk på siesta <3 <3

Dette er da den populære LOGOEN(!!!!!!) til siesta la vissda torilla. 

Mange fine bibelvers ligger gjemt i dette moderne, moterike magasinet. 

Du blir motatt med ordene, KJÆRE LESER. Hvordan får det deg til å føle deg? Blir du ikke glad? Blir du ikke bare suupermotivert til å lese videre, og til å bli bedre kjent med Gud?!?!

Ehmm.....JAA. 

Spørsmål som tilfelle over, står ofte i tha magazain. Jeg føler meg...ja, jeg kan vel si hver gang, truffet at disse spørsmålene. Jeg vet at de er rettet mot meg som kristen. Loveit.

Uff. Se på Jesusen vår da. Han er så god som lar seg selv pine for at vi skal ha det godt. Takk han!...og plutselig så ser jeg et norgesflagg, da ble jeg glad. Ja, vi elsker dette landet, som det stiger freeem..Takk Gud, for at du skapte Norge med dine hender. 

Ikke glem dette, for alle er nemlig skyldige. Det er alle sin feil. 

Blar du fort igjenom kan du ta noen utrooolig stilige bilder bare så det er sagt. Eh...det er vel ikke så mye å si om akkurat dette her nei.

Åååå, får frysninger oppover ryggmargen. Livet er herlig. Troen i hjerte er veien til himmelen. Enkelt og greit. 

De har også tatt med bilder av forskjellige berarter. Mmmmmm herlig. Bilde av muren over gir så mye energi, og mening!

Annbefaler å ta en titt innom nettsiden ass. http://www.bibelsiesta.no/ <------------------ Trykk, trykk trykk og atter trykk!!

Anbefaler også alle å abonnomorimere på sieasta. 

Leser du siesta? - Ida

Det verste jeg vet

God kveld alle blogglesere der ute i den fine verden. I dag har jeg tenkt å gjøre noe som ingen har gjort før, jeg skal gjøre noe nytt med andre ord. Jeg skal nemlig ha...DET VERSTE JEG VET!

Når jeg sier noe humoristisk men ingen ler.

Gensere med skrift på.

Varme.Sole meg uten solkrem.

Folk som er negative og lei seg hele tiden.

Når noen trakker meg på tærne.

Å spise med gaffel.

At medelever ikke gjør leksene sine. 

Folk som ikke spiser skorpen - A N N A -

At noen tror at vi stammer fra apene.

Bade uten mål og mening. 

 Ehm kommer ikke på mer i farten. Jeg er en ooooptimist (jeg vet det går braaa til sist. Så lenge jeg leeever her, er jeg en optimist!) Så, dette var da altså et veldig tøft og tungt innlegg å skrive for meg. Men alt for dere!! (afd!!) Dømmer ingen visst dere nå fikk inspo til å skrive eg likt innlegg, bare husk, dere så det her først!

- Ida

løøøøv

Helåu, BKRISTIKS ENGELSK!!!!! jeg kjenner en fra inglænd (det er sånn man sier england på brishtaisk) så jeg tenkte jeg skulle lære dere litt inlihs, brishtiska engelsk da! her vi gåu (nå begynner vi)

hæløuu - hei!
ju ar cul - du er en ku 
mai næim iss - ein daim is
Gudd måning - guds måne

Versegod folkens! da kan dere litt mer japansk! :)

Ellers har jeg tenkt litt på og kjøpe meg en nymfeparakit


eller en fisk, siden den forrige fisken jeg og ida hadde døde en tragisk drukningsdød!!!! :( rip ronny-jon! ♥Han så noenlunde slik ut, savner deg!!!!!!!!!! 

Har du hatt fisk? 
-Anna 

Hei jeg tror jeg er synsk.

God dag.Kanskje jeg skal bli spåkone?Grunnen til at jeg har fått smaken på dette er at i går hendte det noe merkelig. Jeg sa til Anna; "I dag håper jeg vi skal ha fiskesuppe til middag!" Gjett hva vi hadde til middag?!

............Fiskesuppe!!! Utrolig! Dette er ikke til å tro!! Jeg tror ikke mine egne ører/øyner/armer/føtter/tær!!

  

Ikke nok med det!

Senere på dagen sa jeg som følger: "Jeg tror pappa kommer til å våkne snart..." (pappa lå og sov middag) og gjett hvem som våkna to minutter etterpå?!?!?! PAPPA!!!! :-O 

 

Jeg tror jeg må sette meg litt mer inn i disse tingene. Livet gir mer mening nå på en måte. Det går et lys opp for meg. Jeg er ikke som alle andre, jeg har fått en gave fra Gud!

Har dere noe dere skulle sagt? :-S Ida

Vintage

Nytt design

Hello. I dag har det regnet, og regnet. Kjempedeilig. Hvem elsker ikke regn. I nuet sitter jeg med bibelen på fanget og leser for full guffe. Elsk. Er det noen som forresten ser endringer i designet? Jeg har gjort noen små endringer, og gitt designet et litt mer høstlig preg. 

Håper dere har lyst til å følge oss på bloglovin!  Follow on Bloglovin <----TRYKK!!

- Ida og Anna.

Bibelen - så mye mer en ord.

God dag Abrahams folk!

Nå sitter jeg her og leser litt i Bibelen. Det står utrolig mye praktisk og smart i denne boka, og jeg anbefaler absolutt alle til å lese den. Jeg har lest den hele åtte ganger i hele mitt liv, og nå skal jeg begynne på min niende gang. Gleder meg!

Jeg liker det nye tetsamentet best, for der er liksom Jesus med i bilde. 

Jesus er min frelser. Han har gjort så utrolig mye fint for meg og alle dere der ute. Han elsker oss, og han døde for oss. Jeg kjenner jeg blir lei meg når ikke alle mennekser på denne jord bryr seg om det han har gjort, og det han gjør for oss.

Gleder meg til å lese alt dette!

Tenk litt i gjennom dette. La det synke inn...Formuler ordene dersom det er nødvendig. (For dere som ikke skjønner en ting! Med far, mener jeg ikke han som leser avisen hver morgen eller går på jobb hver dag. Da mener jeg GUD) Gud er min far, er han din? Skjønner du settingen? 

<3

 Så nå er det bare til å sette seg godt til rette i sofaen å lese noen salmer før jeg vasker huset :-) - Ida

Ukens sladder

Bloggen! Lenge siden jeg har hatt ukens sladder nå, så jeg tenkte det var på tide! :D Ellers nyter jeg en god salat for øyeblikket. Jeg har forresten høstferie, og siden jeg har så god tid om dagene, skal jeg begynne å lese bibelen igjen. Kommer et innlegg om bibelen senere i dag!

Flere og flere kjendiser blir gravid for tiden. På bildene over ser vi Oprah i en litt uheldig stilling, og Britnei Stairs i samme uheldige posisjon. Begge venter hver sin gutt i desember.

De nyeste superduperkjendissøteparane er........Treizy fra Jersei delicos og en youtubekjendis som ingen kan navnet på. De stilte opp sammen på den røde løperen i går. Til høyre har vi selve Rybak og Else! 

- Ida

TILHØRER DETTE DEG??

Halla pipz! I  går tok jeg bybanen bort til tanta mi for å leike litt. Anna og mamma var jo seff med da! Hva trodde dere liksom? At jeg tok bybanen alene? Nei, nei, nei, er du gaaal liksom! På bussen fant jeg noe som vekket oppsikten min. Det fanget rett og slett min oppmerksomhet visst du skjønner. Midt i bybana lå det to kroner, nøyaktig!

Så det jeg lurte på nå, var om det er noen som har mistet to kroner og som savner de sårt. Dersom ingen melder seg innen torsdagskveld, gir jeg de til kirkens nødhjelp...SKRIV EN KOMMENTAR DERSOM DET ER DINE PENGER. SÅ TAR JEG KONTAKT ETTER DET!!

- Ida.

Teenager Postginger

Jeg er rødhåret.

Det er ikke avskåret. 

Håret er rødt,

sann som kjøtt.

Problemo? Ida.

eg serr deg nokk!

hei min navn e hulda. eg e ida sinn ven. hei

 eg ha isje snop till dek okeå? 

oooooh, denn svei. 

denn ogg svei hehhe

 

ek døøøøør hahhhhHh

hade

so relatable

åouh jeeeh

 Ida og Anna! .

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits