Noooo!

Har du sett! da rykker vi ned i år da! -.-

Fint, her ligger jeg på sykehuset, aner fred og ingen fare og så! Gjett hva da!? HVA SKAL DETTE BETYYYYY?!
Der har du branns undergang, fint, takk! FEILEEER!? Begge branns toppscorere borte, om vi rykker ned? neeei! tror du det? Jeg mener, det gikk jo så fint i fjor og nå som Erik Huseklepp, beste spiller noensinne!  og Petter Vaagan Moen er vekk går vi jo til topps tror du ikke!?


Arrrrhg! :( Håper han kommer tilbake, ikke det at alle er så keen på og reise tilbake til et lag når de har rykket ned flere divisjoner, men man må jo elske brann, uannsett, han kan få dem opp igjen så!

Q. Hvilket lag heier du på? ( dumt spørsmål, alle heier jo på brann, dere burde i hverfall det, visst ikke skal jeg personlig få dere lagt inn! )

-Anna

sola er god, sola er toppen..

...sola er varm og den bruner på toppen.

Jeg har ingenting å blogge om siden jeg bare sitter her hjemme uansett...så jeg bare hiver på med fult i gamle bilder om alt fra a til å og mamma og pappa og STOPP! Roleeg, roleeg no Ida.

Ok, jeg tror jeg er klar for å avslutte dette innlegget nå jeg...hade.

Er du gal? fra ida

heisann på deisann sa sveisann.

I dag har jeg en dårlig hårdag...derfor tar jeg bare håret oppi en ball midt på hode. Rart, men fint. Det er en deilig følelse å ha håret bort fra annsiktet...jeg føler meg fri, og jeg får lyst til å fly med vingene mine.

Syns du det er deilig å få håret bort fra annsiktet? fra ida

 

siden jeg er syk...

..så tegner jeg. Hva er vitsen med å sitte foran TV hele tiden? Eller dataen for den del.  

Jeg er så flink til å tegne! Men nå ser jeg på venner for livet...så bye!

på hytta

Heisann alle kule folk der ute!!!

Hulda og jeg var jo som sagt på hytta i helga...og her er noen bilder fra the heeelg:

Jeg merket ikke hjerte høgre før jeg tok bilde innpå dataen! :P

Tv'en ville ikke sammenarbeide...så den stengte seg, men heldigvis fikk vi den på igjen...TV <3

....også drakk vi i grunnen sykt mye brus. Takk mormor og morfar for all brusen dere hev i oss <3

har du hatt en fin dag? fra ida

heeelmaks ida!!

Heisann!I dag har jeg vasket hele huset bokstavelig talt. Ikke bare litt av det, men heele!! Jeg overdriver ikke nå - og jeg må ærlig si at nå fortjener jeg en applaus eller noe lignende...takk, tusen takk, thanks...takktakk...

familien karlsen...

Hahha. Jeg koser meg med kameraet jeg. - fra ida fina...eller noe i den duren!!!

regn

Det regner ute...jeg gleder meg til sommeren...

regner det hos deg? fra ida

sjukopaaat!!!

Heisann flodhester! gudd mårning

Jeg er syk i dag, så nå syns jeg at alle skal si god bedring til meg og trøste meg litt. Jeg har så sykt lyst å gå på skolen. Jeg elsker skolen. Jeg har lyst til å gå på skolen i helgene også!!

Nå skal jeg sitte å kose meg med handy manny og håpe på at jeg blir frisk til i morgen.

- er du frisk? fra Ida

what can make you move? CHIHUAHUA!

Hey you little sjhioaoa! Jeg har fått meg chihuahua! Nei, trodde du på det?! Jeg ligger på sykehuset, hva skal jeg med en hund her!? og det er vel ikke lov!

FINT AT JEG IKKE FÅR LOV TIL OG LEGGE UT YOUTUBE VIDEOER, TAKK BLOGG.NO, LØV JU! <3...

Sorry att jeg ikke har blogget altså ( ikke det at jeg noensinne har vært verdens beste blogger, Ida har alltid blogget mer enn meg ) men, jeg har vært syk, husker dere det innlegget jeg skrev om at jeg ikke var på do på to dager eller noe ? Nei ? Uannsett, jeg var ikke på do nesten på tre dager, bare bittelitt, og etter det kom det i flom, det ga seg ikke, jeg satt på do hele dagen bokstavelig talt! Det er ikke enkelt skjønner dere! Lurer på om Ida har hatt noe problemer i det siste, har ikke snakket med hun, tror kanskje hun er sur, men da får hun nesten bare være det... Jeg vet ikke om hun er det, men jeg tror det, hun svarer aldri på meldinger og msn så... Men SJHHHAIIIIIT!!!! Vent her!

BOH! Sorry, der kom det igjen, jeg trodde jeg var ferdig med det, men neida, tydeligvis ikke. Men jeg tror jeg stikker nå, bare visst det kommer på nytt, føler meg ikke helt bra! Snakkas!

5387599628_9b2228eea5_z_large
Meningen bak bildet? jo, nei.. Jeg vet ikke.

 

Farvel!
¡Adiós!
Lebt wohl!
永別了!

-Anna

i am not a robot

ny header?

God barnetv alle sammen!

Jeg bare lurte på om jeg skulle ha denne nye headeren som jeg lagde i dag...:

....eller den gamle som jeg har nå?

den øverste eller nederste? - fra ida

god dag!

Nå har jeg fikset på designet....igjen! Det kommer kanskje en ny headeren snart også...ikke vet jeg hva jeg kommer til å gjøre i fremtiden. Men nå må jeg stikke siden mamma har bursdag! Gratulerer med dagen mammay<3 ILY bjm...kkkkkkkkgid! I <3 U. Hug...

zzøtt (Lise!! :P) bilde er tatt fra google altså, lol, egeggegenejhreui.

anbefaling. (futureme.org)

Jeg må nesten anbefale en dødskul nettside til dere. Du kan skrive en e-mail til deg selv som du får i fremtiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er en utrolig bra nettside! Om du vil skrive en mail til  deg selv i fremtiden trykk her

Jeg fikk faktisk min første melding fra fortiden i dag, og der stod det - Dear FutureMe, ikke glem å skrive innlegg på teiteklubben.blogg.no i dag! Heh, så da tenkte jeg at jeg kunne skrive om dette!

Vil du skrive en mail til deg selv som du får i fremtiden? (trykk her om du vil) fra ida

jeg savner sommer

Jeg gleder meg så sykt til sommeren 2011! Den blir mega bra...hehehehehehhehheh

Gleder du deg til sommeren? - fra ida

jeg og Hulda koser oss på hytta

Hoppla hesten, og god morgen alle sammen!!

Hulda og jeg koser oss veldig på hytten her ute i Øygarden sammen med mormor og morfar. I gårkveld lekte Hulda seg veldig mye med kamaret...hun er så rar! - og selvfølgelig måtte jeg ligge ut bildene etterpå også!Ja..bildene har Hulda tatt. Gunnar kommer btw senere idag. Gleder meg sykt..

hva skal du i dag? fra ida

10 days

- et morsomt minne

Haha, har mange morsomme minner..men det minnet som er morsomst er den gangen da jeg og Susanne satt å lo falskt på skolebussen, også ble mange gutter pissure, og mange så på oss. Haha, det var utrolig morsomt. Men litt trist at noen kalte oss for sinnsyke kjerringer. Men hallo! Latter forlenger livet!!

Dette innlegget skulle være publisert for lenge siden, men det jeg skrev sletta seg osv. blææh

Har du et morsomt minne? fra Ida

haha, nå må jeg le - det er så mye rart å se...eller ikke så mye rart å se. Jeg kjeder meg utrolig mye akkurat nå, og jeg må på do...har du en sko? sooom jeeg kaaan tiiiiiiiiiiiiisse iiiiii!!! (jeg øver til sangen jeg skal synge på lørdag...) neida.

Jeg ville bare fortelle dere at, Hulda, jeg, mormor og morfar har komt oss vel hjem til hytten i Øygarden. Så nå skal vi kose rumpen av oss hele helgen, og gå på mange turer og slikt. Det er mulig at Gunnar tar seg en tur også. Det er så koselig her! - og om Gunnar kommer i morgen blir det ufattelig gøy! God helg dere!

God helg - fra ida

ukens sladder

God kveld alle sammen! Her kommer ukens sladder!!! Først en glad nyhet:Shakira har nå blitt mor til tre nydelige trillinger. Hun fødte to jenter og en gutt sendt i gårkveld - her kan dere se Waka waka til høgre, Shakeboy i midten, og Hips don't lie til venstre. De er friske og søte sier hun til bladet Julia.

wannabe Rihanna:

Justin Bieber har nå begynt å kle seg mer og mer likt Rihanna. På det nederste bilde har han tilogmed tatt på seg en parykk for å demonstrere at han vil være den only girl in the world.haawttcmntuvaw, tommylife og annais ble fotogert sammen på onsdag da de var i Paris. Her hadde de kledd seg opp til en fin shoppingsrunde. Så fint at de unge, norske bloggerne finner på noe sammenRihanna og Drake har blitt dronning og konge over...Thailand! Dødskult...men det ble ikke en bra start som dronning for Rihanna.....fordi hun ble nemlig banket opp av Chris Brown (nå igjen ja!!) fordi hun nå har giftet seg med Drake. På bildet over kan dere se hvor stygt hun ble banka opp. Kjeven i munnen klarer hun ikke å bevege, nesen er totalt ødelagt, blått øye, det ene øret er ødelagt, skrubbsår og som dere kanskje ser har han tatt persing i øyebrynet hennes..helt selv, det må ha gjort fryktelig vondt, stakkars Rihanna.

Hva syns du om ukens sladder? fra Ida

...også var det helg

Hoppla hesten og god dag snørrunger

Jeg har gjort tabber i livet, men noe jeg vet sikkert er at jeg er dødskul, og de som ikke er enig med meg i det...får en på tryne. Neeeida....det er ikke så gale som det høres ut som. Bare slapp av og lev livet.

I dag er det fredag, og helg! Det skal bli herlig, selv om jeg eeelsker skolen da seff. hallo lizm! Men helg er alltid greit, men ekstra greit i dag siden jeg og Hulda skal til mormor og morfar sin hytte i Øygarden. Jippi! I dag er det på tide med ukens sladder igjen. Dagene har gått utrolig fort! Hehehheheheh, hahah, hehhe.

God helg - fra ida

jeg har vært utro...

...mot bloggen. Tulla, hvorfor begynte plutselig alle å gråte? Jeg skal si dere noe jeg, - dere er søte.

Bare se på denne videoen her, også ler dere litt. Eller smiler litt ihvertfall, ELLER (siste valg..!!) ELLER dere kan se sure ut, og puste inn en ubehagelig lukt. Noen har fiset! Hvem er det? Hvor kommer det fra? ....Lise feis.

fra Ida som ikke blogger helt klokt i dag. EHEHEHHEHEGEGEHIHEJEJHEHEHGEGEHEHHEHEH..hahahhehehi

her skal me sjå!

Her skal me sjå at ho Ida e på farta...

Voe sluttet å blogge på grunn av at hun hadde lagt på seg, og var dermed ikke tilgjengelig til å ta gode outfit bilder...neida, jeg bare tuller. Ok? Jeg er hyper nå, og jeg må gå nå - hadebra alle sammen, kos dere! :D

god dag alle sammen

Heisann sveisann fleisann!

Nå skal jeg sette meg godt til rette å begynne på leksene. Men før jeg gjør det, skal jeg skrive et aldri så lite innlegg til dere. Først og fremt skal jeg vise dere en sang som er utrolig gammel, men jeg blir aldri lei den

Rude boy...Rihanna er genial dere! Er ikke alle enige? Vil dere ha en på snuten eller? neeida, hallo. Jeg slår dere ikke ned liksom..jo visst dere ikke liker Rihanna så..neida, bare ikke snakk stygt om hun så går det fint!

Men så over til noe annet...men nå kom jeg ikke på hva jeg skulle skrive, så her kommer noen bilder imens jeg prøver å finne ut hva det var jeg skulle si...nå skal jeg slutte å mase på en stund, her er nokon biletar:Nå kom jeg på hva jeg skulle skrive! Men før det må jeg bare få si at du ser utrolig slank ut i den kjolen Geir. Tulla alle sammen, ro dere ned..egentlig tulla jeg ikke - men nå glemte jeg hva jeg skulle si..

Jeg fortalte kanskje ikke at jeg var på sartor med Hilde, Susanne og Lise på tirsdag? Det var egentlig ikke det jeg skulle skrive, men siden jeg ikke kommer på det..så får jeg bare snakke litt om det da. Det var utrolig koselig som vanlig - og på bussen satt det en mann i tjueårene å plukka seg i nesen...ooog spiste det etterpå. Nei nå tuller jeg faktisk ikke. Han gjorde det, rett foran øynene våre, jeg tror han dagdrømte litt å glemte at han satt på en buss med fult i mennesker. Ikke nok med det så stinket han en blanding av...noe ekkelt og svette.

Jeg blir så irritert! Jeg glemte helt hva jeg skulle skrive..!! Men da får jeg bare si hade for nå, også begynne på leksene. Jeg snakker bare tull nå uansett. Det kommer mest sannsynlig day 10 i dag, om jeg får tid. Snakkes kanskje da...da...heihei på deg vil du kysse meg? æsj, æsj, nei...du har ikke peiling på meg.

Glemmer du noen ganger hva du skal blogge om? fra Ida

day 9

- et bilde som du liker tatt av deg


Hallo liksom! Det må bli dette bilde! Nei jeg bare tuller litt med deg Susanne!

Jeg fant egentlig ikke et bilde som jeg likte sann veldig i forhold til alle de andre bloggene som tar sykt gode bilder (som f.eks hmlp) så jeg måtte nesten bare finne noe jeg...så her er bilde:fra ida...

i love you

I love you Gunnar  - fra din Ida...du er en søt puz vennen min. ily - i <3 u. Plis dånt liv mi!

ut på tur, aldri sur

Heisann hoppsann!

Nå skal jeg ut på tur med Gunnaren min. Han er så søt - han bare, "Ida...blir du med ut på tur aldri sur?" og da kunne jeg ikke si nei vet dere. Heldigvis er det ganske fint vær ute, og ikke så mye snø å tråkke i. Men det var det i juleferien da vi var ute....bare se på bildet under her

Støvler! <3Skal du på tur? fra Ida

hold my hand

Denne sangen er så nydelig! Elsker den...Gunnar, jeg elsker deg også altså...du kan roe ned lizm...

liker du denne sangen? fra Ida

rihanna

Jeg redigerte noen bilder av Rihanna i sted. Jeg elsker Rihanna! Jeg kan sitte å høre på hun i flere timer i strekk! - og musikkvideoene hennes er dødskule! Jeg kan se de om igjen og om igjen...(omatt og omatt som mormor plar sei) Jeg og Hulda skal være med mormor og morfar til hytta i Øygarden neste helg. Jeg gleder meg sykt!

Liker du Rihanna? fra Ida

wwjd

- what would Jesus do? Et viktig spørsmål jeg spør meg selv hver dag.

Hva syns du om bilde? fra Ida

day 8

- hvor er du om 10 år?

Jeg er her, og jobber som vaskedame...(et firma utenfor sartor)

Glemte day 8 igår, så det kommer en senere også....

Hvor er du om 10 år? fra Ida

god natt

Nå sitter jeg å koser meg med et eple...og jeg skal straks legge meg - god natt alle sammen! 

God natt! fra Ida

kiss me...notklem fra ida mida sida rida

finn en bra overskrift

Bilde tatt i sommer. Savner sommer. Savner hytta i Øygarden. Øygarden er en fin plass. Fint er fin. Lyng er fint. Lyng er lilla. Mamma sin truse er lilla. Jeg har en truse. Truser er kule. Pappa er kul.

Nei jeg bare tulla med dere. Jeg skulle være litt dramatisk og klissete der oppe altså. Så dere trenger ikke å yppe dere, og begynne å grine. Det er helt unødvendig. Har du fått deg katt? Du har hundehår på hodet. TULLA!!

fakta om teiteklubben.blogg.no

Jeg har skrevet litt om bloggen vår før - men det er en stund siden så jeg skriver et nytt innlegg nå.

-Det hele hendte i en kunst og håndverk time da jeg og min vennine Susanne tok litt mer av enn vanlig. - og på en slags rar måte kom vi på at det var gøy å være teit eller noe sann :P  også begynte vi å tulle om at vi skulle lage en klubb som het teiteklubben - så gjorde vi sann, "blblblblblbl...TEITEKLUBBEN!!" hah. Så lagde vi en blogg...Men Susanne skriver ikke på denne bloggen - det er bare meg og Anna som tror hun er tøff.

-Bloggen ble lagd 08.des.2009 kl.21:38..ganske seint på dagen for å være oss.

-Det første innlegget vårt var som følger; BLBLBLBLBLB TEITEKLUBBEN!!!!!!! :D

-Jeg (ida) skrev på denne bloggen en lang stund, men den 22.aug.2010 ble min kusine Anna med. Så hun har vært medlem i denne bloggen siden seint i august. (ps: anna tøffer seg en del, bare så dere vet det, heheh)

-Vi elsker bloggen vår, og håper at andre også elsker den. Nei, vettduka?! Det kan vi ikke forvente, men vi hååper at dere liker den, og slenger igjen en kommentar eller to. Du får en tilbak vet du!

Når lagde du din blogg? fra Ida

tvslave

Heisann gamle ørn! Lenge siden sist nå eller hva? Neei...bare noen timer siden.

I dag har jeg ikke vasket i det hele tatt!  Jeg har bare sett på TV - det er litt trist at jeg bruker livet mitt til å se på TV, men ærlig talt...så er det verdt det. NEI! DET ER DET IKKE!! ...jo, nei - kanskje litt. njaa. Tjaa. Veit ikkje eeeg. Men uansett så skal jeg vaske nå. Så forfrykt ikke! Hjelpen kommer!

sann helt uten videre...

...så ville jeg anbefale dere en superbra blogg, som er skrevet av Henriette Lien...Det var egentlig helt tilfeldig at jeg kom meg innpå denne bloggen, jeg husker egentlig ikke hvordan - men jeg forelsket meg fort i den. For Henriette skriver så sykt bra...og ikke nok med det tar hun sykt gode bilder også...

Sykt fine bilder! Hun er døds flink...

Selv om jeg er døds dårlig til å kommentere bloggen hennes, er jeg innpå den 2-3 ganger om dagen. Så jeg må bli flinkere til å kommentere. Om du ikke leser bloggen hennes, bør du gjøre det! Jeg fatter ikke hvorfor hun ikke er på topplisten. Hun fortjener en plass der...så besøk bloggen hennes! - hmlp.blogg.no

Har du lest bloggen hennes? fra Ida

mamma mia, jeg må på do

Heeeeey evribådi, enn evrivånn! Ai laik tu shåo mai bådi...det der er sigmund sin replikk

Jeg må sykt på do! Kan noen be for meg? Morfar sitter på dassen nå...og heiande hvor det suser der inne - ssssplææsj! ploop! splææssh! sier det der inne. Jeg tror han har vært inne på badet i to timer nå, så det begynner å verke i blæren min! Kan ikke bare forte seg litt? Mamma mia, jeg må på do å tisse (+++)Dette bilde tok jeg en dag da jeg følte at jeg måtte på do - og siden morfar var innelåst på dass hele formiddagen, måtte jeg få tiden til å gå. Så jeg tok en del bilder, blant annet header bildet vårt. Hehehhheheheh, se en ku, kanskje vi kan få oss litt mjølk? Jaaa, da gjer vi. Har du røykt noe nå eller? Det lukter litt smoke her...

Må du på do? fra Ida

day 7

- noe du blir flau over

Haha, det er så sykt mye jeg blir flau over! Men en ting jeg blir like flau over hver gang, det er når mamma synger og nynner når jeg har besøk, og ikke minst når hun kommer innpå rommet mitt å spør om det er noe vi vil ha å spise eller drikke. Men en gang var det flauere enn vanlig...

Jeg hadde besøk av Gunnar, og da var vi ikke kjærester på ordentlig..men det var noe på gang..men nok om det. Så satt vi på rommet mitt og bare slappa av. - også sa Gunnar, "så fine ører du har Ida" og jeg ble jo skikkelig sjarmert - så bøyde han seg frem for å kysse meg, og rett før vi skulle kysse kom mamma syngene inn med en kjekspakke i hånda. Gunnar hoppet langt vekk fra meg å så ned i gulvet, og han ble sykt rød i ansiktet.

Hva blir du flau over? fra Ida

ukens sladder

Dette er mitt andre innlegg om ukens sladder...om du vil lese forrige ukes sladder, kan du trykke her.

Miley Cyrus er blitt observert med mange menn//gutter den siste uken...

blant annet med Jay-Z...håper ikke Beyonce har sett dette!

Noen elleville fans observerte Miley med Alexander Rybak for ikke så mange dager siden. Her har Miley prøvd så godt hun kan å ikke bli kjent igjen. Men det kan være vanskelig når man blir forfulgt over alt! (hun ser litt ut som en gutt på dette bilde) Miley har blitt sett sammen med to store kjendiser på mindre enn tre dager...men det stopper ikke der nei - bare se på bildene under:

Her står hun sammen med Will Smith under åpningen av den nye trusebutikken i New York som fikk navnet Hompey-dompey. Her er hun enda en gang sammen med en gift mann. Faren til Miley Cyrus hadde ingen kommentar til leken som Miley spiller, men han var tydelig flau over datterens oppførsel. Han ble ihvertfall rød i ansiktet kort etter at spørsmålet kom

Dette er  det siste bilde som er tatt av hun i denne uka med det motsatte kjønn. Her sitter hun sammen med Rihanna's eks (Chris Brown) å venter på at premieren til istid 3 skal begynne. Vi får håpe Chris klarer å kontrollere sinnet sitt denne gangen.

Men nok om Miley Cyrus...


Justin Bieber har bestemt seg for å bli medlem av bandet metallica - "jeg vil bli likt av gutter også, ikke bare jenter. Selv om jeg blir sjarmert av alle de søte jentefansene mine der ute, kunne jeg tenke meg å hatt noen gutter som likte å høre på meg og min musikk" sier han til se og hør på mandag. Metallica er åpen for forslaget, og mener at han kan synge de lyse tonene.

Her ser vi da altså Lady Gaga - hun har sagt ja til å spille i den nye filmen frogey. Her spiller hun inn en scene der hun skal redde en sommerfugl som faller ned i elva.

Hva syns du om ukens sladder? fra Ida

popkorn

Heeej, hva skjeraa? Vad  gla' jåg en i dan

Nå sitter jeg å spiser popkorn for første gang i mitt liv! Det smaker døds godt..og om du ikke har smakt det før, kan jeg ikke gjøre annet enn å anbefale deg det! Naam

Tatt fra google.

Det kommer "ukens sladder" senere i dag...jeg må bare se litt rundt om det er noe som er verdt å legge ut på bloggen. Nå begynner home and away om ikke så lenge. Jeg har ikke sett den ordentlig på lenge ;'(

Liker du popkorn? fra Ida

min dag

Heeey

I dag har jeg fått lite tid til bloggen! Jeg har vært hos Lise sammen med Sigmund og Susanne 

Vi har øvd til en fremføring som vi skal ha i morgen, og ellers har vi bare rocka rundt omkring i huset hennes...(hehe) Vi fikk servert kakao..(og Susanne fikk meg til å le mens jeg drakk så jeg fikk litt problemer...) - og deilig frukt. Men nok om det der altså! Nå må vi få fart på innlegget...ikke snakke om mat nå igjen.

Beklager hva behager? Neimen seriøst...beklager for lite bilder og slikt for tiden - og det er den vanlige unnskyldningen med lekser og fremføringer...og skolearbeid i det hele tatt.

Jeg har snart gått en hel uke på ordentlig skole, og det føles veldig rart, men forsatt veldig deilig og gøy. (lang setning!!) - Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg gleder meg til helg. Fredag i morgen! <3 Dette innlegget passet ikke helt til overskriften. Jeg har bare skrevet tre setninger om min dag, og resten er bare bullsjitt.

Gleder du deg til helg? fra Ida

day 6

- en video du ler av

Jeg vet jeg bare skulle vise en, men det ligger ut så utrolig mange morsomme videoer på youtube!! hahah

Lo du? Fra Ida

hvorfor meg? hvorfor oss?

Det hele hendte på skolen i matfriminutt. Det er trist, og jeg har vanskelig for å skrive dette innlegget...

Det var meg, Susanne, Jarle og Hilde som var vitne til tragedien. Susanne og jeg var hyper som vanlig, vi sto over Jarle å sang, "haaar du hørt historien om de tre små fiiisk?!" mens han spiste. Det skulle vi ikke gjort - det kom en mann i førti-årene og så på oss en lang stund. Jeg forsatte å synge, siden jeg ville ikke at en gammel mann skulle få ødelegge moroa for oss. Han sto kanskje i et halvt minutt (om ikke mer) å så på oss. så trist 

Sorry - jeg må bare gråte litt sammen med han her over før jeg begynner igjen...nå er jeg klar

Han gikk...men kom tilbake. Vi prøvde å ignorer han, vi prøvde rett og slett å late som han ikke var der. Det var en tøff avgjørelse, men vi hadde ikke valg. Jeg prøvde å høre etter på hva Susanne sa, men mannen kom nærmere og nærmere. Da han var ganske nært sa han: "fædi?" (ferdig) og jeg klarte ikke å la være! Jeg måtte nikke! Men igjen sa han, "fæædi?!" bare litt høyere denne gangen. Jeg nikket igjen før jeg løp innpå dass å gren. Susanna tok dette veldig tungt også. Men hun er så sterk! Hun klarte å holde tårene tilbake for min del! Takk Susanne  Jeg klarte meg igjennom skoledagen på grunn av deg!

Har du opplevd noe lignende før? fra Ida

hun er altfor flink

Det er egentlig sykt kult at Rihanna har vært med i Skavlan - han får med veldig mange kjente personer med i programmet - tenk...Rihanna har vært der! Da skal man ikke klage, hun er jo rå!!! (hyperventiliserer)

Visst jeg bare hadde vært mann skulle jeg tvangsgifte meg med hun. Så kunne vi bodd sammen, og fått tre unger som kunne hete Rehab, Fading og Karl (et navn måtte jo stamme fra Norge da! Halloo!?)

Dersom du ikke liker Rihanna er det best for deg at du ombestemmer deg! Neida, hallo jeg bare tuller...nei jeg tuller ikke, eller jeg tuller litt da men..egentlig tuller jeg ikke, mens jeg tuller, men ikke tuller, MEN tuller.

Bare ta en titt på dette bilde...er hun vakker, eller er hun vakker?

Liker du Rihanna? (...for din egen sikkerhet bør du si ja - nei jeg tuller..ikke.. litt. nei) fra ida

auvits

Dagens auvits så slik ut:Joggebukse arvet fra kusinen min, men kjøpt på bikbok - og en slags tunika som er mamma sin.

Hva syns dere? fra Ida

day 5

- tre faktasetninger om deg

- Jeg er sammen med Gunnar nå, og jeg har vært sammen med han i barnehagen også <3

- Jeg lager gratis design! Hehe, reklaaame. Men siden jeg først har begynt å reklamere, kan jeg jo forsette - om du vil ha gratis design kan du trykke her. Hehe, jeg hater reklame.

- Det var jeg og min vennine Susanne som kom på denne bloggen her. (husker du blblblblbl TEITEKLUBBEN!!!! susanne? :P Haha, så søt du er når du er siint!) Hvordan går det med dine to lesbiske venner da Susanne?

Det var tre faktasetninger om meg og litt om denne bloggen....fra Ida

day 4

- et bilde av natur

Dette fant jeg i arkivet - jeg orker ikke å ta bilde i dag. Det ble ihvertfall tatt i vinter da jeg og lillesøstera min gikk på skøyter. Lever dere eller? Det er litt slapt med kommentarer for tiden...

nå var det på tide å blogge...

Heisann hoppsann, her var det flottsann!

Først og fremst må jeg beklage at jeg ikke har blogget på en stund - men jeg har rett og slett ikke komt meg innpå dataen min av en slags rar grunn. Siden jeg ikke hadde day 4 igår, skal jeg ha day 4 og 5 i dag.

Hahahahahah - gammelt bilde jeg fant på dataen til pappa..............ja det er meg. Det ser kanskje ut som et dyr...men det er meg - jeg var hyper, ikke døm meg!!

I går var jeg og Lise moren på besøk på en vidergående skole. Vi fikk vite mye om linjen helse og sosial. Jeg har lyst til å bli vaskedame, men jeg har litt lyst til å bli lege...for jeg har ikke noe i mot blod liksom. naaam -  nå fikk jeg plutselig lyst på blodpannekaker! Sykt godt altså! Mormor lager de beste! Vi snakker ihvertfall to ganger til i dag, - jeg må jo skrive om day 4 og day 5..er du helt gal eller? E DU HEEEILT PÅ STYR?! Tulla, ro dere ned. Ok?

Hva vil du bli når du blir stor? fra Ida

månetoppen

- det er meningen at bildene skal være dårlige :P

Ingenting på 2 dager...

Legen er litt bekymret nå, jeg har ikke vært på do på to dager! Det har gått noen dager før og, men det pleier og gå over så jeg er ikke så bekymret, men det meste som er gått er tre dager så visst det ikke går over snart blir jeg litt redd! 
Uannsett så sitter iallefall jeg og Torbjørg (hun jeg deler rom med visst du ikke har fått det med deg:)) og ser på en DVD hun hadde med seg, så jäg stikker nu.

Tumblr_lf4ppvdmhg1qcl3reo1_500_large

Cookies,christmas,reindeer-9b58e464dc01b3d95191950d4a0c2846_h_large

Tumblr_lf0giuihsb1qbqn53o1_500_large

-Anna

"Jekel! Han kalte deg ein stril!" .... "OH HELL NO, held fishjen min!"

Hei og hopp, du er topp!

Var nettopp ute og tok litt frisk luft sammen med en av pleierene og.. haha, jeg må få si noe. Det var først en bil som kjørte forbi og han mannen som satt inni var helt flat i trynet sånn flat att han fikk en laaaang dobbelhake visst du skjønner, hoh, jeg så på han så lenge jeg kunne (tror ikke han så det heldigvis) for og se om han "strakk" seg eller hva jeg skal si eller om han var sånn og det var han :P men det verste var at etterpå kom det en dame og hæææ! *ler som Gjertrud i The Julekalender* Det kom en bil bare rett etterpå og hun var helt lik.. gjett hvem!?.... SUSAN BOYLE! hohoohoho! åh, der sto jeg og så lenge etter henne og hun så på meg med det "Hvorfor stirrer du på meg" blikket! Haha, jeg sto der og smålo for meg selv og sykesøsteren bare så rart på meg og spurte hva det var:P

Tumblr_lewhvsudgj1qaeidho1_500_large

Tumblr_lf7ogn0yuu1qcj8yvo1_500_large

573073-10-1294002016903_large

Tumblr_lf7ez1d9wv1qfd43eo1_500_large

-Anna

SPØRSMÅLSRUNDE HER!

day 3

- dine tre yndlingssanger for øyeblikket

Hahah...husker denne fra barndommen...jeg hører på denne hele tiden jeg - elsker den <3 Aloha e komo mai 

man down. Elsker Rihanna og alle sangene hennes, så det var vanskelig å velge mellom alle de fine sangene

love the way you lie part II...blir aldri lei av den eller noen andre sanger av Rihanna. Hun er så flink!!!

- jeg hadde heeelt glemt 10 days, men så kom jeg plutselig på det...Jeg er ikke glemsk heller da!  ok jeg er det. Her en dag glemte jeg å skrifte truse...så jeg gikk med den samme trusen i noen dager. Flaut!

midlertidig design

- Nå har jeg bare endret litt på designet...jeg likte det egentlig ikke så veldig, så det får være midlertidig

Bare en enkel header egentlig. Nå skal jeg ha dette designet en stund, før jeg skifter til et annet...men dere kjenner meg..jeg har ikke det samme designet lenge...og det er egentlig dumt 

Likte dere det nye designet? fra Ida

Ar ju midd att mi?

Skal me trena litt? jaudå, må få sagt det som det er, jeg er ikke så veldig sterk/veltrent om du vil JO DET ER JEG! nei, seriøst, jeg er ikke det, altså, hallo, unnskyld meg, jeg husker en gang, i gymmen når meg og ida gikk på vanlig skole (gratulerer med vanlig skole igjen Ida forresten! :D) så skulle vi ta planken, og hvem var den første som falt spør du? Jo, det var meg, flaut spør du som spør mye? ja! Jeg falt ned etter ca. 30 sekunder (ikke mobb, da blir verden bedre!) og den lengste som klarte og stå i 6 hele minutter jo, det var Ida, da kom gymlæreren John Jaktens Jeger og gratulerte hun så mye, og som premie fikk hjun en planke, ganske rart, litt ironisk, sant. Men ja, jeg må skjerpe meg her, når jeg kom hjem den dagen prøvde jeg meg på planken for og se hvor lange jeg klarte uten at folk satt rundt meg og gjorde meg nervøs for og falle, og da klarte jeg målet 1 minutt, "whoo!" tenkte jeg, kry som en hane, før jeg kom ut i gangen, der mamma, pappa, Ida, mormor, tante, onkel og morfar, hele gjengen for og si det sånn, klar til og stille seg i planken, og ba meg ta tiden. Mormor måtte jeg nesten diskvalifisere da hun hele tiden stakk ræva opp i været "Mormooor," sa jeg konstant "Når du gjør sånn blir det mye enklere, ned med rompa!" sa jeg. Til slutt endte det opp med at førstemann (nevner ikke navn) datt ned etter 3 min (altså første mann var bedre enn min rekord) og sistemann datt etter hele 7 min og 10 sek, kan du tro det?! Jaja, når jeg kommer meg ut av dette sykehuset her blir det hardkjør. Ikke det at jeg er så flink til og leve opp etter forventningene og jeg sikkert kommer til og leve som samme gamle sofa-grisen men det er vel verdt ett forsøk!

Tumblr_lf3190rabq1qfuhtvo1_500_large
HVA I ALLE DAGER!?!?! HVEM GJØR SLIK MOT STAKKARS FORSVARSLØSE BARBIER!??

Tumblr_lf2xkqttym1qbw7hto1_500_large

Tumblr_laknwu9jjv1qa0nd6o1_500_large

Tumblr_ld9xwclqoj1qb9865o1_500_large

Tumblr_l0yivtwlxr1qaxq9po1_500_large

13-jon-hanson_large

-Anna <3 ( kult design forresten Ida:) )

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN: HER

første skoledag antrekk

I dag begynte jeg på ordentlig skole igjen! Det var utrolig gøy! Nå kan jeg være sammen med vennene mine hele dagen! Også var det litt deilig å ha andre lærere enn bare mamma og tante..ikke frekt ment

- Jeg ville ha et litt finere antrekk enn vanlig i dag, så jeg valgte en dressjakke som jeg lånte av mamma, en vanlig dongeribukse fra bikbok - og en tunika inni som jeg lånte av søsteren min.  takk for lånetHva syns dere om dagens antrekk? fra Ida

enda en flause

Heisann deisann, her var det flottsann! jeg elsker smilefjes!

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å surre rundt omkring....(omtrent som han der...)

Men det skjedde en ting som gjorde denne dagen unormal for meg....jeeeg tabba meg ut igjen, kanskje ikke så unormalt  sann som jeg holder på... jeg må skjerpe meg dersom jeg skal få jobb!

Jeg og Hulda skulle på ballet øving. Da vi vandret bortover veien sang vi, "lukk opp din hjeeertedøøør!..."

Siden den er så utrolig fin liksom...bare derfor. Også skulle jeg synge solo på "det er bare dumt å gråte når man like godt kan le" også sang jeg høyt og fint mens jeg tuslet bortover veien. - også begynte jeg å snakke med Hulda om været og slikt..men så svarte hun ikke - og jeg bare, "hulda..du er så sykt teit når du ikke gidder å svare!" Og det måtte jeg selvfølgelig si uten å snu meg for å se etter hun! Så sa jeg, "Din feite, gamle grisunge! Svar meg da!" også hørte jeg noen som kvapp bak meg - så da jeg skulle snu meg for å se hva som skjedde, så jeg rett inn i fru Karlsen. - og hun er jo gammel og feit. Hun bare; "hvordan våger du?!" og jeg bare, "beklag...jeg trodde det..." - "ti stille!" sa fru Karlsen som alle kaller hun for - egentlig heter hun Ingeborg. Jeg prøvde å se etter Hulda, men hun kunne jeg ikke se noen steder! - "jeg trodde du var en annen, beklager" sa jeg - så løp jeg rett hjem, uten å gå på ballett øvingen...

Jeg skal aldri mer bevege meg utenfor døra...bare så det er sagt! 

Har du dummet deg ut før? hva skjedde? fra Ida

ordentlig skole i morgen

Heisann alle sammen! For en vakker dag!Hey there!

I morgen skal jeg på ordentlig skole sammen med mine andre venner. Gleder meg egentlig sykt mye, men så gruer jeg jo meg litt også. Jeg kjenner de fleste jeg skal gå i klasse med, men noen er vilt fremmede.

I morgen kommer det flere bilder...og det kommer kanskje en header snublende inn en dag - men det kan jeg ikke love enda. Jeg bytter designet veldig ofte føler jeg, men jeg syns det er kjempegøy! Så det kommer kanskje nytt design om ikke altfor lenge!  - Selv om jeg nettopp har fått nytt...

Dersom du vil ha gratis design  kan du trykke her

Hva skjer? fra Ida

Sam Tsui

Hei! Så på Ellen DeGeneres show en dag, og så optredte Sam Tsui, med en mashup av firework og grenade og jeg synst han var utrolig god, her er noen filmer av han:

 


Q. Hva synest du?- Hvilken likte du best?

-Anna

PS!: IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN TIL IDA: HER!!

spørsmålsrunde

Jeg tenkte å ha en liten spørsmålsrunde nå jeg - det er en stund siden sist nå. Så alle sammen må bare spørre om hva som helst! Jeg svarer i morgen en gang! Spør i vei!

har du noen spørsmål? fra Ida

day 2

- et skummelt bilde tatt av deg 
Jeg fant ikke et bilde som var så skummelt at jeg tisset på meg da. - så dette var det skumleste jeg fant.

Syns du at bilde var skummelt? fra Ida

day 1

- din favoritt kjendis

Det må selvfølgelig bli Rihanna. Hun er så dødskul! Hva skulle musikkverden gjort uten hun?!

Hvem er din favoritt kjendis? fra Ida

10 days

Hallo! Jeg tenkte å ha sann, "10 days greie jeg!" Her er en liste over hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene:

day 1 -  din yndlings kjendis

day 2 - et skummelt bilde tatt av deg

day 3 - dine tre yndlingssanger for øyeblikket

day 4 - et bilde av natur

day 5 - tre faktasetninger om deg

day 6 - en video du ler av

day 7 - noe du blir flau over

day 8 - hvor er du om 10 år?

day 9 - et bilde som du liker tatt av deg

day 10 - et morsomt minne

bæsj.

Nå hadde jeg nettopp skrevet et langt innlegg om det nye designet og tabben i går. Men den slettet seg så da gidder jeg rett og slett ikke å skrive mer - men som sagt har vi fått nytt design...igjen - likte du det?

gamle bilder

Goood morgen alle sammen! Sorry for tragiske innlegg nå for tiden..men jeg har så mye å gjøre for tiden. På mandag begynner jeg på ordentlig skole! Jeg gleder meg sykt mye...mamma sa btw at Anna sikkert måtte bli undervist hjemme i minst to år til. 

I sted var jeg innpå pc'en til mormor og morfar. Det er liksom utrolig at de har pc i det hele tatt, men uansett - jeg kom over disse bildene som dere ser her. Hehehehehehhjaaaaahjeeeeeykåy. Unsjul sa du nåke?

Hva skjer? fra Ida

er hos sigmund nå

Nå sitter jeg her sammen med Sigmund og Susanne...vi skal øve til en fremføring. fra ida, susanne og sigmund!

 

Då sløkkje me lysa!

Hei, har vert på kino nå, med Elze-Marihe<3 Var kjempe gøyt! :D

The Tourist Poster - Click to View Extra Large Image

Meeen, hallo! se på klokka! FEM PÅ TI!! jeg må legge meg straks!

-Anna

Kinååo!

Heja ka skjær?`

Sykesøstrene kom inn i dag og så spurte jeg rett ut, ikke noen nøling: "Kan jeg gå på kino med Elze-Marihe? (en annen pasient) Jeg har følt meg veldig bra i det siste, det VET dere!" "Hmm," de ventet litt "OK da, men to av sykesøstrene skal være med deg!" Så i dag fikk jeg reise på kino men jeg får ikke reise hjem selv om jeg har følt meg bra i de siste dagene, så nå skal jeg gå og se the tourist, klokka åtte på kvelden! :D

Jonny Depp <3 Fant ikke noe bedre bilde i farten! :)

Snakkes! -Anna

 

ukens sladder

Jeg tenkte å ha et innlegg i uken eller oftere som jeg kaller sladder. Så jeg begynner i dag med å snakke litt om kjendiser. Justin Bieber blir den nye skuespilleren til orphan 2. Gleder meg til den kommer ut. Rihanna skal spille hans mor og Drake hans far...Justin skal spille en jente i denne filmen, noe som Drake tror han vi klare bra. Hvem som skal være søskene hans er ikke sikkert enda, men Hannah Montana har en liten sjans som den døve lillesøstra.

Hahaha, Katy Perry har mistet den vakre gløden og latt håret vokse...jeg tror hun har klippet seg også, bare ikke over hele kroppen. "det er flaut!" sa kjæresten til bladet julia i gårkveld da en journalist spurte han ut om kjæresten og bildene som er tatt.  

Når Lil Wayne ikke driver med musikk, liker han å kle seg ut som tigergutt. - for å ikke snakke om den lekre spider - eller supermann trusa han går med. Eksen til Lil Wayne sier at dette er grunnen til at det ble slutt mellom dem i oktober.

Hva syns du om sladderet? fra ida

litt morsomt

Søøøøøt! Hahhaahhahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahah


Det der er faktisk sykt sant! Det har jeg erfart etter å sett på dette barnetvprogrammet flere ganger!

lite blogging.

På mandag skal jeg begynne på ordentlig skole sammen med alle andre på min alder. Grugleder meg!

Anna kan dessverre ikke gå på den skolen, for hun er ikke like smart som meg - og hun kommer uansett bare til å drite meg ut med å prøve å tøffe seg. Så jeg syns det bare er bra at hun må være hjemme i noen måneder til...eller år (hun er litt treig)img0295 (600x450)åååååå, jeg savner månetoppen!

Sorry for lite blogging i det siste, men jeg har hatt mye å gjøre på skolen...også har jeg vært hos tannlegen! Ingen hull så flink og sunn som jeg er..Nå sitter jeg her hjemme på dataen å venter på at vi skal begynne undervisningen igjen. Gleder meg til å begynne på vanlig skole igjen, det er jo litt bra at Anna ikke begynner med meg, for da hadde vi ihvertfall blitt mobbet sann som hun oppfører seg. Skjemmer ut alle rundt seg nesten! Huff. Jeg tror vi skal ha en prøve nå jeg. Ønsk meg lykke til!

skjer? fra ida som ikke tøffer seg, men som har en kusine som gjør det.

skolelei

- jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men nå begynner jeg å bli skolelei...

Jeg er dødstrøtt av å ha fremføringer og prøver hver dag (nesten) og mamma mener at det er på tide at jeg begynner på skole sammen med vennene mine nå. Jeg har jo lyst da, men på den andre siden har jeg lyst til å bli undervist hjemme.enniveey så har jeg ikke vært på do i dag! Mirakelbarnet kaller de meg...not...hot...lot...mot gjeee deg!

I morgen er den store dagen for løvene! Tuller ikke altså, de fyller nemlig femtiårsjubeleum! eller noe i den duren. Kom å hils på dem i jungelen i Afrika i morgen klokka seks. Si ju dher! Annais skal også være der, bare se her, hun elsker løver!neeeei, det er ikke faceinhole...det er annais sammen med tigeren judith. skjerp dere! Beskylde folk for slikt altså! frekt

Skal du til løvene i morgen..i Afrika?(det er mange billige flybilletter altså! løp å kjøp!!) fra Ida

du tror du er tøff...

....meeen det er du ikke, beklager - eehehe.

Jeg har helt glemt å fortelle hvordan det var på tivoli! Jeg er litt rar, men det er derfor dere liker meg! UT MED DET ALLE SAMMEN!

Ok, roleeg, roleg. ok...pust inn, pust ut...puust. Ok jeg er klar for å fortelle dere om hvordan jeg hadde det på lørdag da jeg, Hilde, Susanne og Lise reiste på tivoli. Må jo begynne med at det var ubeskrivelig gøy. - men jeg likte meg best i barne karusellene, for å ikke snakke om hoppeslottene! Jeg og Susanne eide flere drittunger (sorry for ordspråket!) i noe bil-kræsje-greier. Men til slutt fikk vi fult i fiender som kræsja oss hele tiden. Først og fremt var det en elleve-åring som oppførte seg som en fjortis. Susanne og jeg kunne jo ikke bare stå å se på at hun kræsja alle sammen og gav de bitsji-blikk, så det måtte vi gjøre noe med. Det beste vi kunne finne på var å kjøre rett i hun, og etter vi hadde kjørt på hun tre-fire ganger, begynte hun å bli temmelig sint. Heh. Så kom hun etter oss, og jeg tror hun nesten begynte å gråte, og vi tenkte jo, "vi kom for å ha det gøy, ikke ta det personlig at vi kræsjer deg - det er jo det som er meningen" men den lille bæsjen trodde at det gjaldt liv eller død. Så jeg bare, "du trenger ikke å være sur" og hun bare, "neei eg koosaar meg eg. hehe" falske dritt. og vi bare, "neimen du ser ihvertfall sur ut!" også forsatte vi å krangle. Men vi dytta nesten bilen hennes av bilbanen, mens hun klarte jo nesten ikke å komme borti bilen vår. Me e go'! bildet tatt fra google

Vi reiv noen småe gutter av banen også..og de ble så redd at de fikk vennene sine til å skubbe oss for seg. Teeeit. Det var kjempegøy! De pissa på seg...for å ikke snakke om gutten som løp av bilbanen og ropte, "maamma!? eg må på dooo!" men det er en helt annen historie. Jeg tok også koppene...det var gøy de tre første gangene, men jeg angrer på at jeg gikk den fjerde gangen. Jeg besvimte nesten (ikke overdriving) også brakk jeg meg inne på doet etterpå. Sykt ekkelt. Så var jeg egentlig kvalm resten av tiden vi var der, men jeg beit tenna sammen og kjørte bil med Susanne - og det var så gøy at jeg glemte at jeg var kvalm. Så bilkjøring er bra for kvalmen folkens! (salte ting er også veldig bra..heh) Takk Susanne for tipset!

Har du vært på tivoli og fått fiender på bilbanen før? fra ida...som ikke tror hun er tøff btw.

På sjuuuuukhuse e da godt å væra!

Hei, hallo takk! :)

Ja, da.. hæ? lite blogging? sorry, da! Hva kan man forvente av en jente som ligger på sykehus?! Nei, jeg tuller, sorry... Jeg spydde masse i går, men i dag er jeg fin (ja altså jeg er fin, som i nydelig hår, pene øyne... TULLA! gimmi såm speis mæn!)det er ganske koselig her på sykehuset, romvenninna mi sa sånn i dag: "Blir du med ner på legerommæ? Du og jæ kan jo lega med barbiene!" Med totning/stavanger dialekten sin, hehe, blitt ganske vant til den nå, savner stemmen til Ida :/ Huhu, bergensaren miin <3 Hun var på tivoli i går som dere ser! :D Har ikke snakket med hun etter det, men jeg regner med hun hadde det gøy :) Gleder meg til vinterferien når jeg får se henne igjen! :D MEN gjett hva!-.- Jeg må ganske sikkert tilbake etter vinterferien og da får jeg ikke komme tilbake før i påskeferien -.- Jaja, Torbjørg skal være her da og <3 Og visst dere forresten lurte, så spurte vi om og få gå på lekerommet, vi braste ikke bare inn og ødelagte for de rolige ungene heller, vi er mer sånn av den lekestille-typen, sånn som meg og Ida, mye, mye, mye gøyere med Ida da :/


Kult og være stril, sånn som vår heeerlige mormor og morfar Bestepusenminiheleverden<3 ILY!<3

-bANNAn

jeg driter meg alltid ut

Heeeisann! Nå var det på tide med et ordentlig superida-innlegg! Eller hva sier dere? Etter mange kjappe innlegg med bilder i, kan det være godt å få skrive litt! - og når vi snakker om å skrive, jeg må fortelle dere noe forferdelig pinlig som hendte i sted!!!

Jeg og vennina mi Hulda (nedenunder..hah) skulle kjøpe skoleboller (selv om jeg egentlig ikke får lov) men uansett! Så kom det en mann og han bare, "jeg skal ha den siste bolleeen!, jeeg skaaal ha den siste bolleeen!!" også løp han mot bollene. - og jeg tenkte bare, "sjiit! er det bare en bolle igjen lizm!?!?" også begynte Hulda og jeg å løpe for harde livet - dette her skulle vi klare liksom. Men så skjedde det...jeg prøvde, det skal dere alle vite, men jeg klarte det ikke. Jeg snublet i mine egne bein å lå så lang jeg var utover hele gulvet...på en butikk, i offentlighet. Men det var ikke verst... Jeg samlet tankene i to minutter før jeg reiste meg og prøvde å finne balansen. Da jeg kom til meg selv sto mange folk å stirret på meg! Akkurat som om jeg var en utstillingsdukke! Jeg stirret litt på folkene, og la med et merke til en feit mann som hadde kledd seg selv i refleks gult - akkurat som om han ville at alle skulle se han. Han sto å så på meg å gapte og lage en rar lav lyd som du måtte konsentrere deg om å høre. Det var da jeg begynte å le...og med min latter kommer man ikke langt her i livet! Jeg lo og lo og lo jeg...jeg lo helt til jeg lagde en dam på gulvet. En dam av tiss. Rett etterpå lagde jeg en dam av tårer. Da gikk det opp for meg at jeg hadde tisset meg ut foran hele bygda. Jeg kan aldri gå ned på butikken igjen, eller se på han fine gutten som vasket opp etter meg. Jeg kan ikke bevege meg utenfor døren en gang! Aldri mer...jeg skal sitte inne på rommet mitt for alltid! Bloggen er det nærmeste jeg kommer virkligheten! *snuufs*meeeen...så begynte jeg å tenke over det hele, og da kom jeg jo på at det egentlig var morsomt! (utenom at en dødsfin butikkmann/gutt kom å tørket opp etter meg mens jeg sto der å smilte med våt bukse) Så nå skal jeg bare sitte sammen med min kjære vennine Hulda, å le av det hele...hahahahahahhaha. falt å tissa seg ut på en butikk - ser det for meg i avisa liksom!

Har du tabbet deg ut i offentlighet før? fra ida...anna tøffer seg forsatt

På sjuuuuukhuse e da godt å væra!

Hei, hallo takk! :)

Ja, da.. hæ? lite blogging? sorry, da! Hva kan man forvente av en jente som ligger på sykehus?! Nei, jeg tuller, sorry... Jeg spydde masse i går, men i dag er jeg fin (ja altså jeg er fin, som i nydelig hår, pene øyne... TULLA! gimmi såm speis mæn!)det er ganske koselig her på sykehuset, romvenninna mi sa sånn i dag: "Blir du med ner på legerommæ? Du og jæ kan jo lega med barbiene!" Med totning/stavanger dialekten sin, hehe, blitt ganske vant til den nå, savner stemmen til Ida :/ Huhu, bergensaren miin <3 Hun var på tivoli i går som dere ser! :D Har ikke snakket med hun etter det, men jeg regner med hun hadde det gøy :) Gleder meg til vinterferien når jeg får se henne igjen! :D MEN gjett hva!-.- Jeg må ganske sikkert tilbake etter vinterferien og da får jeg ikke komme tilbake før i påskeferien -.- Jaja, Torbjørg skal være her da og <3 Og visst dere forresten lurte, så spurte vi om og få gå på lekerommet, vi braste ikke bare inn og ødelagte for de rolige ungene heller, vi er mer sånn av den lekestille-typen, sånn som meg og Ida, mye, mye, mye gøyere med Ida da :/


Kult og være stril, sånn som vår heeerlige mormor og morfar Bestepusenminiheleverden<3 ILY!<3

-bANNAn

smilelys

Har dere tatt vekk julepynten?

nisser og tivoli
Heialleballekallesalle! I dag skal jeg på tivoli med Hilde, Susanne og Lise! Sigmund kunne dessverre ikke være med på grunn av lårhalsbetennelse! Men neste gang Sigmund, neste gang! ok? Jaudå. Jeg gleder meg sykt mye jeg! Koselig!

Idag ryddet vi bort julepynten for godt, eller for denne jula - men det passet best å si for godt....ja drit ja. Det er jo litt trist da, jeg gleder meg allerede til neste jul - men før det kommer sommeren! Da skal jeg bare slappe av, vaske og rydde (må øve meg til å bli vaskedame!), drikker brus (første sommeren med brus! Aldri smakt brus før på mandag da jeg var på sartor), danse, bade, brune meg (er det ikke det dere sier?) og mye mer! - og før sommeren kommer bursdag og konfirmasjon! Jeg har bursdag den 13.april jeg. - også står jeg for konfirmant i mai en gang. Gleder meg til å bli Guds barn!!!! "mammaaa! - eg ska på tivoliiiiiiii!!!" heh

Skal du på tivoli i dag? fra Ida

tivoli i morgen!


Heiheiheihei! I morgen skal jeg mest sannsynlig være med Susanne, Lise, Sigmund og Hilde på tivoli! Det blir sykt gøy! Jeg har aldri vært på tivoli før! Hva er egentlig koppene? Hilde bare, "å som jeg gleder meg til å ta koppene!!" og jeg bare, "hæææ? skal vi stjele kopper?" og Hilde og de andre trodde jeg bare tullet...men det gjorde jeg ikke. ...Mamma visste heller ikke hva koppene var, men visst de skulle stjele kopper fikk jeg ikke være med, så jeg må få klarhet i dette før til i morgen! Viktig! Hva er koppene!??!?

Skal du på tivoli? fra ida

en ny kjole


Kjøpte meg en ny kjole fra nettet i går...hehehehehehehehehehehehhehehheheheh

Skjer? fra Ida

sartor

Heisann fleisann! Her er noen bilder fra da jeg og Anna var på sartor for første gang alene!! 

Heheh, vi måtte på apoteket siden Anna trengte en medisin for å produsere flere hjernehormoner (siden hun oppfører seg som en treåring og tror hun er tøff, men det er hun ikke...) og ikke minst fordi vi begge trengte medisin for å roe ned blæren litt.Heheheh....Drakk cola for første gang også - det smaker liksom helt ok om du lurer i tilfell du ikke har smakt detæææææsh! Anna er ekkel...tar bilde av slike ting altså!!Såååå måtte vi selvfølgelig gå på BR å kjøpe leker der! Haaallo?!? liksom. Lizm mener jeg...tsssSøøøøøt! I love you Gunnar! <3<3 (måtte ta vekk nummeret så klart...hallo lizm!!) gammelt bilde...Denne dagen gjorde vi mye alene, vi tok også bussen alene for første gang! Stolte!

Hva har du gjort i dag? fra Ida

Jesus


God dagen! Eller god kveld blir det vel kanskje...jeg har så vondt når jeg besøker do nå, og nå må jeg si det til mamma! Men hvordan? Litt sann tilfeldig som, "mamma..? jeg har blærebetennelse, vet du hvor den svarte buksa er?" eller rope det ut, "MAMMA!!! JEG HAR BLÆÆÆREBETENNELSE!!!" eller skal jeg bare si, "mamma? jeg tror jeg har betten i blæra" det gjør jeg!

Jeg tok noen bilder her en dag av Jesusbarnet, Jomfru Maria og Josef. De minner meg om jul! Hehe...hehe, heheh, haha!

Skjer? fra Ida

voe og annais slutter

Alle her vet jo at voe slutter - men visste dere at annais slutter også?

"oisann. jeg har planlagt bloggsletting nå i januar i et halvt år. som om folk kommer til å tro meg når jeg ikke slutter fordi voe slutter." det skrev annais på twitter litt etter at voe slutta...nei, nei, nei, nei, nei, nei!!! annais må ikke slutte!! Hun er jo den beste bloggeren i Norge! Jeg trodde ikke annais hadde planer om å slutte en gang, kunne ikke hun bare tatt en bloggpause? Heelp!

Hva syns du om at annais slutter?

(heh, jeg går å håper på at det bare er tull! Annais er jo sykt tullete, så det går ann å håpe!)

en kald vinterdag


Haha, gammelt bilde som jeg fant på pc'en til broren min. Heeeeehehehehehehhehehe, hahahahhaah! LEEE!! Hehehe

Idag har der vært utrolig kaldt...jeg må ærlig innrømme at jeg sliter litt nå..jeg innbiller meg at jeg har fått blærebetennelse. Hva skal jeg gjøre? Jeg gikk til læreren for vennene mine (siden jeg blir undervist hjemme) og sa, "hei frøken" og hun bare, "heisann Ida, er det noe du lurer på?" og jeg bare, "mhm...hvordan merker du at du har blærebetennelse?...ikke det at jeg har det altså!!" så svarte hun - "visst du har veldig vondt når du urinerer kanskje..." jeg bare,  "urinerer?!" og hun bare, "jaaa...gå på besøk.." og jeg skjønte jo ingenting. "Jo du vet...når du skal...mhm" og jeg bare, "snakk ut frøken!!!" og hun bare, "NÅR DU TISSER!! hoooh..godt å få det ut!"

Så nå innbiller jeg meg selv om at jeg har blærebetennelse, for det gjør nemlig vondt når jeg tisser...uffja. Sann kan det gå når man sitter på kalde steiner å venter på bussen...Jeg må bare gå å be med morfar nå jeg, han skal på butikken, og da er det viktig å være sikker på at alt kommer til å gå som det skal. Så bønnen blir omtrent sann, "kjære Fader, gjør slikt at morfar har fred og ro når han går til butikken - hjelp han å finn de sunneste og billigeste tingene, herre vår Gud. Amen" Morfar er den beste! <3

snow

Heeeeeey! Hva skjer? Sorry dere altså...men jeg driter i hva som skjer. Det eneste jeg bryr meg om er meg. Meg, moi, me, meg, meg...OI! jeg har visst blitt litt påvirket av Anna, sorry! Jeg bryr meg om hva som skjer hos dere! Sorry altså! Anna har dårlig innflytelse på meg! :S Men slapp av, jeg skal skjerpe meg mye altså! Skjerpings!!! Har jeg fortalt dere at jeg liker at Anna spiller offer? Jeg trodde ikke jeg hadde fortalt det nei, for Anna tror at jeg vil at hun skal spille offer. Hun er så barnslig!! HeheheeUansett...så var jeg ute med Gunnar igjen (min nye bestevenn, men forsatt kjæreste) Han er så fin! Han får meg til å glemme Anna...woooops! Anna har sykt dårlig innflytelse på meg som sagt. Juppey - men så var jeg og kjærestefisen ute på tur da, i denne vakre kveld. Det er ikke så mye snø som er igjen nå...jeg håper nesten at det kommer litt mer jeg - ikke skyt meg dere som vil ha regn eller sol eller mat! Men det var jo litt snø igjen da, og det tok jeg bilde av!! Jeg er en dronning! Det skulle jeg ikke ha sagt, nå føler Anna seg som en slave...sorry Anna - men du er litt for følsom for meg. Du trenger ikke å tøffe deg for meg, selv om du vilAkkurat dette bilde er fra før snøen gikk vekk. Det er ihvertfall masse snø på bilde. Snøengel!!!<3 (sorry Anna visst jeg sårer deg nå... du blir så fort lei deg og grinete...offja) - og nei det var ikke med vilje, jeg så ikke at du skrev det innlegget før senere...

Er det snø der du bor? fra Ida

du er så teit...

-og jeg eeer så kul!

Men jeg tøffer meg ikke på facebook da ihvertfall...eeeheheh. LOL, "jeg tror jeg er så kul men så er jeg bare teit, også fiser jeg enkelte ganger. 10hihihi. Jeg må bare være rar og innpåsliten hele tiden! Heheheh, jeg tror jeg er såå morsom, men så er jeg sssyyyykthh teit! Jeg har sann bare btw fått ny moobil! og ikke minst pc. og jeg kan jo ikke bare si rett ut "jeeeg har fått ny pc!!!! wwwweeey!!" så jeg må si, "pc'en min er dårlig" bare for å få oppmerksomhet rundt denne her pc'en som en lager opprør av, eheh....også facebook daah! der må jeg jo bare  skrive løs..å tro jeg er kul. Meeen innerst inne vet jeg at alle tror jeg er en døds dum banan som lever i Kallifånia! Jeg drrriter i at jeg driter ut mine næææreste venner - thithi, thaaathey! Haaadee!"

julepynt

Heeeeey! Nå er det snart på tide å ta ned julepynten,  men jeg vil ikke ta den ned enda!!! Men vi skal ha den til ihvertfall fredag!

Når skal dere ta ned julepynten? fra ida

naturbilder

Heisann fleisann! Idag har jeg vært ute med Gunnar. Siden jeg har funnet kabelen (...og laderen) til kameraet, tok jeg det med. Så tok jeg selvføøølgelig litt bilder også da. jeg vet dere vil takke meg! ååh! jeg er så trøtt og hyper!! Jeg må bare beklage måten jeg oppfører meg på altså...jeg føler meg rar i hodebunnen. Jeg tror jeg begynner å bli...normal kanskje? Øhm...nei! Jeg blir aldri normal. Du? Tenker du det samme som meg? Kom så tar vi dem!!! Ops..du tenkte ikke det samme som meg...flaut - be for meg!


Hva syns du om bildene? (om jeg tør spørre) fra Ida

angelsHva syns du om bildene?

min heldige vennine

GJETT HVA?! Neste år skal Lise på konserten til Rihanna. Lise bare, "æææhm...jajaah, rihanna sa jeg kunne synge en sang sammen med hun, hihi" og min andre venn som heter btw Susanne sa; "ææææhs! du kanke synge en gang!" og Lise bare, "jooho! det har Rihanna sagt! Så det så!" Så sa Susanne, "du...helt ærlig så kjenner ikke du Rihanna, det er bare noe du sier" - så sier lille Lise, "NEI! JEG K J E N N E R Rihanna, og jeg skal synge sammen med hun på konserten!!" også ropte Susanne ut i hele kjøpesenteret; "er du helt spenna gæren eller? Du er jo tonedøv! Du eier ikke talent!!" også begynte Lise å grine å la seg ned på alle fire...rimte det?!! :-o noen ganger er jeg bare for god! Heheheh...eheheh....10hihihihiey puz. Du? kunne jeg bare fått en øl? TULLA!

Men det var over til krangelen jadaa masa! Jaudå, dette har jeg full kontroll over. NEI JEG HAR FULL KONTROLL! JEG EKKE FULL! Årh.mamma da -.- Lat opp døra då for svingande! Da e nokon som bånkje på! Kvifor meg? Kvifor skjer detta mot meg?!

Hmm...hva var det jeg skulle si nå da?...kr...slåss...nei det var ikke det, hm..NEI IKKE BUTIKKEN H&M!!!! dust...oja krangelen ja, nå er vi på rett skjør. Lise den feit...jeg mener tynne, eller feit - driit. Lise lå på gulvet å gråt, så kom en mann i..tja kanskje femtiårene og sa, "men kjære deg lille barn...hvorfor gråter et så fint barn som deg?" og jeg bare, "alarm, alarm, pedo i sikte, pedo i sikte" (jeg prøvde å være litt distre og hviske det litt) men mannen hørte meg. - og han bare, "hva?, hvorfor?, hvem? hvor?!" og jeg bare, "eeheh, vi må gå kjekke mann som sikkert er over femti år og har kone og barn.  Vi er ikke til salg, hade!!" så tok jeg Susanne i armen å løp. Ja vi trodde jo at Lise var rett etter, men det var hun ikke. Så vi måtte bruke våre siste krefter til å snu å løpe tilbake. Lise lå på gulvet å skrek, "JEG, JEG LISE KJENNER RIHANNA!!" så sto det en flokk rundt hun, og en mann som jobbet på obs kom bort til hun å sa, "såså, jaa, du har helt rett - du kjenner Rihanna" også begynte jo selvfølgelig Susanne å le, "øhm, vet du hvem Rihanna er eller? Jeg tror ikke Lise kjenner hun altså" - mannen så stygt på Susanne og sa til Lise, "det er klart du kjenner Rihanna!" også sa Susanne, "Kjenner Rihanna? er du klar over hvem du snakker om?!" så sa Lise, "gjeeeee deeeeg! mann! ho plaaage!" så stakk jeg og Susanne, mens Lise lå igjen på gulvet med fult i folk rundt seg. Hun elsker oppmerksomhet... (jeg tror hun var igjen for hun likte han mannen som sa at hun kjente Rihanna) En tåre ble trillet, stormen hadde stilnet..ehe, hhehehe, hææææhæhæhæ!!! Jeg er så sykt morsom...men hvorfor er det ingen som ler? Hææææ (susanne, hææ på din måte her) Hæææ? er det ingen som liker min humor? Neei! Jeg som skulle bli komiker! Be for meg dere som vil gjøre et hjerte bra  igjen. Jeg trenger søvn og en hjertekur som kan få meg frisk igjen, det fortjener jeg! Jeg er et menneske med varmt hjerte! Helt sant.

Kos deg på konserten Lise! fra ida

tøft å våkne i dag

Hei! Idag var det ubeskrivelig tungt å våkne opp! Jeg trodde jeg skulle dø da pappa åpnet døra til rommet mitt og sa, "våååkne ida" blæææh! Jeg nuppet noen ganger før jeg beit i det sure eple og tok reiste meg opp i sittende stilling. Jeg vil sove!!! sove, sove<3

Dere har kanskje fått med dere at voe slutter å blogge...?Skjønner at hun slutter fordi hun har dårlig tid og alt det der - men at hun skylder på stygge kommentarer var litt...teit - men jaja. Det er min mening. Jeg syns det var dumt at hun slutta når alt kommer til alt, men jeg legger meg ikke flat og begynner å grine. (som forresten er heeelt greit, det er fint å grine noen ganger) Husk at hun ikke er død, hun blogger bare ikke. Kanskje hun kommer tilbake tilogmed! Hun har jo vært utrolig dårlig å blogge i det siste, lite innlegg og slikt. Men ok voe, velkommen tilbake lizm! <33

Men over til noe heeelt annet...http://tommylife.blogg.no/...noen som følger med på plingplong?

Haha, alle sammen her vet det nok, men jeg syns det er ganske morsomt at tommylife var barnetv-figuren som jeg eeelsket! Men nå ble jeg litt brutalt deprimert og suspendert. (har noen undertøy til låns?) Jeg får det ikke inn i hode, at Bjørnar Løberg av alle menn og damer....snufs. "kjære min Gud i det himmelske slott, si at dette bare er en drøm. Amen" http://gossiptalk.ipublish.no/bj%C3%B8rnar-l%C3%B8berg-tommylife-blogg-no/

Hatt en fin dag? fra Ida

flowers

Denne dagen har vært en utrolig kjedelig uten Anna. Om hun hadde vært frisk, og vært her hjemme i Bergen, kunne vi ha lekt sammen. God bedring Anna, bli fort frisk igjen! Jeg savner deg når du er borte i Stavanger på sykehuset der! Kom tilbake! <3

Vil du ha gratis design eller design hjelp? Trykk her

Hva skjer?

den gamle julesangen

rihanna - loud

s&m fly ft. nicki minaj what's my name ft. drake cheers (drink to that) fading only girl (in the world) california king bed man down raining men ft. nicki minaj complicated skin love the way you lie (part 2) ft. Eminem

hva er din favoritt?

ikke noe å finne på uten anna

Heeeeyhå evribådi! Anna er syk i dag, vi to skulle egentlig være sammen i hele vinter - men det har ikke blitt noe av på grunn av sykdom, besøk og lignende. Vi hadde gledet oss til å være mye sammen ute begge to, selv om vi bor i samme hus ser vi ikke til hverandre hele tiden. Vi hadde ihvertfall tenkt å være å være ute i snøen sammen, men det går jo ikke nå som Anna mor er syk.

Nå er det forseint. Anna har reist med moren sin til et sykehus i Stavanger for å finne ut hvorfor hun er syk hele tiden. Hun kommer til å være der en stund - og hun ringte meg nettopp å sa at når hun kom hjem fra sykehuset måtte hun holde seg rolig. Hun kunne ikke være skikkelig med meg før til vinterferien igjen! akkjaa. Det eneste vi kan gjøre er å be, be anna! Be om at vi snart snakkes og at du flytter hjem fra Stavanger fortere enn legene sier! Halv ti reiste hun i går tidlig. Det var før jeg fikk på meg klærne det. Jeg lå å sov!  Tenk dere det, sove når bestevennina de reiser langt bort for å bli undersøkt av mange leger. Lykke til Anna<3

Hva skal du finne på i dag? fra ida

love

jeg lager IKKE gratis design

GOD DAGEN PER I HAGEN...jeg lager ikke gratis design lengre, sorry fans.

weheartit

ikke det at jeg ikke må på do

Jeg er dautrøtt nå! I går var vi oppe til over tolv! Det tror jeg må være den første gangen i mitt liv! Heeerlighet, jeg tror jeg må legge meg litt tidlig i dag - men dere skal alle vite at jeg ikke har lyst å legge meg tidelig. omc (er det ikke det dere pleier å si?) for de som ikke vet hva omc betyr, så betyr det oh mai carr! så nå vet dere det! Versegooood dere! Jeg vet dere elsker meg for den jeg er, og ikke for noe annet. - og det er jeg veeeldig takknemlig for, ily4 (er det ikke det dere også pleier å si?)

Mine nyttårsforsett er som følger:

1. Gå på do oftere - utallige mange ganger går jeg ikke på do før blæren min nesten sprenger! Dette må jeg sitte en stopper for i 2011, jeg må gå på do oftere, og før det er forseint. viktig!

2. Le mere - selv om ting ikke er så morsomt, går det fint ann å le bare for å være snill. Noe som jeg pleier å gjøre når onkel Trude forteller vitser, de er nemlig ikke morsomme, men jeg må jo le for å være snill! Men jeg syns at jeg kan le mere, siden latter forlenger livet også vet dere! le mer er viktig!!!

Det var egentlig det :P


ekstra +++


Her er litt koder og linker til hvordan du kan få litt småting på bloggen din. De er ikke dødens nødvendige, men det er kult å se på, og ikke minst bruke. Håper du får bruk av noen koder! :)


SLIK SER DU HVOR MANGE SOM LESER BLOGGEN DIN AKKURAT NÅ

Koden:
<!-- Start FastOnlineUsers.com --> <a href="http://www.fastonlineusers.com"> <script type="text/javascript" src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=LINK TIL DIN BLOGG HER!!! mce_src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=LINK TIL DIN BLOGG HER!!!></script> </a> leser denne bloggen NÅ</a> <!-- End FastOnlineUsers.com --></div>

Hvor legger jeg den inn?
Endre profil - > Beskrivelse 
I ruten for beskrivelse skal du lime inn koden, og du må huske på å legge inn linken til bloggen din.


SHOUTBOX PÅ BLOGGEN DIN

Lag dere en bruker inne på http://www.shoutmix.com/main/
og design boxen din slik du vil ha den farger size og alt. 
HVOR:  lim  inn koden din i maler / widgets delen på blogg.no loggin - oversikt - design - rediger - widgets<----NOE SLIKT I DENNE DUREN


KLOKKE PÅ BLOGGEN

For å få klokke på bloggen må du gå innpå http://www.clocklink.com/ (link) å finne deg en klokke som du vil ha 

Deretter trykker du på wiev HTML tag og deretter accept, select by City (på norge//norway) Du kan også velge hvor stor den skal være - til slutt går du innpå design --> rediger --> widget. Du kan også ta det inn på maler --> forsiden under profilename (trykk på ctrl og g samtig for å finne profilename)


GOOGLE TRANSLATE PÅ BLOGGEN DIN

Gå innpå denne linkenhttp://translate.google.com/translate_tools?hl=no Der finner du en kode. Koden limer man inn i Design > Rediger > Maler. Trykk Ctrl og F, søk på "Sidebar", lim inn koden under der. 


 

 

skrift, tekst og overskrift

 


HVORDAN BYTTE OVERSKRIFT TIL VALGFRI SKRIFT UTEN Å ØDELEGGE DESIGNET

Først går du innpå microsoft word-dokument, så finner du ut hvilken skrift du vil ha. Så setter du den inn (under stilsett) som du ser her under, det skal se slik ut;

a { color: #000000}

a:link { color: #000000}

a:visited { color: #000000}

a:active { color: #000000}

h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: NAVN PÅ SKRIFT-TYPEN, sans-serif; }

#header h1, #header p { display:none }

Du finner den under #footer


LITEN SKRIFT I INNLEGGENE...

Det du må gjøre først, er å gå inn på Design å deretter Rediger.

Her inne skal du føye på denne koden:
font-size: 8pt;  

Å den skal være på plassene markert med fet skrift:

#wrapper { 
width: 610px;
background-color: #FFFFFF;
font-size: 8pt;
}
#footer {
width: 610px;
background-color: #FFFFFF;
font-size: 8pt;
}
a { color: #000000}
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #510300}
a:active { color: #000000}
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
#header h1, #header p { display:none }
#header { color: #000000;
font-size: 7pt;}
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #000000; }


STOR SKRIFT MIDT I ET INNLEGG

Vil du ha stor skrift midt i et innlegg? (slik som  jeg har over her...) Da må du gjøre som følger, gå inn å skriv det innlegget du vil ha, når du er ferdig markerer du den teksten som du vil at skal være større. Deretter trykker du på ctrl (på venstre side) og 1, 2, 3, 4 eller 5 samtidig. Dersom du vil ha like stor skrift som overskriften, trykker du på 1, samtidig som du trykker på ctrl (på venstre side) Du kan velge mellom tallene 1-5, visst du trykker på 1, blir skriften like stor som overskriften - 5 er det minste tallet.


STØRRE//MINDRE OVERSKRIFT

Tekst størrelsen på overskriftene:

h2 { font-size: 50% }

Denne skal limes inn nederst i stilsettet !  prosenten må du nesten endre litt på, sånn att det blir sånn du vil ha det. Dette bestemmer du. Dersom du vil ha stor overskrift bør du ta 200-400, du må nesten prøvde deg frem selv


FARGE BAK OVERSKRIFT

lyst på farge bak overskriftene dine?
det eneste du trenger å sette inn er: h2 { background-color: #FFCCCC; }
selvfølgelig der det står #FFCCCC; setter du inn den fargekoden du har lyst på.

det skal se ca sånn ut:

a { color: #000000}
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000}
a:active { color: #000000}
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Palatino Linotype, Book Antiqua, Palatino, serif; }
#header h1, #header p { display:none }
#header { color: #000000; }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #000000; }
h2 { background-color: #FFCCCC; } <--------------------------------------- HER !
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif; } 

alt dette ligger UNDER #footer. 

youtube hjelp


HVORDAN LEGGE INN EN VIDEO FRA YOUTUBE

Du må gå inn som vanlig på Post eller Nytt innlegg sånn du gjør når du lager et innlegg.
På Youtube er det et felt som heter embed ( innbygg på norks) under selve videoen, ved hvert enkelt videoklipp. Trykk på innbygg, eller embed (spørs hva språk du har på dataen) Det som står i feltet kopierer du og limer inn i vinduet som kommer opp når du trykker på HTML-knappen. (den knappen i innlegget som er ved siden av "kamaret" eller der du kan ta inn bilder, det står HTML der) Viktig at du STÅR i HTML-vinduet når du limer inn koden. Når du går ut av HTML-vinduet og er tilbake i innleggsfeltet vil du fortsatt ikke se videoen, men en rute som representeres hvor videoen er limt inn. Du kan skrive tekst rundt der du ønsker det i forhold til videoen. Trykk Lagre+publiserknappen og din video er på plass! Skal du laste opp en video fra pcen din må du gå på video og ikke nytt innlegg.


HVORDAN FÅ EN YOUTUBE VIDEO I SIDEBAREN:

Først og fremst må du gjøre det som står over, men ikke ta koden inn i et innlegg - gå innpå design - rediger - maler. Så trykker du på ctrl og f samtidig og søker på profilename, og under der skal du legge inn koden fra youtube. Dersom du vil ha den lengre nede, bare tar du koden lengre nede på maleren og prøver deg litt frem. Håper du klarer det!

rihanna - man down

min nyttårsaften

Igår hadde vi det super koselig! Anna og jeg fikk lov til å være oppe ganske lenge, jeg tror klokken ble over 12. (whrææææhi!!) nabo Morten og Trude syns rakettene lager en litt høy lyd, og de blir litt redd - så de stappa i seg to sovepiller hver og slokna tidlig så de ikke ble vekt av rakettene. De er så søte!

Men litt utpå kvelden hendte det noe forferdelig! Det hele hendte litt før tolv, noen skjøt opp en rakett, og Anna stakkar kvapp så mye at hun feis like høyt som rakettene selv! og etter det fikk hun mageproblemer hele kvelden. Jeg bare, "hvaa?!, var det der en rakett eller deg?" og rødmen spredde seg i annsiktet til Anna, "øøhm, jeg måtte lette på trykke, jeg kvapp sann!" Men alle sammen, nå må jeg tømme blæren for mat her, brb. JEG ER TILBAAKE! Har dere savnet meg? Seeelvfølgelig har dere savnet meg, for et teeit spørsmål! Dere elsker jo meg mer enn noe annet! <3 jeg er jo så søt jeg 

weheartit.com

Men det stoppet ikke der! Tvertimot! Jeg fikk et lite latteranfall fordi det kom raketter med lukt ut av rumpa til Anna, og hun kunne ikke noe for det. Så sa hun, "gjeee deeeg!" og jeg bare, "sorry grinunge" også sa mormor, "kem so lage denna fela sjettlokta?!" så ble Anna skikkelig flau, og morfar bare, "Anna, anna, du må læra deg å ha kontroll øve den indre del" og Anna bare, "åå morfar, kan du lære meg å ha kontroll?!" og morfar bare, "laaat meg tenkja....nei!, den må du finna sjøl" også gikk Anna sin vei, men jeg løp etter. "Anna da..." sa jeg, og Anna bare, "du svikta Ida" og jeg bare, "høøøh?" og Anna bare, "du lo!" og jeg bare, "det vaar jo litt morsomt da" også begynte Anna å fise igjen, så begynte jeg å le, så lo Anna, så lo mormor, så lo morfar, så lo mamma, så lo pappa, så lo søsken, så lo kusiner, så lo fettere, så lo tanter, så lo onkler, så lo farmor, så lo farfar, så lo oldeforeldre, for de skjønte det ikke før leeeenge etterpå de, oldemor er sykt herlig! <333 ILY!!!

Godt nyttår! koste du deg i går? fra Ida

friends

friends-bildeSUPERKOSEEEEEEEEEEEEEEEELIG! <3

godt nytt år alle sammen!Ida og Anna! .

arkiv

 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits