GULL!

JAAAAAA! wi wånn! :D wiiiiiiii ar de chempjåns mai frææænd! ænd wi kip ånn faiting tu di eend! Jau, det er jo bare det at Marit Bjørgen vant da, ikke noe mer, bare sier det, helt rolig, cool lizm. :D:D:D:D:D:D (visst du lurer på hvorfor jeg bryr meg så veldig så vet jeg ikke:P)

-Anna

Heimaaa

Endelig er jeg i bergen, eller jeg kom på fredag da. Litt kjedelig, jeg var syk på fredag før jeg reiste så jeg var ingensteder på lørdag og på søndag var jeg heller ikke noe spessiellt. Men i dag skal jeg ringe Anne og Karina og skjekke om de er hjemme :) Litt dumt at Ida er på fjellet men hun kommer jo på onsdag så det går jo bra :) Jaja, nå skal jeg spise, visst jeg orker, har ikke lyst på noe mat, er blitt så lei det :P Noen ganger elsker jeg mat menst andre ganger smaker alt bare dritt, kanskje fordi jeg har vært syk :P

Tumblr_lhazun39dl1qehhwio1_500_large
Gleder meg fortsatt til sommer <3

-Anna

neimen har du sett!

Det var visst internett her alikevel! :-D

Nå kan jeg blogge nesten helt normalt jo! Meeen ET problem....vi har ikke så godt internett, og det er bare èn person som kan være innpå samtidig tror jeg. Jaja

I går stod jeg på langrenn...KJEEDELIG! Men jeg skal stå på slalom seinare i veko.

Har du vinterferie?

- ida

Bloggpause...

...riiileeeks, den varer bare i noen dager!

Grunnen til at jeg skal ha en aldri så liten bloggpause, er at jeg reiser bort i morgen siden vi har vinterferie - og der finnes det desverre ikke internett. Men jeg kommer ned igjen på onsdag eller før, så da kommer det kanskje et lite innlegg eller to. Kos dere i vinterferien alle sammen! - og til de som skal begynne igjen på skolen på mandag; Kos dere dere også! :-) Hehe.

Snakkes om ikke altfor lenge!

- ida

Day 12

- din favoritt farge

Jeg elsker alle farger egentlig - men rosa tar kaken. Hver gang jeg ser fargen rosa begynner jeg (bare noen ganger!!!) å gråte. Men det må være den heelt spesielle rosafargen, og ikke bare hvilken som helst rosafarge. Fargekoden for denne vakre fargen er FAAFBE og den er helt nydelig. Jeg tror jeg dør! alvorligtalt! Jeg får tårer i øynene nå jeg. Snufs*

denne fargen her...nydelig...<3

- hva er din favoritt farge?

- ida

Torsdagskveld fra Bergen

God dagen!

Heisann alle sammen! Idag på skolen var jeg en helt kan man si. Mina-Lilly bare; "ee dt noen som har blyaant til lååns?!!?" også hadde jeg jo det da - så jeg redda på en måte dagen hennes.

Ellers så har jeg bare lest litt på blogger og surfa litt på nettet - jeg har blant annet lest "brevet" som Tommy skrev til Britney Spears:

Assa!!! EHHH... ok. jeg må skrive tette på engelsk!

.. Dear Brutney.  if you read this hvitsh i dont relly think you do listen knov!!!
WHO KAN YOU BE SO FALS????  i hav ben a bigg fan of you in menny jears nov.. and nov i find out that you ar 
using SICK mutsh Autotune???? W T H?????  Im dissepoytet of you now!   
Its ok to yous a little Autotune... even i do somtimes!  Butt SO mutsh???  WY??

Stå på Tommy!!! :-D

Nå er det bare en dag til igjen på skolen før jeg kan slappe av!! Eller vent - jeg kan jo ikke slappe av før jeg har levert INN NORSKSTILEN SOM SKAL LEVERS INN PÅ FRRREEEDAAG!!!! Hvorfor? Hvorfor akuratt på fredag? Bæsjelærere altså. Menmen, da får jeg heller skrive på den i dag da...flinke meg, kjære deg. SHIT nå kom jeg nettopp på at jeg har glemt 21 days i fleeere dager. Skjerpings som Susanne plar å sei.

TOMMY BRUKER IKKE BOTOX!!! Hvordan går det ann å bli så dum?!? Han bruker det ikke..okeei!? Han har restalain...så det så! WHYY?!? Why wudd ai juse botox?  Haha, han e so shønn...(svitseleen)

Hva skjer?

- ida

treeeeig dataaah

Heisann hoppsann, her var det våttsann! :-D

Ikke for å skryte...meeeeen jeg er sykt populær blant lærerene på skolen! De sier alltid sann; "Idaaa? Kanke du leeese litt for oss?" og jeg bare, "åffcåårs!" også sier de: "Ida...? Kanke du hente frukt til oss?" også henter jeg frukten også sier de; "du iiiida??? hva betyr elektrisk hår?" også svarer jeg helt korekt og alle sammen liker meg. Ok, det var ikke for å skryte altså, se på det heller som om å prøve å lære dere om miljøet på skolen min.

I går var jeg på en musikal sammen med mine to søte, spiselige, latterlige(på en bra måte), morsomme, snille, ubeskriveligladidereilydereeraltjegersågladidere!!, og herlige, beste, loveyou, venner...nemlig LISA aaaand BRITNEEEY!! neida, Lisa og Susanne. De er så morsomme :-) ...for å ikke snakke om min lesbiske "venn" Hanna-Margit (huff, hun går i spyfargede klær..) Det var synd at Hilde ikke kunne være med, men munnen hennes hadde hovna opp etter litt for mye kyssing med Hanna-Margit (NEIDA!!!) men nå snakker jeg bare tull og skjit - men det jeg eeegentlig skulle frem til - er at Lise, Hilde og Susanne er verdens søteste OG morsomeste folk (og venner..<3) bare i dag har jeg ledd meg til en liten gangsperr i magen..(Nei jeg har jo ikke det daa!! haaalloohhh(HH)!!)

Ooooj, overskriften. Dataen min er treig...MEN jeg skal ha en rosa bil når jeg blir stor..MEN (MENMENMENMENDIMENPIPEND) nå må jeg øve til en prøve vi skal ha...Hade

Hva skjer'a (bagera)

- ida

Only girl (in the world lizzm)

Elsker denne sangen <3 ..... hva? HVA? HVA SA DU!? ... gammel? GAMMEL!? .... ojajavell, får vel slutte og høre på den da... !?

Skjer med at jeg har sånne hissigproppsamtaler med meg selv i alle innleggene? Jaja.. Men seriøst, Marita (ja hun irriterendes jeg deler syke-rom med altså) hun hørte på den sangen i dag, og jeg hadde nettopp våkna så jeg lå bare i senge og halvsov. Og da jeg hørte den sangen, tenkte jeg på den gangen meg og Ida var på sartor, fikk ikke dere bilder av det? Jo, det gjorde dere jammen meg, heldiggriser! Men vi var i allefall inne på bik bok og der spillte de den, og jeg aner ikke hvorfor den minner meg om det fordet, men det gjør den. Så da jeg lå der i halvsvima og tenkte på det våknet jeg plutselig og kom på at det bare er tre dager til jeg får reise til Bergen i vinterferien!!! Åherre, som jeg skremte alle rundt meg, jeg begynnte liksom å sprelle av glede som en fisk og Marita løpte ut i gangen og ropte: "Hjelp! Jeg tror Anna har et epilepsiannfall!" Så svarte sykesøsteren: "hva?! hun har da ikke epilepsi!?" Marita: "Jeg vet ikke jeg, men hun ligger inne på senga si og spreller som en galning!" Hahah, når sykesøsteren kom inn måtte jeg bare fortelle henne at det ikke var noe galt, jeg var bare glad for og tenke på at jeg snart skulle hjem:P Sykt pinlig egentlig :P Men eg går no, gjer da noke?

guddbai mai låvvær, guddbai mai fræænd, ju hævv binn de oån, ju havv binn de oån fåår mi! Kjærleg helsing anna.

All of the lights

- er de ikke flinke (sikter til rihanna...kremt*) rihanna ble btw 23 år i går...APLAUS!! hun holder seg godt (i motsetning til læreren vår på 37 som ikke bruker bh...+++, hun burde bruke bh på rumpen, den slenger litt for å si det mildt...for å ikke snakke om puppene som henger helt nede til navlen...haade!!!)

liker du sangen?

- ida

Min søndagskveld

God søndagskveld

Jeg vet at jeg sa at jeg ikke skulle sitte mer på dataen i dag, og at jeg heller skulle sitte litt med familien - men siden alle i familien min forsvant, var det ikke noe bedre å ta seg til. Jeg tror jeg begynner å bli gal av å være hjemme hele dagen uten å være sosial med andre enn mamma. Så teknisk sett gleder jeg meg litt til i morgen når skolen begynner, for da kan jeg se litt folk igjen

Men uuuuansett, i dag har jeg:

- lest dusiner av blogger

- lekt litt med dukker

- spist litt for mye sjokolade, ingen stoppet meg :-(

- forlenget livet med å ikke røyke

- sett på klokka

- lagd salat til middag

- spist middag (!!!!)

- blogget

- sett på tigere som sloss

- rømt hjemmefra, men mamma fant meg før jeg hadde satt foten utenfor døra

- drømt meg bort til han her, jess vi ceeen!!

- lært meg hvem som er hvem av gosselin ungene...eller det har jeg jo visst lenge nå, bare glem dette punket

- sluttet med bleie

- tatt baklengs salto noen ganger

- lekt med meg selv

Ja...som alle andre så har jeg vel hatt en slapp søndag. Men jeg klaager ikke. Åååååårh, det er såå kjeedeliiiig å bare slaappe aaaav! Neida, men jeg gleder meg til å ....jeg har ingenting å se fram til. UTENOM SOMMEREN!! men det er jo sykt lenge til. Be for meg

Har du hatt en fin søndag?

ida

sunday

Nå skal jeg nyte søndagen sammen med familien, og jeg skal heller ikke sitte mer på dataen idag..jeg må skjerpe meg siden jeg sitter her så ofte. Så nå skal jeg nyte den siste dagen før jeg må begynne igjen på skolen, om jeg ikke er syk i morgen også da..siden jeg er forsatt LITT syk i dag også. Blahhblablafjhhh

- ida

day 11

- din favoritt blogg

Joda, dere vet det nok men jeg sier det igjen - annais!!!!

Hun er mega pen og søt...og jeg skjønner forsatt ikke hvorfor hun ikke er nummer 1 på topplista..(eller jo det skjønner jeg, det er fordi hun ikke blogger såå ofte...men hun skriver brae innlegg for det om!)

hvem er din favoritt blogger? - ida

En blogg jeg vil anbefale

God søndag til dere!

//mne.blogg.no

Jeg vil anbefale denne flotte bloggen til dere! Den er skrevet av en femten år gammel jente som heter Mathilde - men Mathilde er ikke som vanlige nordmenn, hun bor nemlig i Singapore, noe som gjør det ekstremt gøy å lese bloggen hennes. Dere burde prøve å lese den!

Ikke nok med det, så tar hun forferdelig fine bilder - jeg skulle ønske jeg kunne ta så fine bilder som hun tar, og som hun viser på bloggen sin! Bare se på disse kjempefine bildene her:

- når jeg leser bloggen hennes får jeg sykt lyst til å reise til Singapore, også får jeg lyst på sommer...NÅ!!! også skriver hun kjempebra også...jeg syns alle sammen skal ta en tur innom bloggen hennes, besøk den ved å trykke her også får dere kanskje..mest sannsynlig en ny blogg å lese :-)

har du lest bloggen hennes før? bloggen er tross alt på topplista...

- ida

Min vinterferie

Halloen på doen sa han med den brune skoen.

På mange blogger kan man lese om alle som har fått vinterferie, og de er jo kjempeheldige, men jeg har ikke fått vinterferie enda. MEN så lå jeg jo hjemme en hel uke, så du kan jo kalle det en liten ferie det også.

Men uansett, siden alle prater om vinterferie, så kan jeg jo like godt prate om hva jeg skal i vinterferien.

- reise opp til en hytte

- stå på sleilåm

- aaake!!!

- sitte en time eller to i bilen.

- slappe av

- se på tv

- bloggæhh ofc lizzm

- stå på skøyter, selv om jeg ikke er like flink som de på bilde

- være med Susanne og Lise får vi håpe, jeg tror alle har litt dårlig tid i vinterferien egentlig

- drikke kakao

- strikke. neeida, jeg bare tulla

- spille kort...(det pleier vi ofte å gjøre når vi er på hytta)

- være med mormor og morfar og resten av familien

hva skal du i vinterferien? - ida

6 dager igjeeeeen! &lt;3

Yooo! voad åpp inn da huuud?!

Ro, deg jeg bare tuller! Nå er det seks dager til jeg får "ferie" fra sykehuset! :D Gleiar meeeeg! Får se bestemor puzen min igjen, beste bestefaren ever lizm, mormor og morfar ILU BEGGETO!!! <3 mamma jenta miii<3 pappa'n miiin, som forresten er sterkere en din! Og ikke minst Idaaaaaaaaaaaa!<3:D Og Lise og Susanne :D woheeew, bezzzte vinterferien liss, whachera?! Tullllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaa! nei, anna, slutt med dette tullet, kom deg ut med hunden! hva? jeg har jo ikke hundene med på  sykehuset!? Ånei glem det! hada, snakkast!

 

Ja, jeg har sett mye på Ellen denne uka! har dere noe imot det?! nei, fint :) Sykt søt video.

-Annaaaaa grisen fra tana

God dagen Per i hagen

Heisann alle faaans!!!

Nå har jeg komt hjem fra blåbærturen med mormor og morfar. Om vi fant noen blåbær? Nei...men vi lagde en hytte sammen, på et hemmelig sted der vi har en hemmelig klubb. Bare meg, mormor og morfar. Dette blir et lite innlegg fordi jeg må stikke nå, for vi skal spise i den hemmelige hytta. Hade!!! <3

Har du en hemmelig hytte sammen med besteforeldrene dine?

- Ida

It starts in my toes

Årrh, denne sangen minner meg sann om sommer!!!! Jeg gleder meg forsatt til sommeren, om det var en overraskelse. Er ikke den sangen søt?

day 10

- ditt favoritt innlegg

Øøøh..mener du truseinnlegg eller? Neeida! Av alle innleggene vi har skrevet her på teiteklubben det vil si 675 innlegg, så liker jeg dette mest:

Rihanna

- fordi jeg elsker rihanna :-D (bare drit i at bildene er forskjellige størelser, jeg gidder ikke å fikse det..)

hva er ditt favoritt innlegg? fra ida

seff...ok lizm!?!

Haallo fans!

Nå er jeg skikkelig deprimert fordi Gunnar sa at han ikke kan være med meg på handling på tirsdag - og jeg som hadde planlagt det så lenge!!! Han kom bort og han bare; "duu...ida? jeg kan ikke være med deg på handling på tirsdag, siden jeg skal i begravelse til oldemor..." og jeg bare, "WHATHAFEMALE?!? DROPPER DU EN HANDLINGSTUR MED KJÆRESTEN BARE FOR Å GÅ I EN TRIST, OG KJEDELIG BEGRAVELSE?!?" Gunnar han bare nikka han, også gikk han bort, uten å si noe liksom.

...også gikk jeg hjem å la meg slik i mamma sine armer å gråt litt. Så sa mamma at vi heller kunne gå på handling på onsdag, og at noen ganger er begravelser viktigere enn handling..(eller sier dere ungdommer shåping?)

Visst det var din oldemor, hadde du gått på handling med meg eller i bergavlsen til din døde oldemor? - ida

ps: NÅ stikker jeg med mormor og morfar - vi skal utpå blåbærtur visst du ikke visste det. Men uansett så er det sikkert ikke så mye blåbær å finne på denne tiden av året. Kos dere

ein herleig laurdaaag

God morgen alle sammen, ER DET NOE LIV HEEER!?!!

Idag kom mormor og morfar bort til meg å sa som følger: god morgen Idamor, vil du være med oss på blåbærtur siden du har vært syk og sann? Det første som slo meg er at jeg er jo forsatt syk, men at en liten tur ut kunne ikke skade. Så nå skal jeg kle meg utrolig godt å gå å plukke blåbær med mommo og moffa<3 (selv om blåbærene sikkert ikke kommer før LITT lengre utpå våren/sommeren..)

Bilde er tatt fra google, jeg må beklage at det bare er googlebilder for tiden, men jeg har liksom ikke orka å gå rundt å ta bilder hele tiden når jeg nesten er dødenes..neida, det er jeg ikke..

Men uansett så er det er fortreffelig vær idag, og søsteren min skal på bobbling, og broren min syter over at livet hans går feil vei..bare for å oppdatere litt om min kjedelige hverdag.

...ja Rihanna er fortsatt den beste i hele verden, og jeg må på doooo som vaanllleeeg!

Men nå må jeg stikke før det renner over streken her. Beklager alle mine fans, men doen kaller. Jeg kommer tilbake, og jeg skal ikke dra fra dere for alltid, dere kan slappe av nå. Hade <3

Skjer? fra ida

Heldt mi hand, lat os be ei bønn for Ida!

Aim en aktær, dæir ål ækters, der's a kæmra, der's a kæmra ænd ju'r ånn disæstør deit!

Heypådeijegvetdulezerdetteinleggtbeztmorzåhererenspezztakktildg<3

Anna her veit du! Alltid på plass som vanlig... ja ok da! ikke så ofte, jeg veeet! jeg skal prøve og betre meg, det kommer ikke så lett som hos Ida ser du! Apropos, lat os be, for Ida som er sjuk!

Kjære snille gud i himmelen,
la dette vetle barnet åt deg bli friskt,
vi ber til deg om at Ida skal bli frisk,
hjelp oss i vår nød

Amen

Jaudå!

deilig. takk til Ellen DeGeneres show, som lar oss få se denne praktfulle videoen. Etter 40 sek blir det x-tra fasinerendes.

Takk for meg.
-Anna

mhm....

yeeaah!

Nå har jeg sykt mange innlegg å ta igjen, det er derfor jeg skriver så mange nå - men jeg er forsatt syk, så nå skal jeg gå ned å få litt pleie av mamma...ha en kjempefin lørdag videre!...nei jeg mener fredag, haallo?!

hatt en fin dag? - ida

day 9

- din favoritt jakke

Det må nesten bli denne vakre jakken som egentlig er mormor sin, men som jeg får bruke til spesielle anledninger som familiebesøk, familieandakt og venneklubben.

Her er et bilde av den...men jeg skal vise flere senere en gang

Hva er din favoritt jakke? - ida

Syk, syk, syk, syk. Syk

Fin freeedag!!!

Heisann! Jeg må bare begynne med å si at jeg følte meg ganske proff da jeg skrev syk SÅ mange ganger i overskriften! Ser ikke overskriften veldig proff ut i dag? Jeeeg veeeet jeg er syk og at dere fans vil at jeg skal slappe av slik at jeg ikke blir så dårlig at jeg ikke kan blogge! Men siden dere er så herlige, så skal jeg blogge litt for dere. Her er noen punkt på hvor forferdelig jeg har hatt det siden lørdag (jaaaa, det begynte på lørdag - jeg vet dere bryr dere om meg, takk<3)

- Jeg har en forferdelig stemme

- Det gjør vondt når jeg snakker

- Jeg vil ikke ha mat (det er egentlig ganske utrolig med tanke på hvor glad jeg er i mat til vanlig...)

...nei, frister ikke

den var søt, men nei det frister ikke.

- alt jeg spiser//drikker smaker enten forferdelig eller smaker ikke i det hele tatt

- sykt vondt i hode

- magen min roper på maaat!!! (JEEG VIL HA MAT!!!)

- jeg er syyykt sulten

- rennende nese...fysjameej...

- jeg hoster hele tiden

- det klør i halsen

- når jeg tar en paracet for å roe ned feberen og hodepinen, blir jeg utrolig varm siden feberen går ned - også hjelper den bare i noen timer før jeg enten må presse ned en ny paracet, eller sitte å ha det vondt. Samme hva jeg gjør kommer det til å gjøre vondt

- jeg vil ikke drikke noe pga. det smaker vondt og det gjør vondt å drikke, men jeg må drikke siden man overlever ikke uten væske så lenge.

- søvnløse netter

- jeg sover heller om dagen

- man skulle tro det var gøy å sitte med dataen og tv hele dagen, men etter fem hele dager foran skjermen har du nesten litt lyst til å knuse den - visste du at det er omtrent de samme programmene som går om formiddagen som på ettermiddagen på noen kanaler? Kjedelig

- jeg kan ikke møte vennene dine (savner dere sunniva og lise!!!!) jeg har ikke sett de på fem dager, skulle tro vi hadde fri fra skolen

- jeg kan ikke gå på skolen

Det var bare litt av alt dritet med å være syk....MEEEN sykdommer har jo som oftest noen gode sider også!!

- du slipper å gå på skolen :-D (hehe, les over, det står det samme i negativ bunken også...)

- jeg får spise hva jeg vil!! (jeg vet at jeg ikke orker å spise noe, men jeg må spise på trass som mamma sier - og selv om maten ikke smaker godt, eller smaker noe i det hele tatt, så får man lov til å spise det, og det er det som teller) iiiis <3

- jeg kan slappe av hele dagen

- mamma serverer meg og jeg trenger ikke å løfte en finger

- mamma er snill <3 (ikke at det har noe med saken å gjøre)

- mamma er pen også. men la oss ikke glemme hvor snill hun er.

- jeg kan bruke bleie i stedet for å gå på do..

Nå kommer jeg ikke på flere. Så alt i alt kom vi frem til at det er flere negative ting enn positive med det å være syk..

er du syk? fra ida

shjuk

Goood ivning!

Jeg er syk, derfor har jeg ikke blogga heller, tilgi meg for mine synder - for å gjøre dette innlegget enda mer kjipt legger jeg til at jeg ikke har penger på mobilen, og at jeg ikke har spist ordentlig på fem hele dager. Det eneste som er posetivt er at jeg i det hele tatt orker å skrive et innlegg til dere kjære elleville fans

Klem fra Ida...ps; jeeeg har sykt stygg stemme, omtrent som Susanne hadde i forige uke..

 

Ny sykeromkamerat! ...

 

Heija! Kæm e æ spør du? Kæm e du?!

Nei, nå roer vi oss, jeg er bare liiitte granne rastløs etter og ha vært på sykehuset siden nyttår, og nå har som jeg delte syke-rom med reist, selv om hun egentlig skulle være her mye lengre. Men neida, hun har jo bare blitt plasert med en fjortiz lizm. Kult det da, vi har jo såååå mye tilfelles, foreksempel att vi begge bytter roughen (eller hvordan det skrives) med to tonn brunkrem, oj vent... jeg bruker jo ikke sminke, haha, dumme meg. Ok, vent da... eh ja! Vi skryter begge av madonna konserten vi var på for to-tre uker siden! oj, vent... Madonna har jo ikke vært i Norge på lengje! haha, så smart jeg er.... nei, men seriøst, visst dere ikke forstod det da... da har dere et problem, men jeg skal forklare det ironi! heter det! :) Men hehe, Marita, hun nye på sykehuset, er litt sånn, i følge hun var jeg for en stund siden puzen zin lizm... takk for det, grisen din... fint at du mobber meg for det og Ida, skulle gjerne sett deg med henne, hahahaha, ser for meg at du klikker på henne visst hun sier noe dumt, fordi du liker henne ikke etter alt jeg har sagt! :P Men du! Ida, mens jeg skriver til deg her i dette kozlige innlegget som ikke omhandler en fjert med navn Marita, koooos deg med Pani du! :)<3 Gleder meg til og komme i klasse med dere når jeg kommer hjem! Haha, Pani er som en engel visst du setter henne opp med Marita :)

Ok, heh, jau, ka? meningsløs babbling? Hvor mye tror du det er og gjøre på et sykehus kanskje?! nei, tenkte meg det ja, sett deg ned, og ikke vær så hissig! basta boom!

Denne sangen minner meg syykt om sommer <3 Gleder meg sykt, de som jobber her, lover at jeg er ferdig til rundt sommerferien en gang :D
Fint.


Dette bildet eide vilt! må få sagt det!

Sumaaaaaar <3 visst du lurte er det helt normalt for meg og Ida og først skrive at vi gleder oss sykt til jul og snø og en-to måneder etterpå glede oss til sommer :)

-Gleder du deg til sommer? 

-Anna

young girl don't cry

- ida

Morsdag

God dagen Per i hagen! :D

Idag klarte jeg faktisk å glemme morsdagen. Jeg hadde tenkt å kjøpe en gave til mamma i går da vi var på sartor, men da måtte vi jo reise hjem igjen siden jeg ble så dårlig. - også har jeg glemt å si gratulerer med morsdagen til mamma. Ooooops. Men jeg har fått sagt det nå heldigvis.

HELDIGVIS husket pappa det, så han har kjøpt en kake og blomstrer.

- husket du morsdagen? ida

day 8

- din favoritt frukt

Eeeehm?.kanskje appelsin om den er god, eller eple, banan (ikke banan med brune flekker), nektarin, mandarin, MANGO! Der har vi det?mango er favoritt frukten min ? det eeer så godt!

//google

hva er din favoritt frukt? - ida

day 7

- din favoritt leke

Det er barbie det, men ikke hvilken som helst barbie, neeemlig (trommevirvel!!!) Louise!!!! Glad i deg Louise min. Du er så nydelig.

love you <3

hva er din favoritt leke? - ida

God day

Heisann Norges befolkning!

I går var jeg på sartor med mammi - men så måtte vi hjem etter en halvtime siden jeg ble så dårlig. Så jeg fikk ikke kjøpt meg noe, utenom en hello kitty topp da. Men siden jeg var så dårlig i går orket jeg ikke å ha day 7, så det kommer to days i dag..e da grett?

Siden jeg er syk, så skal jeg høre på Rihanna å bare kose meg...snakkes!!!!!

- er du frisk? fra ida

 

God lørdag

God morgen alle sammen!

Nå drar mamma og jeg til sartor for å kose oss å kjøpte klær...dere må kose dere alle sammen! Nyt lørdagen.

- ida (liite innlegg) hva skal du i dag?

Jeg skal legge meg nå

God kveld mine damer!

Nå tar jeg kvelden dere! Jeg er ganske trøtt etter å..ja, ikke gjør noe egentlig. Men før jeg sover skal jeg høre på denne sangen under, for den får meg til å sovne.

- god natt

det jeg vil ha i morgen

Heisann! Jeg har søkt litt på nettet etter klær, og da kom jeg over disse:

- jeg vil ha en slik...jeg tviler på at jeg finner en helt lik, men så lik som mulig får vi håpe at jeg finner.

- denne lekre buksen i rosa! jeg elsker bukser som har en sterk og uvanlig farge! roooosa<3- sanne sko, bare i litt andre farger. jeg vil ihvertfall ha litt mange farger!

- også en stripete genser med v-hals. ååå så fiin!! <3

likte du noe? ida

På kjøping i morgen

Heisann!

I morgen er jeg mest sannsylig frisk igjen. Så jeg og mammovennenminilydueraltminmammabestemamma skal reise til sartor for å kjøpe litt nye klær til meg. Jeg er så glad for at av alle mammaer har jeg deg mammamin, du er en engel uten vinger. Lovemomjegerherfordegmamma

- kanskje jeg skal kjøpe noe sann? Det kommer en liste senere om hva jeg kommer til å lete etter på sartor. Det er foresten morsdag på søndag, så det må dere ikke glemme! mammaduskalfåenfinfinpresaang!!

you make me feel

Ha en fin dag videre folket! - ida

day 6

- din favoritt lærer

Jeg veeeet at lærerene ikke vil at vi skal ha noen favorittlærere men alle liker Ingebritt mest. Låååååv ju mai wånderfoll inglisjh tichjer. <3

//google

hvem er din favoritt lærer? -ida

19 ting jeg skal i sommer

Heisann ulver!! Er det noe liiv heer!?!?

Siden jeg ikke har noe bedre å gjøre på, OG at jeg gleder meg sykt til sommeren så tenkte jeg at jeg bare kunne vise dere ihvertfall 19 ting jeg skal i sommer.

- sole meg - jeg skal bli sykt brun. jeg har hørt at det ikke er bra med for mye sol, så jeg må passe meg!!- drikke mye smoothie! naaaaaam <3

- bade!!

- hoppe mye på trampolinen

- danse rundt omkring å nyte livet- spise blåbær og andre gode frukter

- reise inn til sartor for å drite meg ut (eller andre ut..heh, jeg er litt slem men det er det som må til)

- være ute dagen lang- spise litt for mye is

- sykle, løpe eller gå på tur med venner for at isen ikke skal sitte seg på lårene

- synge høyt så alle naboene blir gale- drikke kaffe. egentlig liker jeg det ikke...men jeg likte bare dette bilde så derfor er det med :P hehe.

- vasse i sjøen

- kose meg på stranden- spise utrolig mye vannmelon, det er så godt!

- være med venner

- spille fotball med fetteren min

- være med familien
- kle meg i sommerklær og lettkledde klær som gjør at jeg blir brun og føler meg friiii!!!

Selvfølgelig er det mye annet også, men jeg kan ikke skrive et altfor langt innlegg heller da! Jeg er som sagt syk, og jeg føler meg ikke noe bedre. Men mamma og lillesøsteren min kommer hjem snart, så da lager de sikkert en god middag (jeg tror vi skal ha laks, ååårh, det eeeer så goodt!!) også skal jeg sove, sove, sove.

Jeg føler litt at det er sommer nå, siden det er sol ute. (OG jeg går med shorts utenfor stilongsen..hah) Jeg føler også at jeg skriver mange innlegg med sommer ...så det får vi alle leve med.

- gleder du deg til sommeren? ida

dårlig immunforsvar

God dag!

Først og fremt vil jeg bare si at jeg koser meg hjemme siden jeg er syk! Sååå...god jul. Siden jeg er syk i dag og har god tid i dag, skal jeg fikse designet til to-tre stk. Her er noe av det jeg har gjort i dag:

- lakket neglene mine med rosa neglelakk (med glitter inni...) Jeg er så flink! :-)

- også har jeg laga smykker og armbånd som mamma skal få når hun kommer hjem fra jobb

- også har jeg sett på gamle bilder fra sommeren.se så varmt og deilig det ser ut!!! Jeg gleder meg sann til sommeren at jeg nesten besvimer. 

- også har jeg tatt bilder, og egentlig bare lekt meg med kamaret. 

- også har jeg tatt dagens anntrekk bilde, men det ble veldig uklart men skjit i det.

- også har jeg tegna, og skrevet.

Det ser kanskje ikke ut som om jeg er sann veldig syk, men jeg må bare være hjemme for å bli helt frisk igjen, siden jeg har vært litt småsyk i hele vinter. Så jeg skulker ikke altså!

- er du syk? fra ida

day 5

- ditt favoritt fag

Maaaaatte! Eller ikke - eller kanskje - eller naturfag. Eller ALT... jeg elsker skolen. En gang da jeg gikk i barnehagen gikk jeg bort til barneskolen for å spørre om vi skulle bli sammen. Jeg måtte vente veldig lenge før skolen svarte, og til slutt måtte jeg bare gå hjem.

hva er ditt favoritt fag?  - ida

øøøøhm...hva i...???

God formiddag alle sammen! Eller burde jeg si kveld?

Idag har jeg vært hos Henrik...vi så på en film, prøvde å knuse dataen til Henrik siden han ville ha ny, OG Henrik prøvde å voldta meg. Neida, men han lå seg oppå meg så jeg nesten ikke fikk puste. Det var egentlig ikke perverst i det hele tatt, det høres kanskje bare sann ut. Heh

Jeg kom hjem nettopp, og da satt jeg meg ned på dataen...også leita jeg litt rundt omkring på youtube, og sa kom jeg over denne rare videoen her...

Jeg begynner å bli syk, så jeg tror jeg blir hjemme i morgen. - ida

songs in real life

just stop, for a minute and smile

- ida

day 4

-din favoritt person

Visst vi ikke snakker om Susanne, Lise og Rihanna - så blir det nok mormor. For det første lager hun (BANNEOORD!!! - neida, jeg banner ikke, det er teit) KJEMPE god mat, og for det andre så er hun mormor. Hun er kjempesøt, ily momo!

et bilde av hun som spiller mormor i mormor og de åtte ungene.

hvem er din favoritt person? fra ida

et lite innlegg

Jeg har så mye å gjøre, så bare takk Gud for at dere får et innlegg fra meg! (jeg vet dere leser bloggen vår hver time for å se etter nye innlegg!!!) Så nå skal jeg bare oppdatere litt før jeg begynner å jobbe igjen.

Idag har jeg;

- vært på skolen som alle andre ungdommer her i landet.

- da jeg kom hjem lagde jeg middag til fem stk. inkludert meg selv.

- skrevet litt av en artikkel som skal inn på fredag...sliiit. Men det var veldig gøy å skrive da, siden jeg elsker det!

- også sovna jeg nå klokken fem...men jeg våkna jo nesten med en gang.

Alle bildene er tatt fra google..om dere lurte. Nå må jeg fortsette på artikkelen, også har jeg litt andre lekser også. Som f.eks å intervjue farmor. Snakkes!

Har du en travel uke? fra ida

day 3

- favoritt middagen din

Hehehehhe, det er selvfølgelig fiskesuppe med tacochips attåt. Neida, det taco eller lasagne - eller raspeballer, pizza, graut - eller kanskje ostemiddag, fiskegrateng..ok jeg er litt for glad i mat

bildene er tatt fra google :-)

Hva er din favoritt middag? fra ida

i would die for ya baby

God natt alle søvnløse kyr!

Nå skal jeg straks legge meg. (jaaa, jeg vet hva klokka eer!!)  - så nå er det like før jeg slokner i sofaen. Kjenner dere denne ekle lukten, eller er det bare meg? Jaja...vi får leve med det som Lilly plar å sei.

Denne sangen er egentlig veldig skjønn - men jeg syns versene er litt sann..ja, rare. Mens refrenget er amaizzeing (grace) ! Men nå roper mamma på meg! Hun skal pusse tennene mine, og dusje meg etterpå.

God natt! fra ida

travel uke.

God middag alle sammen!

Jeg har en ganske travel uke framfor meg. Vi har sykt med lekser og fremføring...OG to prøver. Så jeg må gjøre lekser nå. Vi får håpe vi kan snakkes senere i kveld! :-)

//google.

Har du en travel uke? from ideey

day 2

- din favoritt kjendis

Ooooooooh, vanskelig!! NEI! Ikke vanskelig i det hele tatt - det blir soleklart Rihanna. Er hun ikke nydelig eller? Skal vi spise hun opp når vi begge har telt til tre? Ok..en, to....TRE! Lurte deeeg!

Hvem er din favoritt kjendis? fra Ida

god morgen

God morgon sangfuglaaane!!

Tro det eller ei, men jeg har faktisk tid til å skrive et innlegg før jeg går på skolen! Eller...jeg vet ikke helt om jeg har tid, så ikke si noe til mamma er du snill. Nå må jeg stikke før noen ser at jeg sitter på dataen i stedet for å spise. Hade!!!

- ida

roooooooot

nå er hele designet egentlig bare et stort rot, og jeg ble så gal av å prøve å gjøre det bedre hele tiden at jeg rett og slett gav meg. vi får håpe jeg kan fikse det i løpet av uken...visst ikke kommer bloggen til å se ut som tredje verdenskrig. shit! jeg tok på "forhåndsvis" og da merket jeg at overskriften vises ikke, siden den er den samme fargen som innlegget. ok...det skal jeg fikse på nå..heh. god søndag videre! (småe bokstaver...teit, men la gå mamma mia) skal si du tok deg bra ut i den bh'en!! (lesbiske lille drittunge!!) hehehhehe. eg e ikkje gal. okeei?

en flott søndag

God søndag søndag søndag i dag alle sammen!

Nå skal jeg fortelle hva denne søndagen har innebært..siden jeg er kjendis og dere lurer på hva jeg driver med på søndager..så må jeg jo nesten skrive et aldri så lite innlegg. Heeei!

Først våknet jeg som alle andre vanlige folk, også spiste jeg frokost...som også er ganske normalt. Så dagen begynte ganske normalt for å si det sann. Men sååå...

Så jeg freaky friday! Jeg har sett den før..men det er utrolig lenge siden. Jaaa da du liksom piksom diksom!

...også så jeg han her...og jeg tenkte bare, "æææææsh! gidd å la håret ditt gro!, du ser ut som en løøøve!!!" Men så roet jeg meg ned og så resten av filmen uten å spy av å se på han - jeg klarte det..nesten. Spydde en gang. Jaja kaja. Sann er livet

..også tok jeg meg en duuusj (nå kommer det et nakent bilde av meg!!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oooooooo...det kom aldri

også så jeg på bilder av hello kitty og drømte meg bort.

....så lo jeg litt av denne karen her...så morsom!!!

OGSÅ så jeg litt på kevjumba på youtube

også satt jeg meg ned for å skrive et langt og kjedelig innlegg til dere. Jeg vet dere elsker meg!

Jeg har ihvertfall hatt en fin søndag..men har DU? - ida

jeg er ikke redd når det er mørkt om kvelden

God dag mine herrer! (oook, nå hørtes det ut som jeg hadde noe på gang med mange herrer her?men det har jeg ikke altså! Lover, kryss på tunga!!!)

- men over til noe mye mer koseligere. Jeg er veldig redd for mørket, men da jeg hørte denne sangen følte jeg meg med et mye bedre. Gud passer jo på oss hele tiden, så hvorfor være redde da?

Jeg må også fortelle dere at jeg skal på familieandakt i morgen. Hele familien skal sitte å kose seg i sofaen og drikke te og lese høyt fra bibelen. Kooos.

Hva skal du i dag? fra ida

 

jeg må vanne

jeeg måååå sykt poå doooo!!!

day 1

- din favoritt tvserie

Med hånden på hjerte, og uten å tvile kan jeg fortelle dere at min favoritt serie er home and away. Bare at det ikke skjer så veldig mye dramatisk der for tiden..bortsett fra de to lesbiske jentene, en som nesten drukna, ooog Leah og Roman (sykt søte!!) og en som bruker stoff..ok det er litt dramatisk!!!

(sorry for småe og ikke like store bilder...)

De to lesbiske...hehe.

Leah og Roman..søøøte...

...og her er de lesbiske igjen..litt drrrama!! Moohahahha!

Hva er din favoritt tvserie? fra Ida

21 days

God dagen sa Maren. Ok, det rimte ikke - sorry....

Jeg tenkte å ha en sann 21 days igjen. (bare at sist gang hadde jeg 10 days om dere bryr dere...) Jeg har lagd denne selv og hvert "spørsmål" inneholder favoritt...ok jeg suger i å forklare, bare se her:

Day 1 - din favoritt tvserie

Day 2 - din favoritt kjendis

Day 3 - favoritt middagen din

Day 4 - din favoritt person

Day 5 - ditt favoritt fag

Day 6 - din favoritt lærer

Day 7 - din favoritt leke

Day 8 - din favoritt frukt

Day 9 - din favoritt jakke

Day 10 - ditt favoritt innlegg

Day 11 - din favoritt blogg

Day 12 - din favoritt farge

Day 13 - din favoritt mann/gutt

Day 14 - din favoritt sang

Day 15 - din favoritt film

Day 16 - din favoritt brus

Day 17 - ditt favoritt ordtak

Day 18 - ditt favoritt ord

Day 19 - din favoritt outfit

Day 20 - ditt favoritt bilde

Day 21 - ditt favorittt tall

Så følg med i 21 dager fremover...så får dere se mine favoritt ting! fra Ida

ukens sladder

Heisann marihøner! Nå er det på tide med ukens sladder igjen!Den nye Hannah Montana er Justin Bieber!! Gleder meg til å se hvordan han tar seg ut som vanlig jente på formiddagen og som en popstjerne på kvelden.Mr. Bean pensjonerer seg...men hvem skal ta over for den landariske skuespilleren? Jo..nemlig Bruce Kardashian!!! Gratulerer så mye med rollen Bruce. Nå må du ikke skuffe oss!

Det var alt sladderet for i dag. Beklager for at dette innlegget kom litt forseint..menmen, vi overlever.

Hva syns du om ukens sladder? - fra ida

hvil i fred arnold

Heisann. I dag døde meitemarken vår Arnold, vi fant han ute i går - og lillebroren min fant han død i dag.

Det var fint at du ville bruke dine siste krefter sammen med oss Arnold, og at du var en sterk og snill makk. Jeg kan ikke beskrive hvordan det var å sitte med deg i hendene å snakke ut om problemene i livet. Du er dypt savnet, og alle sørger over deg - hvil i fred Arnold, du fortjener det.

Et bilde tatt av meg da jeg gråt så inderlig over døden din i dag Arnold - men du har det bedre nå, det vet jeg. Du dro så fort fra oss, så jeg fikk ikke tid til å ta bilde av deg en gang Arnold...så jeg måtte ta et fra google, sorry. Jeg skulle ha tatt bilder av deg! Jeg skulle ikke ha somlet med det! Men nå er det forseint.

Vi savner deg Arnold. R.I.P...- fra ida

Bah....

Stemte maaaasse på han, så går han ikke videre?! Hallo, han kommer fra Fjell, altså nabo kommunen til Øygarden der vi stammer fra, og Alexander Dale Oen kommer fra.. ikke for og skryte, bare nevnte det.... hallo! må jo stemme då!! 
Garh! taait!

-Anna

en ny og innholdsrik lørdag...?

 

Jooooda, sitter vel her i sykesengen og spiller sims 2, gøy....
Savner bergen og Idaaaaa, men hun svarer meg aldri på meldinger eller msn eller noe, da er det enda kjedeligere -.-
svar meg ida, jeg savner deg ! hverfall si hvorfor du ikke svarer! :/ forresten bare noen uker til jeg får reise hjem litt <3 Bare synd jeg må tilbake da -.- kan de ikke bare finne ut hva som er med oss.

(ikke spør hvorfor bildet er så lite, jeg fikset det flere ganger men det funket ikke når jeg skulle ta det inn på bloggen igjen) -Anna

skrytefreeeeeda'

Heisann alle sammen som ikke er like kule som meg!

Idag er det fredag...iiigjen! Det er jo fredag hver dag nesten - dagene går sykt fort! Nå må jeg bare skryte litt av meg selv dere! Ikke for å skryte men jeg er sykt flink på skolen. Jeg fikk 6 på en matteprøve...ja, jeg skrev ikke feil, 6! Om jeg får si det selv så er jeg sykr flink! Jeg kan bli advokat lizm!

...og om jeg kan få skryte litt mer...så må jeg få vise dere en video jeg har holdt på med i noen dager, nemlig annais sangen! Heheh, jeg har lagt inn bilder og slikt. Bare se her:

....så hva syns dere? er jeg god, eller er jeg god? - fra ida den altfor gode.

ps: jeg ville bare meddele at Susanne har veldig fin stemme i dag...så var det også sagt. Hadeee!

god dag og velkommen til sjørøver båten min!

God dag i stova!

Nå sitter jeg på skolen og jeg skal egentlig gjøre matteoppgaver på nettet. Men siden læreren er en dum banan..så merker han ikke at vi egentlig gjør helt andre ting. Lettlurt heter det, l e t t l u r t LETTLURTbilder fra i går....

ute i mørket

God kveld dere høner som sitter ved pc'en å besøker bloggen vår...takk.

Jeg fikk en gladelig melding fra Gunnar for ca to timer siden, og han lurte på om jeg ville være med ut på tur..i mørket. Jeg er mørkredd, men Gunnar mente at jeg måtte overvinne frykten min, og bite i det sure eple å løpe ut. Heldigvis holdt Gunnar meg i hånden og passet på meg hele tiden. Jeg fikk også tatt noen bilder som jeg vil dele med dere, siden dere er så sjarmerende.

Stjerneskudd!! Eller bare jeg som ikke klarer å holde kameraet i ro når jeg skal ta bilde av en stjerne -.-

Er du mørkredd? - fra Ida

dagens antrekk

Heisann på deisann sa sveisann!

Her er dagens antrekk:Toppen er fra bikbok tror jeg (den samme som i går offcårs) og den "vesten" utenfor har jeg arvet etter farmor.

Hva syns du om dagens antrekk? - fra ida

Louise, min første kjærlighet.

Heisann alle barbiefan! Ai nååååo ju ar dher.

Jeg må bare vise dere noen bilder av min fantastiske barbie som heter Louise. Jeg fikk hun da jeg var elleve år, og hun er min første barbie - med andre ord min første kjærlighet.Hun er bare så søt...hjerte mitt smelter av å møte hun hver dag. Jeg elsker deg Louise! <333<3 kkkGID, ily.

har du en barbie som du elsker? fra ida

auvits

Heisann!

I dag føler jeg at jeg må piffe meg litt opp siden jeg var syk i går og da blir det jo første skoledagen etter helgen..og da er det lov til å pynte seg! Så her er dagens antrekk:Topp: bikbok (?) - arvet hettegenser og pappa sin joggebukse...

hva syns du om dagens antrekk? - fra IdaIda og Anna! .

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits