nå er jeg litt lei dere

Heisann alle sammen! Nå sitter jeg her å gjør lekser igjen...lekser er så kjedelig i lengden! Seff elsker jeg lekser, men noen ganger kan det bli litt for mye...dessuten vil jeg heller være ute med Gunnar, og leke sisten med han. Jaja, jeg er sikkert snart ferdig. 

ice

Hei kjære! Nå sitter jeg her å spiser is og er litt på dataen...selv om jeg har mye annet tull jeg må gjøre...Jeg vet vel innerst inne at jeg heller burde øve på naturfagprøven, istedet for å sitte på dataen og blogge. Fy skam meg! Jeg har også en liten matteprøve jeg må øve til, og masse lekser...har jeg noen gang fortalt dere hvor mye jeg hater lekser? Selv om jeg EGENTLIG liker skolen og lekser, så hater jeg det nå...vet ikke hvorfor. Har du masse skolearbeid?

ukens sladder

JB har gått ned 30 kg på TO UKER!!! Nå jobber han som bikinimodell for Julia. Her over ser du før og etter bilder, og han har jammen meg tatt av! Han sier at han liker å vise seg frem nå når han er så tynn. Skikkelig sneksy kar altså. Nå er det ikke lenge til Miley Cyrus skal føde en prins eller prinsesse. Hun har selv sagt at hun ikke vil vite kjønnet på barnet før det kommer ut men hun venter i spenning. Termin dato er den 1.mai, men Miley tror at babyen kommer før den tid. Hun gleder seg veldig, men synes det er litt dumt at hun ikke vet hvem faren er. 

-hva syns du om ukens sladder?

nye tøysko

Hei alle sammen! I dag fikk jeg nye, fine, gråe tøysko i posten fra HM. Jeg liker de egentlig veldig godt jeg...nå har jeg fem par tøysko som jeg skal bruke flittig i sommer. Tøysko minner meg om sommer...herlig :-) Her er noen bilder av de;


I dag tidlig ble vi lurt av været. Det ble nemlig ikke så fint vær i dag som vi hadde trodd. Jaja, vi kan vel ikke klage når vi har hatt så mange varme dager! I dag reiser vi hjem fra hytten til mormor og morfar. Det er litt trist, men heldigvis skal vi være der nesten hele sommeren. Nå er det bare ca to måneder til sommeren dere! 

- hva syns du om de nye tøyskoene mine?

påskegodt

Heisann kjære blogglesere! Jeg ville først begynne med å si takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste. Det er ikke så mange kommentarer på hvert innlegg, men det er nok for meg...Takk. Dere er best!

Nå sitter jeg ute å nyter solen mens jeg godter meg med påskegodtet fra påskeaften. Jeg tror ikke det skal ta så all for lang tid før alt er spist opp. Men uansett, nå må vi snakke litt om været her, siden jeg har blogget så mye om det for tiden. Japp, været er NYDELIG! Bare ikke like fint i dag som det var i går og i forgårs OG dagen før der igjen, men da var det jo knallvær! Jaja, over til snop igjen. - hva gjør du på?

påskepynt

Heisann påskeharer! Jeg og kusinen min Hanna hadde en fottosjhuut med påskepynten til mormor i går. Siden det var så utrolig fint vær tok vi bilder ute. Her kan dere se bildene selv...Det var det. Ikke noe spesielt å skryte av, men bildene var litt påskelig visst det er noe som heter påskelig. Nå skal vi spise frokost på fellesen her. Ååh, som vi koser oss! I gårkveld satt vi ute å spiste pizza lenge, også leita vi etter påskeeggene. Også er det så fint vær! SOMMER!!

- koste du deg i går?

påskeegget mitt

God påske alle sammen! Kos dere masse med påskeegget deres :-) Her er noen bilder av mitt påskeegg!

Jeg har ikke fått påskeegget mitt enda, men jeg skal få det ikveld. Så da jeg tok disse bildene var det tomt. Mange syns sikkert at jeg har et utrolig lite påskeegg, men vet du hva? Det er stort nok for meg. Som dere kan se på bildene, har det vært ganske fint vær i dag også.

- den passer perfekt i håndfalten :-)

Nå har alle på mamma sin side komt til hytten til mormor og morfar i Øygarden. Så nå skal vi kose oss i hele kveld. Først skal vi spise pizza og deretter skal vi lete etter påskeegg og spise det..naaam. Kos dere!!! 

- har du fått påskeegget ditt? 

for et herlig vær!

- bildene ble tatt i fjor sommer. 

Idag kan jeg med hånden på hjertet si at det har vært en skikkelig sommerdag her hos oss altså! Det vil si i Øygarden der vi er på mormor og morfar sin hytte (noe som jeg sikkert har fortalt 6298315 ganger...) Som sagt så har jeg gått med shorts og t-skjorte i HELE dag, og jeg har fått en del farge i ansiktet. Nå skal jeg spise et herlig måltid med raspeballer før jeg legger meg. God natt min skatt. 

- er det fint vær der du bor?

påskekyllingGod dag alle sammen! Fra nå av skal jeg bli en bedre blogger. Jeg tror jeg fikk litt inspirasjon (eller hvordan det skrives...) av det nye designet. Jeg fikk ihvertfall lyst til å skrive et innlegg nå. 

Akkuratt nå holder jeg på å lage en påskekylling. Kanskje jeg viser dere resultatet når den er ferdig? Men det tviler jeg egentlig på, siden jeg syns det var dødskjedelig, og jeg føler at jeg aldri blir ferdig. Men, men. Jeg har kost meg sykt mye ute i dag! Jeg tror det var 23 C' eller noe sann. Nå sitter jeg i shorts og t-skjorte, og enda er jeg kokvarm. Ååårh...herlig!

- hva gjør dere på? 

nytt design og sol

Nå har jeg fått nytt gratis design igjen, også denne gangen er det av mne.blogg.no - Jeg er som vanlig superduperfornøyd! Men headeren er det jeg som har laget. Jåsst såo ju nåow.I dag er det foresten NYDELIG vær ute! Det er så fint at jeg kan gå ut bare i t-skjorte! ...og bukse da selvfølgelig, jeg er ikke helt dum heller da! Jeg har hoppet på trampolinen og solt meg, så nå er sommeren rett rundt hjørne dere! Jeg koker! Neida, SÅ varmt er det ikke...

- Er det fint vær der du bor? 

.


smile to the world and the world smiles backI dag har jeg hatt en fortreffelig dag! Det er så sykt deilig med påskeferie! Kusinen min Hanna og jeg ble med mormor og morfar til hytten i Øygarden. Så nå skal vi kose oss med taco og brus før vi legger oss...jaaa, jeg vet hva klokken eeeer...

ida

trouble is a friend

wtm?!Heisann! :-) Nå sitter jeg her å hører på musikk på mp3'en min...eeehm, går det bra der ute i verden? Eller er det noe dere trenger hjelp til? Jeg er her visst det skulle være noe...

I dag har jeg også sett mange home and away episoder på youtube. Jeg fikk ideen fra Susanne, og nå er jeg ganske langt foran TV :-) Jeeeeah. Home and away er beeest! 

i mitt smykkeskrin...

...kan du finne blant annet dette;- en hjerte øredobb som jeg kjøpte på bikbok for et år siden eller noe sann. den andre finner jeg ikke, og det er ganske dumt - for øredobben er jo ganske søt. jaja, jeg får fortsette å lete da..- et smykke (ikke lenken) som jeg fikk fra en vennine som heter sara. som dere ser, er det en I, og jeg heter jo ida, så det kan ikke være så rart vel? desverre har noen diamanter falt av smykke, men det ser du ikke fra lang avstand.- den siste tingen du kan finne i mitt smykkeskrin, er dette flotte smykke over. dette korset fikk jeg av mormor da hun kom hjem fra israel. er det ikke nydelig? ja, jeg er kristen, så hvorfor ikke ha et kors hengende rundt halsen? HM?!

man finner også mange andre ting i smykkeskrinet mitt, men jeg kan nesten ikke ta bilde av alt. det var de tre fineste tingene i smykkeskrinet om du spør meg. det er også de tre tingene jeg bruker mest.

en solskinnsdagIdag er det uuutrolig fint vær dere! Nå nærmer sommeren seg med stormskritt! Ååååårh, jeg gleder meg så mye til sommeren!!!!!! Jeg klarer nesten ikke å vente, bare se på bilde over hvor flott været er i dag... I dag har jeg også vært litt i sentrum med mamma, og jeg har fått kjøpt meg litt klær :-) 

Har dere fint vær`? :-)

music is what feelings sound like

Jeg hadde bursdag i går...

Hei!

Jeg er egentlig ganske skuffet over dere bloggfans...for i går hadde jeg nemlig bursdag, men ingen sa gratulerer med dagen til meg. (ingen bloggfans gratulerte meg) - Jeg trodde at dere husket det! Men neeida, jeg ventet i HELE GÅR PÅ EN ENESTE LITEN GRATULASJON! Jeg sa ingenting om at jeg hadde bursdag siden jeg ville at dere skulle huske det S-E-L-V-!!!!!!!!! men dere tenkte bare på påskeferie, påskeferie og snop. Etter alt det jeg har gjort for dere, så er dette takkken jeg får...ellers så koste jeg meg på bursdag min sammen med familien...ja om dere bryr dere da sviktere....jeg spiste også veldig god mat. Men dere tenker vel bare på deres egen bursdag, gjør dere vel? Tenk å kunne glemme bursdag min! :-(

brownie- mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, JEG TENKER BARE PÅ MAT, MATMATMATMATMATMATMAT, huuuh. mat. men siden jeg ikke har noe annet å ta meg til kan jeg vel bare spise. nå sitter jeg å spiser brownies som vi kjøpte på butikken. helst ikke si noe til mamma siden hun mener at jeg mener at hun mener at jeg er litt tjukk. øøøhm, hade.

er du glad i mat? ida

påskeferie

God dag mine herrer!

Nå er endelig den verdensberømte påskeferien her. Det skal bli utrolig godt å ha fri fra skolen i noen dager...selv om jeg elsker skolen så kan det vært godt med litt fri iblant. Nå skal jeg se litt på home and away på nettet, også skal jeg nyte fredagen :-) Kos dere!  - hva skal dere i påskeferien?

ida

nå skal du få gjette tre ganger- nå skal du få gjette tre ganger...hva tror du jeg gjør på akkurat nå? hint: jeg stepper ikke - jeg røyker ikke - jeg spiser ikke (utrolig nok) - jeg sitter ikke på do - jeg ser ikke på tv - og jeg spiser ikke...eller har jeg sagt det? jaja

hva tror du jeg gjør på nå?

ida

sorry, og beklager

Heisann bloggen! Jeg må virkelig beklage at jeg ikke har blogget noe ordentlig bra i det siste...men Hulda har jo blogget, og da går det jo fint. Tusen takk kjære Hulda. (selv om du ikke er så flink til å blogge som MEG da men..eh ja)

Dere kjære fans lurer vel på hva jeg har gjort på de siste dagene..Ok, det er bare to dager siden jeg blogget men allikevel. 

- hørt på musikk

- spist frokost, lunsj, middag og kvelds

- har trent med Henrikboy :-) vi er flinke azz. 

- vært på foreldresamtale med mamma, jeg fikk jo baaare skryt! for jeg er veldig flink på skolen.- jeg har ridd på hesten til tanta mi

- jeg har gjort en haug med lekser

- øvd til prøver- lagd lasange til middag

- gått på do

- dusjet

- vært hos frisør

Ja, det var vel stortsett alt! Jeg vil bare beklage vel en gang om at jeg er en dårlig blogger, og at jeg ikke fortjener å være på topplisten. Det er bra jeg har dere gais! SELV OM DERE ALDRI KOMMENTERER!!!! :-( Jaja, jeg vet dere leser, og det er det som er poenget.

- ida

nedsig.no :-)

Dt tokk laaaaaaaaaangg ti førr jei såg dt! :-)

Dt err forsat Hulda som bloge. Ida har ei litten blogpause. Ho komm snart tillbakke. Eg ha våre inne på nedsig.no å finne denne bildene

- kjæreste-nedsig

- hjelpa å ta bildde mormor. 

cola-nedsig

menne, ida blogge seinare i dag..okei?! Hadee..fra hulda

blog, blog, blog.

hulda hæær. 

som sagt blogge eg for ida. / less i inlege unde.

eg lika kat. den e velig finn. i moren ska eg å henrik trene på pikk fitness. eg gleda meg te å trena på pikk fitness md henrik. eg ska trene på pikk fitness md henrik i moro. 

eg må vanna no...shjukt og. hade,...

eg har kløppa hår minn i dag. velig fint<3 eg elska håre mett. ska eg følla dg på do? neeeei

klip,klip,klip md sags ogg gam. :-) hadde!

hulda nedenunder

Heij alle samen. Jeg hetr Hulda, og jei ska blogge for Ida 1 stund. For Ida e so dårli til å blogg.

Eg e isje like go te å blogge som ho Ida, men eg vil blogge - og eg må isje på do no! 

 - eg lika joika kaka. idag ska vi ha dt til middagg. sjitt so fin ver dt e. vi site ute å sola øss. 

eg veit at eg skriv musje srivfeil, men eg lika å blogga. eg trur eg ska laga ein blog ettepå. eg vet ikkse. eg skrive på forsjelie dialekta men da jer ingentin.  joika kaka tl midda i dg. 

naaaaaaaaaaaaaaaam

vi ska ha joika tl midagg i dg. ida seie tl mg at dt e heeeilt greit at eg blogge for hoj. eg ska blogga i nåken daga...

hade...fram huldaa

sjø- ååååh, jeg savner sommeren! dette bilde ble tatt i sommer da jeg og noen venniner var på en strand ved hytta til mormor og morfar. bilde ble tatt om natten (JA, VI FIKK LOV TIL Å VÆRE OPPE LENGE AV MORMOR..LOVE you!!) og det er derfor det er så mørkt.

- savner du sommer? ida

hjædthe- gunnar og JEG gikk PÅ tur IGÅRKVÆL. OG då gikh vi på stranæ. uuutruuuuleg flott utsekt! MEN DÅ kømm vi øve denne FLÅÅTTE sandæen, å då mått æ TA bild' GuNNar søt'N teina ett hjærte i sandæn FOR mææ. han æ SÅ Søøt. va den ænn fin hjædthe ell syns du denn vah støgg?

tortilla chips

- heisann kjære venner! siden jeg er en matblogger, og jeg elsker mat, så tenkte jeg at jeg ikke kunne spise denne utrolig gode chipsen, uten å si ifra til dere! så nå folkens, nå spiser jeg tortilla chips. og dersom du aldri har smakt det, så er det på tide å gjøre det nå- ååååååååååh, det er så gooodt :-) jeg spiser det istedet for lørdagsgodt. (..og NEI MAN BLIR ALDRI FOR STOR FOR LØRDAGSGODT!!)- litt uklart bilde da men, jaja kaja. dere ser hva det er, og det er det som er poenget.

follow your heart

uredigert vs redigert

- uredigerte bilder til venstre, og redigerte til venstre- røyking dreper...så ikke røyk foxs. ok?- roses fall, but the thorns remain. eller noe i den duren- pepsi max...æææææshj.- det regner ute, som du ser på bildet.-lyyyng...tror jeg- var de uredigerte eller redigerte finest?

L to the E to the K to the SE to the R to the LEKSER

Heisann fans :-) dårleg blogging jaa du liksom! Men uansett....neida, joda, nei, jo, nei, OKÅ! Idag var min kjære vennine med meg til frisøren der jeg klippte meg. Takk Susanne for at du var meg meg til frisøren der jeg klippte meg. Det var dumt at ikke Lise ble med til frisøren der jeg klippte meg. Amen.

akkurat nå holder jeg på med lekser, og det bilde over her er helt OKÅ lixom, men dette under er liksom litt mer rocka da...om jeg får si det selv. Det er liksom litt mer kult da...mhmSJITT jeg er god i engelsk da. Homework...dere skjønner sikkert ikke helt hva homework betyr, men det er LEKSER på Hebraisk nemlig! Wooooow, dere undervurderer meg dere!

- gjør du lekser?

ida

drive carefully
lite blogging fans

Sorry my dear fans...liten bloghin today, and jesterdei, end fraidei. Aiem so såry.

Men det skadet vel ikke at jeg ikke blogget siden jeg hadde to flotte venniner som gjorde det for meg?! Øhhhm, TO GJESTEINNLEGG PÅ.....EN HELG!!! Det var selvfølgelig Susanne og min andre vennine som valgte å være anonym. Men jøje meg! Se på klokken! Jeg må legge meg NÅ!...for å ikke snakke om det inlegget Hulda skrev til meg for noen dager siden! Det gjør ikke noe at jeg ikke blogger når jeg har sanne nydelige venner som gjør det for meg. (ok, det gjentok jeg meg selv...samma daa) TAKK KJÆRE VENNER OG BEKJENTE!! <3

- ida

Susanne her !!

Hei alle samans. Eg ville berre seia at eg er veldig glad i Ida og Lise. Dei har vært hos meg i dag skjønner deke ! Det var veldig koselegt <3  Synes ikkje deke at Ida har ein utruleg fine blogg? Ho tar så fine bilder og blogger flittig.

 

                                           

Var ikkje dette biletet stilig.?  Da synest ijallefall eg. Da vart teken i fjor sommer. Eg gleder meg veldig til SOMMER <3 Kan deke tippe kem sine hender dette er ? Då er deke veldig flinke må eg sei. 

    Fra ho Susanne :D :D

Hvis du trenger hjelp er jeg og rødekors her :-)

Heisann bloggen, dette er et gjesteinnlegg.!!!!!!!! 

Jeg har hatt mange rafre følelser i det siste. O Ida gjorde meg en stor tjeneste og lot meg få låne hennes blogg til å dele tankene og følesene mine med dere lesere. Pågrunn av hemmelige grunner velger jeg og forbli annonym.  Jeg føler meg ganske utom det vanlige nå. Alle de følelsene som sirkler rundt i kroppen, får meg til å tenke... Tenke på alt der ute i den store verden. 

SÅ... hvis du har noen spørsmål så bare ring 80033321 :-)Ida og Anna! .

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits