På hytta!

Halla balla alle sammen!

Nå er jeg på hytta sammen med mormor, morfar og fremmed mann som mormor ba inn på kaffe og kaker. I dag har det faktisk vært ganske fint vær ute. Så morfar og jeg gikk en tur ned til stranden for å vasse. Veldig kaldt men forfriskende. 

Mormor og han fremmede er innpå kjøkkenet. Lurer på hva de gjør på...


 


Bilder fra dagens vassetur sammen med beste morfaren! Anna kommer mest sannsynlig ut med en turbuss i morgen. Jeg håper ihvertfall hun kommer! Det blir liksom litt tamt å spille kort med mormor og morfar dagen lang.

Har du en fremmed mann på besøk? Ida

Lotta - Hvem eier

Skolen!

Nå må jeg løpe for og komme meg til skolen! Viktig og være tidlig ute vet du. Gleder meg noe sykt, skole er kjempe gøy, elsker det, IDAA! BLI FERDIG PÅ DO SÅ VI KAN GÅÅ! haha, hun er så treig! Teiten min <3 men nå må jeg løpe, ha en kjekk dag og kos dere på skolen!

Sorry for dårlig innlegg og lite bilde, men jeg må løpe!

Skal du på skolen? 
Anna 

ting som gjør meg trist

- At folk sier at jeg ligner på en flodhest

- Krig

- At folk spiser krabbe- Folk som sier hei uten å mene det

- Folk som banner og missbruker Guds namn

- Den teknologiske verden- At Mona Lisa er død

- At vi må vaske hendene etter vi har vært på do

- At jeg ikke får lov til å se på Hanhna Monthanna- At sommeren varer så lenge

- At gresset gror

- At pirater er ekte- At bibelen er så liten

- Folk som ser på TV 

- Damer som lager suppe til middag

 Hva gjør deg trist? Ida

Svar på spørsmålsrunde

Hi! Jeg har en liten spørsmålsrunde der det er jeg som svarer på mine egne spørsmål. Det er noen ting jeg må få oppklating i skjønner dere. 

Skal, skal ikke? Skal!

Skulle du ønske du var mann? Ja, noen ganger.

Liker du fansen din? Ja, jeg elsker dere! Selv om de fleste er beskjedne og anonyme.

Hvem spiste opp salaten din i går? Pappa... -.-Barberer du beina dine? Nei, det er ikke nødvendig. Dessuten er det godt med litt hårete bein nå som vinteren kommer. 

Liker du fetaost? Ja, seff. 

Har du hørt alle sangene som handler om Gud? Ja, det vil jeg tro!

Ha en fin søndag dere! :-D - Ida

 

Diskoen i går

Diskoen i går var helt fantastisk! Vi danset og danset hele kvelden! Gunnar ba meg opp på dans, og morfar styrte musikken! Jeg danset med mattelæren min, Arthur <3 Kos! Han er sykt flink til å danse til rolige, kjærestedanser. Gunnar ble heldigvis ikke sjalu! Takk for at du forstår Gunnaren min! Ily. 


Gårsdagen diskotek anntrekk: T-skjorte: Tinestaffeten. Kjole: Arvet fra tante Else.

Her danser jeg inne på rommet mitt før mamma fikset mitt nydelige hår. Jeg gleder meg veldig til neste gang det skal være diskotek på skolen. Selv om det ble litt seint for min del. Var ikke hjemme før ti over ni! 

Har du danset med mattelærern din før? - Ida

Diskotek

Hei bloggen! I kveld skal jeg på diskotek med Gunnar og Anna på skolen. Jeg får til og med lov til å bruke litt sminke. Dette er noe av det største som har hendt meg i livet mitt! Jeg gleder meg sykt! :-) Ikke nok med det! Jeg får også være oppe til klokken halv ti! Wow! Slå den kjeltringer!Mamma fikset håret mitt. Jeg er sykt fornøyd. Takk kjære mamma min!

Vet dere hva diskotek er? - Ida

Tante's historie

Hei!

Tante Gunnleif var her i dag. Hun er så kul! Hehe, hun forteller alltid fine, brilliante historier. Som denne her:
En høst kveld i 1985 var tante ute og gikk, hun var på vei hjem fra ett møte i kirken. Da møtte hun på Arnt, hun og Arnt delte en soft-is og resten er historie! 

Var ikke den historien fin så vet ikke jeg! men nå må jeg løpe til sengs før mamma merker at jeg er oppe på denne tiden! 

Har du en tante som forteller historier?

-Anna 

Haust

I dag merket jeg at det var ganske kaldt ute, og at høsten lister seg stilt på tå. Jeg fikk med et lyst til å skrive et lite høstdikt. Jeg har skrevet det på nynorsk, for alt høres så mye penere ut på nynorsk syns jeg. 

Hausten er her,

Vinteren er nær.

Blomane visner,

og damane kvisker,

no e da haust. 

Hva syns du om diktet? Ida

Bernt-Oddvar + Anna = SANT!

Jeg var ute på tur med min mor i dag, jeg trippet lett på tå bortover gangveien da Bernt-Oddvar kom mot meg. "Anna kæn jæ få prate med dæg?" eller noe sånt, på sinn sjarmerendes dialekt. Jeg svarte småflau ja, og vi flyttet oss litt bort i siden mens mamma ventet. Så kysset han meg lett på kinn og spurte meg "Skal vi væra telsamans?" Så ropte jeg  "JAAA!!" slik at verden kunne høre det! Så måtte han hjem og spise fleskepannekaker, og jeg styrtet hjem og glemte nesten mamma! Så løp jeg inn til Ida og fortalte henne alt!

Ida er akkuratt nå sammen med Gunnar. Han er veldig hyggelig, men Bernt-Oddvar er best! <3 luv u BO <3<3<3 Gleder meg til skolen i morgen, da skal jeg være med skatten min. Jeg får vel ta på meg det rosa skjørtet mitt for og se eksta pen ut i morgen! Det er som sagt rosa og rekker nesten ned til gulvet! super fint! og kanskje den orange og gule genseren til! Ja, det blir fint! :)Har du kjærast?

Anna<3

Min fødselshistorie

Omg, men og Ida sitter her og gjør lekser, det øser jo ned ute! herrlighet! har ikke sett så mye regn siden den dagen jeg ble født jeg! Ja det husker jeg godt, det var en regntung morgen og mamma våknet og så ut vinduet. WOW!! ropte hun til pappa så han vånet med ett bråk. "Se på regnet!" de ble enige om at de aldri hadde sett så mye regn i sitt liv, så gikk de og la seg igjen.

En halvtime senere våknet mamma igjen. Hun følte en kraftig smerte i magen og tok turen til toalettet. På veien inn dit kjennte hun at det rant vann nedover bena hennes, jaja, tenkte hun, da sparte jeg meg for den turen! Men smertene i magen ville ikke gi seg. GEIRMUND! ropte hun. Nå kommer Kalle! (på dette tidspunktet var de enda ikke klare over at det var en jente de hadde i vente) Hva sier du kvinne?! Svarte han og løp etter bilnøklene. 

Først da de kom på sykehuset oppdaget Geirmund (altså far min) at han ikke hadde bukser på seg. Skitt la gå tenkte han og bar kona si inn på sykehuset "hun skal føøødeeee!!!" Ropte han i hysteri, og resten er historie.

Bilder fra weheartit....

-Anna

Tur til Bergen!

Hei kjære. 

Vi har vært i Bergen alene for første gang i dag. Vel, tante og mamma var alltid minst 10 meter bak oss. Men vi følte oss litt etterlatt for oss selv. En herlig følelse, men ikke i lengden. 

Vi tok buss til sentrum. Mamma og tante satt helt fremme, mens vi satt langt bak. Buss alene for første gang!Vi fikk til og med låne kamaret til morfar! Love you moffa! <3Så var vi inne på en butikk som heter Bikbok. Dere har sikkert ikke hørt om den, men det er ihvertfall en klesbutikk. Også gikk vi litt rundt omkring bare for å nyte det. Det har komt en nye statue. Den var i hvertfall ikke her sist vi var i byn. Fin var den uansett.En søt måse som skreik etter å komme med på bloggen <3Anna sine bein. Hun gikk i ganske kort kjole, selv om det ikke var vær til det. Tante syns det var upassende.Enda en søt måse som ville bli med på bloggen <3

Får du lov til å gå helt alene i byn? Ida og Anna.

Uhøflig!

Heia bloggen! 

I kveld da jeg skulle spise kvelds feis mamma...mens jeg spiste. Uhøflig. Jeg trodde hun visste bedre, men neida. Nå skal jeg legge meg, så god natt alle lesere! :-D


 

Er moren din uhøflig? Svar helt ærlig nå... - Ida

Ny elev i klassen.

I dag fikk vi en ny elev i klassen. Hun heter Frøya og er fra et land et sted som jeg ikke husker. Hun virker ganske ok, jeg har skjekket bakgrunnen hennes litt nå, og det ser ut som hun er helt ren. Jeg tror hun er kul jeg. 

Kjenner dere Frøya? Ida

Spørsmålsrunde angående sokkeforsøket.

De fleste av dere har vel fått med seg om forsøket vi forsker på. Nemlig hvor mange dager du kan ha et par sokker på i strekk før de blir ødelagt. Vi har nå hatt sokkene på i ni dager. Noe som føles utrolig miljævennlig og fint. 
Beina våre <3

Er det noe du lurer på angående sokkeforsøket? Skriv spørsmålet i en kommentar! Ida og Anna.

En mann i sanden.

Hei kjære. 

I dag har jeg, Hulda og Anna vært på en liten ettermiddagstur på stranden. Det var helt virdunderlig. Jeg elsker å få vind i håret! Visst noen lurer, så går vi med de samme sokkene i dag også, det vil si at vi har gått med de i åtte hele dager. Rekord!  (les innlegget under visst du ikke vet hva jeg babler om...)Hulda sin skygge <3 ILY! 

En mann i sanden, vi liker å kalle han Kåre-Ingvald. Hvor lenge har du gått med dine sokker? Ida

dirty foot

Jeg og Anna har en liten test for å se hvor lenge man kan gå med de samme sokkene før de blir ødelagt. Til nå har vi begge gått med de samme sokkene i seks dager, så de sokkene skal få ros! Jeg tror de kan holde lenge enda!

Har du prøvd ut dette før? Ida

Kjære gud!

 

Kjære gud jeg har det godt
Takk for alt som jeg har fått
Du er god du holder av meg
Kjære gud gå aldri fra meg
Pass på liten og på stor
Gud bevare far og mor
Og alle barn på jord
 

Tumblr_lr0eekzpyz1qg3509o1_500_large

-Anna

Sinna

I dag er jeg skikkelig pisst off! Jeg er skikkelig sinna på mamma siden hun lagde pizza til middag, og jeg er skikkelig sinna på pappa siden han ler av folk som faller på Amerikas funiest homvideos. Det er ikke morsomt! Er du sinna? Ida

Ta mi hand, Jesus.

God søndags kveld lesere! I dag har jeg vært i kirken med familien. Andakten som presten holdt gikk veldig dypt innpå meg i dag. Han sa at når du trenger hjelp, så må du be en bønn til Herren, også strekker han ut en hjelpenes hånd. Ta imot hånden Herren strekker ut til deg, og føl deg fri. 

Tror du på Gud? Ida

henge opp klær

Jeg elsker å henge opp klær. Det er kjempegøy. Dere burde prøve det en en gang. Du får en sann fin følelse inni deg etterpå. Jeg har laget et lite dikt som handler om nettopp å henge opp klær. Innjoy. 

Jeg er ikke sær, men jeg liker å henge opp klær.

Røde og blå, store og små,

alle skal bli tørre som håret til tante Grå.

Hva syns du om diktet? Ida

En tur på stranden

God fredag! I dag var jeg på stranden sammen med en gutt, en jente, en gutt, og enda en gutt. Mange gutter! Vi var der ikke så lenge siden Walter måtte hjem for å spise...

Brannmanet på land! Daakar...

Her lekte Mons seg med kamaret mitt.

Herdis fant et søtt lite skjell.

Vi solte oss. Det der er Geir sine hvite bein.

Vi hadde tenkt å bade, men siden vi ikke hadde noen voksne med, fikk vi ikke lov.Hei, ja. 

Hva har du gjort i dag? Ida

Ida og Anna! .

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits