Min dag

Hei venner. Tar det på norsk i dag, nærmere bestemt Stordialekt, siden Frode klodehode (eks) har relasjoner derfra. 

I dag har eg ishe jurt på so møkje, men eg har no hat ein ok dag, og faktisk he den vori litt inholdsrik ukså. Eg ha foriksempel hatt fotosjut med pappa som dåke ser onna her:

Bamsefær <3

Og eg he tatt me grandtante Hjørdi ut på tur i nærområde som du ser på bilete øve. Hu kjem nett heim ifrå USA, og ville so gjerne bruka dei nye visittane ho hadde kjøpt. Verken meg elle broremann klarte å stoppe ho.

Seinare på dagjen sat me øss ner på ein byggjestein (altså meg og ei veninda med namnet Gordon) og me åt då lit sjokoladekaka. Sjokoladekako vart nett so da va, smuuurt ut i ansikto våre. 

Elska deg!

Eg he har åg tatt på meg nye klede so mammo te pappen hadde på fysste jobbintervju tidle på 1900-talet. 

Itte ditta tok eg å balanserte forskjellege gjenstanda på haue på ho mormor. Ho vart sittjande stille heile dinna ittemiddagen. Ho kom seg ikkje utor morgonkåpo for å sei da sån. Ditta va no festleg.

Ho e no nett litt søt, sjøl om ho ikkje har tatt morgonstellæ

Seinare kom onkel ut i hagjen med blåmaling på heile seg! Han sa atte han va avatar elle nokke sån. Kult onkel! Kult!

Tante ba han ta da vekk igjen med EIN einaste gong. Då lo me fælt, ja da va fælt kor me lo. 

Tok og ein del bilete av meg sjøl for å finna da rette profilbilde! Kom fram t at ditta va finast: 

Håre la seg likso so godt! Og smile va jo faktisk ganske bra for å vera meg på ein laurdag. Laurdaga e ikkje den beste dagen i veko for å seia da sån! 

Pappen og tok nytt  pb!!

Da va min dag. Klem Ida. 

http://tumblr.com/

11.10.2013

Heeja daddysgirls!! This is me todie in the markedroad. 

Joiking!!!

image

And thiss is may boyfriend

Thiss are me and my bf togehter at the mall one day before the facebookcrises. 

No, i'm kiddin you all down the way. Like, who am I traing to kid? LOL. Laufh out louds. Todie is a very happely day with smiles and laugfsh. I has washed a car and a butthole, and it went okay. Love you all! BYE

just a flowerpower picture i made and liked and i just wanted to show my bestisreaders.

If you cares 4 my blog and lovers, you read the oversrift and let it grow into your mind. LoVeEeEe.<--- tryed something nju!

LOOOOVEEEERs. Ida. 

bergenby

hei bloggen! vi var i bergen i dag sammen med tante aud-ingeborg og onkel bjørn-fredrik. de kommer fra stavanger, så vi skulle få æren av å vise de litt rundt i vakre bergen.

utrolig hvor mye et sted kan forandre en person. onkel måtte ikke på do da han gikk hjemmefra, men var veldig tissesprenk da vi kom hjem igjen. 

vi gikk noen runder i parken, mens vi spiste nistepakke med leverpostei. vi pratet om livet og om tante sine grusome fødsler (da hun fødte min fetter, varte det i hele 21 timer)

deretter leste vi litt om fuglene i byparken. vi prøvde også å finne en del av fuglene, noe som ikke var så lett i og med at onkel bråkte så fælt mens vi letet inne i buskene.

vi brukte desverre mye av tiden til å lete etter turistinfo, det tok oss fire timer å finne den. vi skulle egentlig bare ta dette bilde av skiltet, fordi det har anna alltid hatt så lyst til.

alt i alt har dette vert en innholdsrik dag, med mye sang og glede. jeg ser nå at min fremtidige jobb gjerne kan bli en helt vanlig, ung guid i bergen. jeg har opplevd så mye på en dag, at jeg sitter igjen med bare gode minner. jeg har ikke minst fått gode tilbakemeldinger fra både onkel og tante. 

ida

en av de bedre dagene

I dag har livet vært, tja, hva skal man si......FABELAKTIG?!

image

Fem grunner til min fantastiske dag. 

1. Mormor og morfar prøver prøverørsbefrukning!

2. Dersom dette funker, skal det ikke tas i bruk fostervannsprøve. 

3. Mormor inviterte meg med til en slektning for å rydde/vakse/omøblere huset hennes. 

4. Vi besøker graven til oldemor denne uken. 

5. Fikk kometkameratene på film av Annapus.

Ahhh, what a life, what a life. Gotta love it! I to the D to the AAAA IDAAA!

julelyshverdag

Phil 4:13drittsur

 - I dag er jeg piss sur! For å si det sann,jeg er aldri sur! Aldri! Men i dag har jeg hatt en  rævvadag rett og slett. Alt begynte med at jeg fikk pannekaker til frokost. Hvorfor det  liksom?  Så bar det til skolen da - og der hadde læreren utsatt prøven vi skulle ha...den jeg  hadde øvd og   hadde gledet meg til å ha. "Takk skal du ha lærer!" Sa jeg surt, det endte  med at jeg måtte på rektors kontor. På rektors kontor fikk jeg servert kjeft på gullfat.  Uansett hvor mye jeg beklagde, og gråt, hjalp det ikke. 

 Jeg fikk beskjed om å gå hjem for dagen, med andre ord - gikk jeg glipp av den siste  halvtimen på skolen! Ikke nok med det, vi hadde til og med matte, mitt favorittfag. Da jeg  kom hjem, hadde bestemor og tante pusslet ferdig puslespillet jeg fikk til jul...UTEN meg!

 Jeg er klar over at dette blir et klageinnlegg uten like, og at dere er middels interesert i  mine tragiske dager;-men det måtte ut! OG nå lager mamma taco til middag! Denne dagen  blir  bare verre og verre!

IDA.

 

Hei jeg tror jeg er synsk.

God dag.Kanskje jeg skal bli spåkone?Grunnen til at jeg har fått smaken på dette er at i går hendte det noe merkelig. Jeg sa til Anna; "I dag håper jeg vi skal ha fiskesuppe til middag!" Gjett hva vi hadde til middag?!

............Fiskesuppe!!! Utrolig! Dette er ikke til å tro!! Jeg tror ikke mine egne ører/øyner/armer/føtter/tær!!

  

Ikke nok med det!

Senere på dagen sa jeg som følger: "Jeg tror pappa kommer til å våkne snart..." (pappa lå og sov middag) og gjett hvem som våkna to minutter etterpå?!?!?! PAPPA!!!! :-O 

 

Jeg tror jeg må sette meg litt mer inn i disse tingene. Livet gir mer mening nå på en måte. Det går et lys opp for meg. Jeg er ikke som alle andre, jeg har fått en gave fra Gud!

Har dere noe dere skulle sagt? :-S Ida

Bibelen - så mye mer en ord.

God dag Abrahams folk!

Nå sitter jeg her og leser litt i Bibelen. Det står utrolig mye praktisk og smart i denne boka, og jeg anbefaler absolutt alle til å lese den. Jeg har lest den hele åtte ganger i hele mitt liv, og nå skal jeg begynne på min niende gang. Gleder meg!

Jeg liker det nye tetsamentet best, for der er liksom Jesus med i bilde. 

Jesus er min frelser. Han har gjort så utrolig mye fint for meg og alle dere der ute. Han elsker oss, og han døde for oss. Jeg kjenner jeg blir lei meg når ikke alle mennekser på denne jord bryr seg om det han har gjort, og det han gjør for oss.

Gleder meg til å lese alt dette!

Tenk litt i gjennom dette. La det synke inn...Formuler ordene dersom det er nødvendig. (For dere som ikke skjønner en ting! Med far, mener jeg ikke han som leser avisen hver morgen eller går på jobb hver dag. Da mener jeg GUD) Gud er min far, er han din? Skjønner du settingen? 

<3

 Så nå er det bare til å sette seg godt til rette i sofaen å lese noen salmer før jeg vasker huset :-) - Ida

tia som he gått

Hei! eg bare begynner rett på sak eg! eg har ikkje blogget på en stund, men no skal dere få en gjennomgang av det som har skjedd i det siste:

Eg hadde en trist periode, der eg gikk gjennom et brudd, dagene gikk omtrent sånn:

så innså eg:

Friends Tv Show April At Pm No Comments

og bestemte meg for og:

og gikk ut i den friske naturen med en ny holdning til livet

så lekte jeg og ida en lek

det var gøy, til jeg innså at ida hadde verdens STØRSTE kvise på kinnet

og jeg bare

og ida bare

så jeg bare

men så kom plutselig kjæresten til Ida, og det ble litt ukomfortabelt for meg

og jeg løp til vinduet og ropte 

da så jeg en skikkelig kjekkas danse langs gatene

så vi hadde en liten battle

jeg vant da, seff <33 men nå er det middag, mamma har laget oksefilet med kålormstuing!

-Anna

Partey

Halla evreiboty! Its meee!!!!!! I dag er det partey på skolen vår! Jeg gleder meg noe inni graaaaaanshaugen (DET ER DERFOR JEG SKRIVER SÅ VILT OG ENERGISK!!!!!!) Jeg skal spise, danse, kjøpe brus (!!!!!!), sa jeg danse?, og rett og slett bare ha det fett og kult!
image

Dans dans dans oppå bordet! (Jeg skal ikke danse oppå bordet altså! Jeg tok det sitatet fra en sang) Men jeg har jo ikke brukt hele dagen på å forberede meg til tha partah heller da! Her får dere noen smakebiter på hva ellers jeg har gjort i dag:

Blitt tatt på senga da jeg spiste mormors blodpudding. 

Flørtet med bussjåføren.

Holdt pappa i hånden.

Danset meg igjennom yogatimen. 

Lekt med barbie.

Problems? Nei?

Og her er noen tanker og delitikesser om livet, og om egentlig alt og ingenting. Jeg liker bare å bruke hjernen og snakke ut om det jeg tenker.

Dagene går så fort. Det er ikke lenge til jeg skal til tannlegen. Det er heller ikke så lenge til jeg må på do. Tssssssssssss.

Mamma sier at jeg må slutte å se ut vinduet når det er mørkt. Hun sier at det er farlig for helsen, og man kan faktisk bli blind! Mamma vet best. Mamma er smart. 

Så derfor skal jeg ikke se ut vinduet. 

Jeg sovnet med en gang jeg kom hjem fra skolen. Flaut. Jeg pleier aldri å sovne når klokka er slik den var da jeg lukket øynene mine. Pinlig. I morgen er det et år siden jeg sto på tærne for første gang. Her skal det feires med båtis og cola (æsj) Dette blir kjekt. Dette gleder vi oss til!

Jeg føler meg full. 

Men jeg drikker jo aldri, så det er umulig. 

Så hva er dagens ønske folkens? Ønsker dere, dere noe godt? Noe surt? Noe humoristisk? Noe ironisk? Noe rart? Noe italiensk? Noe dødt?

Jeg har litt lyst til å reise på kino snart. Men jeg vet ikke om jeg tør. Det er litt skummelt skjønner dere. Spesielt å kjøpe snop, eller gå opp trappene. Kanskje oldemor kan være med å hjelpe meg? Da hadde jeg blitt superglad og takknemlig!

Før partiet skal jeg lese litt i bibelen. Det ser jeg frem til. Jeg er veldig heldig som har en så god Gud!

Jeg er kristen. Som kristen er man heldig. Ok? Jeg er heldig. Jesus er grei. Jeg skal i kirken på søndag. Jeg har dårlig samvittighet siden jeg ikke gikk sist. Fy og fy!

Beklager Jesus og Gud. Jeg er lei meg. Jeg elsker dere begge så høyt! Dere aner ikke! Eller det gjør dere vel. Selvfølgelig gjør dere det. Men igjen, sorry. <3

Jeg må fortelle noe som skjedde i dag! I friminuttet satt jeg og leste i Snøhvit og de femten dvergene da Olav kom bort til meg. Han så på meg lenge, så sa han: BITCHÆrligtalt så vet jeg ikke hva bitsh/bich/bissje/bittj betyr, men det må da være posetivt? :-) OOOOPS LANGT INNLEGG!

Er BITCH positivt? - Ida

Med farmor og morfar i Paris

Hei jenter (kanskje noen gutter..??) I'am leidig, and sord off singel. Nå har altså min kjære morfar, og min kjære farmor, tatt en liten tur til Paris.... Jeg håper jo seff at jeg får noe når de endelig kommer hjem da. 

Kanskje jeg kan få en bok? 

Men jeg må bare si dette i tilfelle mine flotte, fine, kjempegreie, greie, snille, flotte, ungdommelige, vakre besteforeldre leser dette...jeg trenger ikke en gave altså...morfar du har veldig fine øyner! og farmor, hva kan jeg si? Du er perfekt!! (Som sagt tidligere, I rellay don't need this present off yours!)De er to heldiggriser skal jeg si deg! Ellers har jeg hatt en travel uke med både oppturer og nedturer, men jeg lever. Som man pleier å si her på vest-sør-øst-landet; this life is a rolling cåsser, it goes up and dovn and you have to driwe it so it do not cresh in the wall behind you, becaus that woud be very mad. 

Lurer dere på hva jeg får av mine to besteforeldre????? DT JØR JG!! - Ida

Takk Gud.

Heihei bloggen. 

Tumblr_lxcsamnp8n1qdabzno1_500_large

Neida. Hehe

Nå skal jeg fortelle smått om hvordan min dag har vært. Kan begynne med å si at jeg hater cola. Ja, hate er et sterkt ord, men jeg mener det virkelig. Cola er noe drit. Jeg må nesten gråte litt.Jeg har ikke smakt cola på lenge, så jeg tenkte at jeg skulle prøve det igjen i dag. Det angrer jeg sykt på! Jeg fikk så sykt vondt i magen og i ganen! Hjelpes meg! Dette er noe jeg aldri vil oppleve igjen!

For å dempe smertene, drakk jeg litt kaffe.Det hjalp. 

Etter kaffien, gikk jeg en tur bort til Andrea-Mari. På veien så jeg et vakkert fly. 

Nydelig altså!

Og litt etterpå falt en fjær ned ifra himmelen! Jeg er helt sikker på at det var Gud selv som sendte meg denne fjæren for å roe nervene mine. Takk min Gud.Takk for at du sendte meg denne fjæren når jeg var helt nede på ranglestien. Takk <3 <333Takk igjen.

Andrea satt å øvde på trompeten sin. Hun er så flink den jenta der. Hun kan liksom alt. Hun kan bake, hoppe strikk, strikke og fise høyt. Jeg er ikke flink til noe jeg.Jaja. Det kommer vel av seg selv tenker jeg.

Jeg savner Gunnar så mye. Jeg skulle ønske han satt ved siden av meg og fortalte meg hvor pen jeg er. Ja jeg er faktisk ganske pen altså! Å som jeg savner deg Gunnar!

Oversatt: Åh elskling. Du er søt! Jeg vil ha deg her med meg. Du er dypt savnet vennen min...jeg elsker deg!

Jeg og mamma skal ta oss en liten spasertur opp på et fjell straks. Jeg elsker å gå på tur, spesielt med mamma. Gleder meg sykt til å se utsikten da! Det er liksom målet med hele FORBANDA TUREN!!!!! (Ops, fikk et lite frustrasjonsannfall..) Beklager.*sitter helt alene og nyter utsikten - Ida

mine standspunktkarakterer

Heeeeei venner!

I dag fikk vi fire standspunktkarakterer. Guri malla assa. Det begynner å ta innpå dette her. Nå er det snart slutt med alt som heter ungdomsskole og røyking altså. Til høsten er jo det blodig alvor!!! Jeg har veldig lyst til å fortelle dere hva karakterer jeg fikk levert i dag. Matte: sex, Norsk hovedmål og sidemål: sex, og til slutt engelsk: to, noe jeg ikke skjønner i det hele tatt. Jeg er jo faktisk ganske god i engelsk!

Att the moviement (atm) drikker jeg melk! Wiiii...nammi, nammi. Jeg gjør også litt lekser, prøver å holde karakterene oppegående liksom! Hehe

- Ida

QUOTES

Hei verdens befolkning. 

I dag er jeg litt deppa og nedfor. Jeg har noen dager der jeg stopper opp og tenker på livet. På livet etter døden, og på livet før døden. Tenke, tenke. Her er noen qoutes som det heter på fransk:Så sentimentalt! Jeg elsker å sitte meg inn i dype, fine QUOTES () som gjør hverdagen lettere for både meg og andre jenter som ikke har det så lett. Utrolig vakkert skrevet og fotografert! Stolt over hvem det nå var som tok disse bildene! 

Jeg kjenner at jeg får gåsehud på ryggen og ned til tærne. Jeg kunne lest på alle disse fine quotesene i dager! Jeg er helt alvorlig! Jeg mener det virkelig! Seriøst! Ellers fikser jeg litt på designet nå...bare pittelitt da!

 Ida.

Gratulerer med dagen du min lille.

Heihei!

Min dag har for det meste bestått av pugging til matteprøven vi skal ha i morgen. Matte er så gøy og lett, så jeg tror dette skal gå så fint så! Ellers har jeg gått en tur ut for å lufte tankegangen litt. Det føles godt. 

I morgen skal jeg og Anna i bursdagsbesøk til en vennine som heter Hilde-Marie. En veldig kjekk jente altså! Hun er 16 år i dag...store jento vår! Og det må selvfølgelig feires.

Gratulerer så mye med dagen vennen! 

Har du lyst til å gratulere Hilde? Ida.

Gud

Hei. Vi ville bare fortelle dere at livet blir bedre folkens! Og at jeg skal i kriken nå!

Visst du faktisk føler at livet tar en vri, så er det helt greit! For Gud kan fikse opp i det, og bare han. Det eneste du trenger å gjøre er å be en bønn til Han der oppe. Du kan alltid begynne med:

"Kjære Gud, hjelp meg" 

Gud hjelper nemlig alle som er i nød. Til og med de som ikke tror på han, og de som narrer han. 

Gud elsker deg.

Grinunger

Nå er jeg drita lei av alle som klager over skolen! Skolen er gøy, og vi lærer mye fint og bra der. Jeg skjønner ikke hvorfor noen folk syter og klager, bare fordi de ikke vil på skolen. Jeg blir utmattet. Det var dagens utblåsing, nå skal jeg gjøre lekser. Og ja, jeg elsker å gjøre lekser. 

*utmattet og lei meg*

Liker du skolen? Ida.

Gladmandag!

Heihei bloggen!!

I morgen er det endelig mandag igjen! Du og du som jeg har savnet skolen min, lærerene mine og ikke minst pulten min! Jeg gleder meg utrolig mye til å bruke hjernen igjen. Jeg har jo brukt den litt her hjemme også, men ikke så mye. Jeg vet....tragiske saker. Jeg har vært litt slapp og lat i jula. Fyfy!
Jeg får frysninger av å se på disse bildene! Å som jeg gleder meg!

Gleder du deg? Ida

En tur på stranden

God fredag! I dag var jeg på stranden sammen med en gutt, en jente, en gutt, og enda en gutt. Mange gutter! Vi var der ikke så lenge siden Walter måtte hjem for å spise...

Brannmanet på land! Daakar...

Her lekte Mons seg med kamaret mitt.

Herdis fant et søtt lite skjell.

Vi solte oss. Det der er Geir sine hvite bein.

Vi hadde tenkt å bade, men siden vi ikke hadde noen voksne med, fikk vi ikke lov.Hei, ja. 

Hva har du gjort i dag? IdaSlem pike - del 2

Hei! I går var jeg jo litt...bed es, som de kaller det. (Les i innlegget under) og jeg fikk en kommentar der det sto:Så jeg gjorde som Brompton cocktail sa og dyppet krittet i do, og deretter gjemte det under noen bøker. Læreren  vår skjønte ikke så mye da han ikke fant krittene i dag heller. Vi hadde tysk, så han snakket liksom tysk.

Lærer: Hvors ess dess kritt?

Meg: Ish vett ish.

Lærer: eine maine, draine!! (streng og sint) 

Meg: Undass dess bøkass. 

Læreren tok opp krittene og sa: Dein ess våta!

Meg: Maine motre!

Lærer: Ida? Hvass ess du drive mess?`

Meg: Aine ting

Også bare fortsatte han undervisningen! Hahaha, jeg er så slem jeg! Skikkelig slem pike....haha. I dag har jeg OGSÅ spilt engry børds. Det er dritgøy, men nå sitter jeg fast på en level :(  Har noen andre noen ideer om hva jeg kan gjøre som er skikkelig bed es`? Aus Ida! 

Slem pike

I dag var jeg skikkelig bed es på skolen! Jeg tok krittet til læreren og gjemte det under noen bøker. Haha! Dere skulle sett annsiktsutrykket til læreren når alle krittene var borte.

Læreren: Har dere sett krittene?

Jeg: Ja...

Læreren: Så hvor er de da, Ida?

Jeg: Under boken vel! (ler onskapsfult, litt som dette; moohahahoahhahah)

Dere kan ikke måle dere med meg, kan dere vel? Nei. Ellers har jeg spilt engry børds i hele dag...okåda, jeg har vært litt innpå gosupermodel også. Der tok dere meg på fersken. Igjen. Men hallo dere, var ikke det skikkelig bed es å ta krittene? Haha. Jeg føler meg dritkul nå! Wow. Jeg fikk liksom sann adrenalinkikkck. 

Har du noen gang gjort noe så slemt som meg? Eller er du englebarn? Love Ida.

når jeg blir stor vil jeg bli....

Hoppla hesten! Hei med andre ord. 

AKURATT NÅ har jeg bestemt meg for hva jeg skal bli når jeg blir stor. Jeg skal bli JOOORDMOOOOR. Tenk å bringe et barn til verden da dere! Tenk så herlig. Du er den første som får holde babyen i armene...også overfører du den til moren etterpå da selvfølgelig. Jeg kommer til å si:  "Spre beina frøken, spre beina!" veldig ofte, OG jeg liker blod og slim. Så hvorfor ikke? For deres eget beste så har jeg velgt å ikke ta bilde med i dette innlegget. For selv om jeg liker blod og slim, så betyr ikke det at dere gjør det. 

Hva vil du bli når du blir stor?

Det er en skam!

Hei nieser og nevøer! Jeg sitter her inne å GJØR LEKSER, mens det er UTROLIG fint vær ute. Det er en skam at vi må gjøre lekser på en så fin dag som denne. Jeg øver til en rævvvva fremføring der jeg skal snakke om DEODORANT!! Tenk deg det da. Deodorant. Må du gjøre lekser i stedet for å være ute i finværet? DET ER EN SKAM ALLE LÆRERE!!!! SKJERPINGS!! Men ellers, så går det bra. Visst dere lurte. 

fremføring

Hallo! Nå øver jeg til en fremføring i norsk....og jeg ser på TV. Ikke en bra kombinasjon, eller hvordan det skrives. Jeg må bare fortelle dere en liten historie fra tidligere i dag! Jeg satt på do på skolen, ikke sant? Så følte jeg plutselig en trang til å synge. Jeg kunne seriøst ikke noe for det. Jeg MÅTTE synge. Jeg tuller ikke! Jeg satt på do å sang...jeg prøvde til og med å stoppe, men det gikk ikke. Jeg sang nowbodis paarfekt og deretter begynte jeg på the claimb. Men jeg ble forstyrret av læreren midt i sangen. Han lurte på om det gikk bra. Ja. Det var bare det jeg ville si. Siden jeg har en lang lekseøkt foran meg, så spiser jeg eple. Eple hjelper for å skaffe energi :-)Har du masse lekser?

m-a-t-t-e-e-e-e-eeee

Vårens siste matteprøve i morgen. Ønsk meg lykke til! :-) Sorry for altfor lite blogging, men det er bedre enn ingenting. I dag har jeg øvd som en gal til matteprøven. Men, jeg er skikkelig god i matte altså, så jeg tror jeg klarer en sekser...lett :-) God natt!

nå er jeg litt lei dere

Heisann alle sammen! Nå sitter jeg her å gjør lekser igjen...lekser er så kjedelig i lengden! Seff elsker jeg lekser, men noen ganger kan det bli litt for mye...dessuten vil jeg heller være ute med Gunnar, og leke sisten med han. Jaja, jeg er sikkert snart ferdig. 

ice

Hei kjære! Nå sitter jeg her å spiser is og er litt på dataen...selv om jeg har mye annet tull jeg må gjøre...Jeg vet vel innerst inne at jeg heller burde øve på naturfagprøven, istedet for å sitte på dataen og blogge. Fy skam meg! Jeg har også en liten matteprøve jeg må øve til, og masse lekser...har jeg noen gang fortalt dere hvor mye jeg hater lekser? Selv om jeg EGENTLIG liker skolen og lekser, så hater jeg det nå...vet ikke hvorfor. Har du masse skolearbeid?

nå skal du få gjette tre ganger- nå skal du få gjette tre ganger...hva tror du jeg gjør på akkurat nå? hint: jeg stepper ikke - jeg røyker ikke - jeg spiser ikke (utrolig nok) - jeg sitter ikke på do - jeg ser ikke på tv - og jeg spiser ikke...eller har jeg sagt det? jaja

hva tror du jeg gjør på nå?

ida

L to the E to the K to the SE to the R to the LEKSER

Heisann fans :-) dårleg blogging jaa du liksom! Men uansett....neida, joda, nei, jo, nei, OKÅ! Idag var min kjære vennine med meg til frisøren der jeg klippte meg. Takk Susanne for at du var meg meg til frisøren der jeg klippte meg. Det var dumt at ikke Lise ble med til frisøren der jeg klippte meg. Amen.

akkurat nå holder jeg på med lekser, og det bilde over her er helt OKÅ lixom, men dette under er liksom litt mer rocka da...om jeg får si det selv. Det er liksom litt mer kult da...mhmSJITT jeg er god i engelsk da. Homework...dere skjønner sikkert ikke helt hva homework betyr, men det er LEKSER på Hebraisk nemlig! Wooooow, dere undervurderer meg dere!

- gjør du lekser?

ida

leksi- så dere det fine gjesteinnlegget som Hulda nedenunder skrev? så søøøt hu eee. akkurat nå sitter jeg å gjør lekser...og snart skal jeg gå på do. og etter det skal jeg vaske meg under armene siden jeg har svettet så mye i dag. hade :-) PS: jeg vet jeg er dårlig til å blogge, sorry

gjør du lekser? ida

ida ida ida ida ida ida

hæææææææææææææææææææi! jeg heter ida :-) thets mi....jeah. 

Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Jeg har på meg en rosa hello-kitty genser på meg i dag!!!!!! OMO!!!! omo colors washepolwer...og ikke nok med det, jeg hadde også en BLÅ BUKSE PÅ MEG....MED ROSA STRIPEERR! men nå er jo det ikke en hemmelighet lengre. Så jeg oppfordrer dere til å ikke si det til noen andre. Okå? Takk for det. - nå er det ikke lenge til påske dere! Gud være med dere alle sammen. fra ida tullemorenfrafleslandhahahaneeei!

kryssord

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeei

På skolebussen måtte jeg ha noe å gjøre på, så jeg tok like godt med meg et kryssord blad å begynte å løse det, og da jeg kom frem til skolen, var det ikke mye igjen. Åååå jeg er så  flink! :-)
MELK...easy

løser du kryssord på vei til skolen?

ida

hey bloggfaans

1. Siste du drakk - mjøølk..hallo?

2. Siste telefonsamtale -  mamma

3. Siste mottatte sms - mamma

4. Siste sangen du hørte på - bæ, bæ lille lam

5. Sist du gråt - jo..nå skal du høre - for to minutter siden da jeg satt på do- vet dere hvor vanskelig det er å jobbe i barnehage venner? neeei, tenkte meg det, for det er faktisk sykt tungt. tungere enn man skulle trodd. ihvertfall når store femåringer vil bli bært på og sitte på fanget, og når ingen hører på hva du sier og får raserianfall, og når alle vil at vi skal gi fart til dem på huska. men heldigvis finns det utrolig mange søte unger der også, som ikke er så utrolig innpåsliten og irriterende. heldigvis er det over på fredag, men jeg tror jeg vil jobbe i barnehage når jeg blir eldre en gang frem i tido.

har du jobbet i barnehage før?

ida

skolo

nå sitter jeg på skolen i en norsktime - jeg må på dooooooeeeeh. nå må dere kose dere videre i livets lange vei. snakkes!

er du på skolen? ida

homework

Heisann deisann!

Tro det eller ei, men nå sitter jeg faktisk her å gjør lekser. Ikke det at jeg ikke pleier å gjøre lekser, men nå har jeg jo egentlig vinterferie! Eller lekser og lekser, men jeg øver til en prøve vi skal ha på tirsdag, så du kan like godt kalle det lekser, kan du ikke?

//weheartit.com

- jeg trodde aldri at jeg skulle gjøre lekser i ferien, men siden lærerene er så dumme og setter opp en prøve nesten dagen etter at du har begynt igjen på skolen må du jo nesten gjøre lekser i dine frie dager. Bææsh. Noen ganger klikker det littigranne for meg.

- måtte du gjøre skolearbeid i ferien?

ida

hjem, kjære hjem

Heisann faaans! <3

Nå er jeg endelig hjemme, litt tidligere enn planlagt pga sykdom og alle ville egentlig hjem. Siden vi ikke hadde mye til internett langt oppe på fjellet, skrev jeg noen innlegg i word som jeg kommer til å publisere senere i dag. Nå skal jeg bare slappe av og absolutt gjøre INGENTING resten av ferien!

Dette blir et lite innlegg, men fortvil ikke! Det kommer flere senere i dag! :-D

Hva skal du i dag?

- ida

Bloggpause...

...riiileeeks, den varer bare i noen dager!

Grunnen til at jeg skal ha en aldri så liten bloggpause, er at jeg reiser bort i morgen siden vi har vinterferie - og der finnes det desverre ikke internett. Men jeg kommer ned igjen på onsdag eller før, så da kommer det kanskje et lite innlegg eller to. Kos dere i vinterferien alle sammen! - og til de som skal begynne igjen på skolen på mandag; Kos dere dere også! :-) Hehe.

Snakkes om ikke altfor lenge!

- ida

sunday

Nå skal jeg nyte søndagen sammen med familien, og jeg skal heller ikke sitte mer på dataen idag..jeg må skjerpe meg siden jeg sitter her så ofte. Så nå skal jeg nyte den siste dagen før jeg må begynne igjen på skolen, om jeg ikke er syk i morgen også da..siden jeg er forsatt LITT syk i dag også. Blahhblablafjhhh

- ida

God dagen Per i hagen

Heisann alle faaans!!!

Nå har jeg komt hjem fra blåbærturen med mormor og morfar. Om vi fant noen blåbær? Nei...men vi lagde en hytte sammen, på et hemmelig sted der vi har en hemmelig klubb. Bare meg, mormor og morfar. Dette blir et lite innlegg fordi jeg må stikke nå, for vi skal spise i den hemmelige hytta. Hade!!! <3

Har du en hemmelig hytte sammen med besteforeldrene dine?

- Ida

ein herleig laurdaaag

God morgen alle sammen, ER DET NOE LIV HEEER!?!!

Idag kom mormor og morfar bort til meg å sa som følger: god morgen Idamor, vil du være med oss på blåbærtur siden du har vært syk og sann? Det første som slo meg er at jeg er jo forsatt syk, men at en liten tur ut kunne ikke skade. Så nå skal jeg kle meg utrolig godt å gå å plukke blåbær med mommo og moffa<3 (selv om blåbærene sikkert ikke kommer før LITT lengre utpå våren/sommeren..)

Bilde er tatt fra google, jeg må beklage at det bare er googlebilder for tiden, men jeg har liksom ikke orka å gå rundt å ta bilder hele tiden når jeg nesten er dødenes..neida, det er jeg ikke..

Men uansett så er det er fortreffelig vær idag, og søsteren min skal på bobbling, og broren min syter over at livet hans går feil vei..bare for å oppdatere litt om min kjedelige hverdag.

...ja Rihanna er fortsatt den beste i hele verden, og jeg må på doooo som vaanllleeeg!

Men nå må jeg stikke før det renner over streken her. Beklager alle mine fans, men doen kaller. Jeg kommer tilbake, og jeg skal ikke dra fra dere for alltid, dere kan slappe av nå. Hade <3

Skjer? fra ida

et lite innlegg

Jeg har så mye å gjøre, så bare takk Gud for at dere får et innlegg fra meg! (jeg vet dere leser bloggen vår hver time for å se etter nye innlegg!!!) Så nå skal jeg bare oppdatere litt før jeg begynner å jobbe igjen.

Idag har jeg;

- vært på skolen som alle andre ungdommer her i landet.

- da jeg kom hjem lagde jeg middag til fem stk. inkludert meg selv.

- skrevet litt av en artikkel som skal inn på fredag...sliiit. Men det var veldig gøy å skrive da, siden jeg elsker det!

- også sovna jeg nå klokken fem...men jeg våkna jo nesten med en gang.

Alle bildene er tatt fra google..om dere lurte. Nå må jeg fortsette på artikkelen, også har jeg litt andre lekser også. Som f.eks å intervjue farmor. Snakkes!

Har du en travel uke? fra ida

travel uke.

God middag alle sammen!

Jeg har en ganske travel uke framfor meg. Vi har sykt med lekser og fremføring...OG to prøver. Så jeg må gjøre lekser nå. Vi får håpe vi kan snakkes senere i kveld! :-)

//google.

Har du en travel uke? from ideeyIda og Anna!.

arkiv

 • Oktober 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits