HULDA NEDDENUNE!

HEHI. EG E HULDA. EG ha BLOG for ida før enn gong elle kanske to elle tre....elle fiira elle meir...hade.

 

 

 

......lurtte deg! 

i da skal eg kansje få ein poni kanshe. eg veit isje. pappa sei kanse. men kanske isje. kem veit? ingenn veitt. men pappa vet. men ingenn andrre. om du sjenne meg vellig god du veit at eg lika nedsig, og at eg e isje go till å skriv, for eg har disleksy eg har. men dt jer innenting for eg lika å blog. Ida e vellig snil som seie okå du kann blog i dag. takk Ida. 

 mjeu. vofrfr. he-he

Eg ska isje snake så lenge, mmen eg vil sei att dt e isje fint ver i da. dett regne, ogg rekne heille tidn. EG LIKA STORRE BOKSTAV DÅ KAN EGG LESA MUSJE BEDDRE. nei eg tula. hade

Like du blog te ida? JA! :-D

Med farmor og morfar i Paris

Hei jenter (kanskje noen gutter..??) I'am leidig, and sord off singel. Nå har altså min kjære morfar, og min kjære farmor, tatt en liten tur til Paris.... Jeg håper jo seff at jeg får noe når de endelig kommer hjem da. 

Kanskje jeg kan få en bok? 

Men jeg må bare si dette i tilfelle mine flotte, fine, kjempegreie, greie, snille, flotte, ungdommelige, vakre besteforeldre leser dette...jeg trenger ikke en gave altså...morfar du har veldig fine øyner! og farmor, hva kan jeg si? Du er perfekt!! (Som sagt tidligere, I rellay don't need this present off yours!)De er to heldiggriser skal jeg si deg! Ellers har jeg hatt en travel uke med både oppturer og nedturer, men jeg lever. Som man pleier å si her på vest-sør-øst-landet; this life is a rolling cåsser, it goes up and dovn and you have to driwe it so it do not cresh in the wall behind you, becaus that woud be very mad. 

Lurer dere på hva jeg får av mine to besteforeldre????? DT JØR JG!! - Ida

bigg bait

Hei madam moså!I dag reiste vi til et sjopping senter som heter Sartor. Selvfølgelig var oldefar med oss, for vi kan ikke reise alene! Oldefar ville at vi skulle smake noe som heter bigg bait.

Dere har helt sikkert ikke smakt det, men den vi kjøpte var nesten som tako, visst dere vet hva taco er. Takco er en svensk middag. Veldig godt!Dette likte vi! - Ida og Anna

so relatable

 

Teenager Post

Denne streiken tar livet av meg! 

Klem!

Pelsdott

Hellu der ute. 

I dag har livet vært greit å leve. Jeg har vært ute med Krinna og tatt et bilde for livet. Dere får ikke se bildet for livet, men dere får se dette her: P-p-pelsdott. 

Ida

Nydelig vær!

I dag våknet jeg opp til dette været:Jeg klarte selvfølgelig ikke å holde meg inne, så jeg gikk ut en tur. Jeg mener, HVEM kan holde seg inne når sola kommer utav skapet!?!?!?! I kant not stai inn!

Ute møtte jeg på Fride og Gaute. De skulle en tur ned til brygga for å se etter krabber og andre rare vesen. De spurte om jeg ville være med, og jeg sa ja. (JAAAAA!!!) Yeeeeeeees.

Pleace! Er det fint vær der du bor på denne jord? Ida.

DERSOM DERE IKKE SER DENNE VIDEOEN KOMMER DERE TIL Å ANGRE I SENERE TID!

SE DEN, SE DEN, SE DEN!!!

STEM PÅ CIMOERLLI I RYAN SEACREST'S BIEBER-OFF HER...de fortjener så sykt å vinne. De er liksom de beste i hele verden spør du meg! Dere bør høre på andre sanger de synger også! De er utrolig flinke, smarte og ikke minst søte. NEI NÅ HYPERVENTILSERER JEG!!! hade

Teenager Post

Fem ting jeg ikke liker

Jeg liker ikke pizza. Det smaker vondt, og osten brenner opp ganen min. 

Jeg liker ikke sko. Spresielt ikke høye hæler. 

Jeg liker ikke sminke. Jeg syns man er mye penere uten sminke. (ER DET NOE GALT I DET?!?!?) Jeg bruker bare sminke til spesielle annledninger. Når man sminker seg, sminker man bort det Jesus har laget.

Jeg liker ikke å sove. Det er unødvenig bruk av tid. Hvorfor sove når man kan være våken å høre om Gud? Man får ingenting utav å sove. Jeg liker ikke syden. Jeg har aldri vært i utlandet før. Men jeg har hørt masse om syden siden onkelen min har vært der to ganger! Han sier at det ikke er noe fint der. Såem, er dere enig? - Ida

Teenager Post17.05.12

Jeg ville bare si gratulerer med dagen til alle sammen. Håper alle har hatt en super dag! ♥ Jeg har kost meg sammen med familien. Vi var en liten rundtur nedi sentrum, men der var det så mange folk at morfar var på nippen til å få klaustroforbi. (Eller hva det nå heter..) Det var en litt traumatisk opplevelse, men det gikk raskt over når vi bare gikk vekk fra folkemassen. 

Gratulerer med dagen Noreg! I love youe Fråm Ida an Anna Degenerøse. Ha en flott dag videre dere!

Sorri

Sorry for at jeg ikke blogger

Sorry for at jeg spiste det siste eple uten å spørre

Sorry for at jeg lever

Sorry for at jeg er en byrde

Sorry for at jeg røpte din hemmelighet

Sorry for at jeg er meg selv

Sorry for alt

Ut i arbeid (ut for å finne arbeid.)

Jeg er usikker på hva jeg skal bli når jeg blir stor. Jeg vil bli jordmor, bibliotekar eller vaskedame. Jeg vil også tjene Gud, så jeg tenker på å bli prest. Men kvinnelige prester er ikke så vanlig så jeg blir veldig usikker her jeg står. 

Alle er menn. (Han helt oppe til venstre var søtest ;-))

Visst jeg blir jordmor kan jeg få være med på å en fødsel, og jeg får være den første som holder barnet! Det gjør at jeg får lyst til å jobbe som jordmor. Amen. 


Vaksedame og biblotekar går under samme kammen, begge jobber med noe vilt, koselig og spennende. Jeg elsker fart og spenning så dette er noe for meg! Men samtidig vi jeg tjene Gud...Hm...watth two doo? :(

Hva vil du bli når du blir stor? Ida

Takk Gud.

Heihei bloggen. 

Tumblr_lxcsamnp8n1qdabzno1_500_large

Neida. Hehe

Nå skal jeg fortelle smått om hvordan min dag har vært. Kan begynne med å si at jeg hater cola. Ja, hate er et sterkt ord, men jeg mener det virkelig. Cola er noe drit. Jeg må nesten gråte litt.Jeg har ikke smakt cola på lenge, så jeg tenkte at jeg skulle prøve det igjen i dag. Det angrer jeg sykt på! Jeg fikk så sykt vondt i magen og i ganen! Hjelpes meg! Dette er noe jeg aldri vil oppleve igjen!

For å dempe smertene, drakk jeg litt kaffe.Det hjalp. 

Etter kaffien, gikk jeg en tur bort til Andrea-Mari. På veien så jeg et vakkert fly. 

Nydelig altså!

Og litt etterpå falt en fjær ned ifra himmelen! Jeg er helt sikker på at det var Gud selv som sendte meg denne fjæren for å roe nervene mine. Takk min Gud.Takk for at du sendte meg denne fjæren når jeg var helt nede på ranglestien. Takk <3 <333Takk igjen.

Andrea satt å øvde på trompeten sin. Hun er så flink den jenta der. Hun kan liksom alt. Hun kan bake, hoppe strikk, strikke og fise høyt. Jeg er ikke flink til noe jeg.Jaja. Det kommer vel av seg selv tenker jeg.

Jeg savner Gunnar så mye. Jeg skulle ønske han satt ved siden av meg og fortalte meg hvor pen jeg er. Ja jeg er faktisk ganske pen altså! Å som jeg savner deg Gunnar!

Oversatt: Åh elskling. Du er søt! Jeg vil ha deg her med meg. Du er dypt savnet vennen min...jeg elsker deg!

Jeg og mamma skal ta oss en liten spasertur opp på et fjell straks. Jeg elsker å gå på tur, spesielt med mamma. Gleder meg sykt til å se utsikten da! Det er liksom målet med hele FORBANDA TUREN!!!!! (Ops, fikk et lite frustrasjonsannfall..) Beklager.*sitter helt alene og nyter utsikten - Ida

Teenager Post


Ha en fin lørdag alle sammen! 

Til Gunnar.

Hei alle sammen!

I dag har det herlige mennesket, GUNNAR bursdag. Jeg elsker deg så mye Gunnaren min. Vi kommer til å få mange fine år sammen. Jeg ser virkelig frem til det!yndlingsmaten til Gunnar.

Jeg husker første gangen jeg så deg min kjære. Du så ned i sanden, og virket litt bortevekk. Jeg prøvde å få øyenkontakt, og jeg klarte det til slutt! Du så meg inn i øynene lenge.

Den første gangen vi kysset var fantastisk. Du holdt rundt hoftene mine mens du sa, "du er søt du Ida" jeg rødmet. Så bøyde du deg frem og kysset meg forsiktig på mine lepper. Aaaaw.

Elsker deg over alt på jord. Gratulerer med dagen vennen!

Flinke jentene mine

Dere bør høre på disse seks fantastiske jentene! De er så flinke til å synge! Husk å se HELE videoen

Cimorelli - payphone <3

Ukens farge, turkis.

Ukens farge er turkis. 

Fem grunner til at ukens farge er turkis: Himmelen var ganske turkis på mandag. Jeg fikk et nytt turkist skjerf av familien Gørlings. Jeg brukte den nye, turkise kjolen min da jeg var ute på tur med katten. Jeg spiste turkist snop. Jeg fikk turkis tunge.

Teenager Post

mine standspunktkarakterer

Heeeeei venner!

I dag fikk vi fire standspunktkarakterer. Guri malla assa. Det begynner å ta innpå dette her. Nå er det snart slutt med alt som heter ungdomsskole og røyking altså. Til høsten er jo det blodig alvor!!! Jeg har veldig lyst til å fortelle dere hva karakterer jeg fikk levert i dag. Matte: sex, Norsk hovedmål og sidemål: sex, og til slutt engelsk: to, noe jeg ikke skjønner i det hele tatt. Jeg er jo faktisk ganske god i engelsk!

Att the moviement (atm) drikker jeg melk! Wiiii...nammi, nammi. Jeg gjør også litt lekser, prøver å holde karakterene oppegående liksom! Hehe

- Ida

se på bloggeren da

Hello gørls and bois - God morgon!

Har jeg ikke blitt flink til å blogge nå eller? Joda. Det var jammen meg deilig å våkne opp til fuglesang og svake vindlyder i dag. Sola skinner og søndagen er i gang. Filmen vi så i går var dødsbra, og vi håper at dere andre der ute tør å se den!

Mitt morgenutstyr!

- Ida

Filmtitting

 Heeeei bloggæææen!

Siden jeg er så dårlig til å blogge, så kommer det to innlegg på veldig kort tid nå! Håper det hjelper litt...(ihvertfall på min samvittighet) 

Nå skal jeg og Anna se på film! Vi gleder oss veldig mye, og vi klarer nesten ikke å vente! Denne awzåmme filmen skal vi se:

Får frysninger!!

Mamma og tante har sett den før, og sier at den er veldig bra og rørende. Derfor har vi funnet frem tre ruller med dopapir så vi er beredt. Jeg kjenner at jeg begynner å få tårer i øynene allerede liksom!

Bakgrunnen på filmen. 

Når mormor leste dette høyt for meg og Anna, brukte vi opp en hel dorull på bare den :-S Jesus er virkelig noe som påvirker oss i hverdagen. Og når vi tenker på Han og hva Han har gjort, kommer tårene.

Her har jeg (IDA!!) funnet en ok stilling som jeg håper på å få sitte i igjennom hele filmen. 

Har du sette denne filmen før?

Ida og Anna

Teenager Post

Hei bloggen! Jeg må beklage for dårlig blogging...men jeg har så mye annet å gjøre for tiden assa! Jeg er så opptatt og har så mange venner og litt lekser å gjøre lism.Sorry <3 <33 ps: jeg kommenterer heller ikke tilbake for tiden - det merkes jo i kommentarfeltet! Elsker dere alle sammen! <3

IDA

so relatable

Denne lille grimasen han lagde, minnet meg litt om min venn Susanne.

Dette minner meg om Anna...(hun har alltid noe i skoen/sokken...)

IdaIda og Anna! .

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits