GRATULERER MED DAGEN KJÆRE NORGE!

I found some beautiful pictures on tumblr that i have to show you:

Aaah, cute, they tried!

This is what we juseally use on 17.mai, and this is ours flag in the wind in another country. have a great day norwegianere, and you to englishfriends! Think of Norw ay. 

Ida and Ann, we are in love with this day. Bless you people, and bless Nor   way. 

rendumm

Hey. Soo...here some rendumm piktures i took a fju days bakc. Azaaam time with my selves and the kamera. Take me bakc! Hihih. Love. So cool. Like, hihi wooow. It was pretty good. Ok, lets shee the photos. 

No judges! hihihihihi. i have fritime now, funny! :D I-D-A <3

god juuuuuul

24.12.12 - god jul! ha en ASM dag, med mye kjærlighet, glede, god mat, pakker, jesus, famile, venner osv Alle må kose seg kjeeempemasse i dag! Ber for hver og en av dere, love u. Glem ikke at i dag ble Jesus, vår frelser født, det er det jula egentlig handler om!

- og til slutt; ikke gjør noe jeg ikke ville gjort, at dere skulle ikke ville gjort som jeg ville at dere skulle ikke gjort som dere gjorde.

sjette dag i syden

Halla balla dere som sitter hjemme i NORGE ( :-((( !!!!) Dere er heldige! Jeg reiser hjem i morgen tidlig, noe som skal bli godt. Syden er ikke noe for meg altså, det kan jeg jo bare si med en gang. I dag har vi bare hengt med bassenget og vært på stranda. 

Følte for å ha en stemningsfull tekst til bilde, hva syns dere der home? :D Kult, stilig? Snakkes når jeg er tilbake i Norway <3 - Ida

femte dag i syden

HAAAAAAAAAAAAAAAAAI! :D I dag har jeg hatt en litt mer innholdsrik dag kan man si. Vi var på marked, ooo. Hadde noen kroner jeg måtte brenne opp. Kjøpte en del ting til både meg og dere der hjemme. Ikke tiss på dere i spenning da! (slik som ofte skjer med familien når de har et familiemedlem som er ute på tur og skal ha med gaver hjem..hohoho...)

Veldig masse fint her da jentaaarr. 

Denne veska vurderte jeg å kjøpe, men HEI! Hvem trenger vel veske?! Hahha!! Latter. Gikk en tur på stranda i dag også, begynner å bli litt vandt med det nå. Jeg har ikke fått jobbet NOE med skole i dag, neeei!!! Drit og assa.

- Ida

fjerde dag i syden

Heisann på deisann jentaaarrr. I dag skulle jeg ut å kjøpe brødmat til kvelds mens mormor kokte suppe i leiligheten. Gjett om jeg ikke gikk meg vill da? Det var ganske skummelt, men det varte bare i to sek før jeg fant ut hvor jeg var..og at jeg egentlig var på rett vei, og hadde aldri gått meg bort. Så...dagene her nede er virkelig ikke så spennende. Har sittet en del med naturfagen i dag, også sett igjennom matteboka. 

De har ihvertfall nydelige blomstrer her nede, så det letter litt på sorgen...Sann er livet liksom, alt er ikke rettferdig her in life:

- Ida :-/

tredje dag i syden

I dag tok mormor meg med ut i en vakker hage. Jeg tok ikke så mange bilder pga av eieren av hagen sa at hun helst ikke ville det. Ellers har vi bare spist hver vår is og bada litt. Kjedelig!! Ok, jeg kan innrømme at det er litt (pittelittelitt) gøy å bade da...

- Ida

andre dag i syden

I dag har vi utforska stranda. Helt ok. Jeg har bestemt meg for å gjøre det beste utav det, men det er jammen meg ikke lett. Har sittet en stund med matten i dag, herlig. Det trengte jeg virkelig altså jenter!

Vi kunne ikke være på stranda uten å bade! Det gikk bare ikke - så da tok vi oss en dukkert og solte oss litt etterpå. Årh, jeg er så redd for å bli solbrent at jeg får vondt i magen hver gang jeg er ute i sola! :-S- Ida

ida i syden

Hei bloggen. Nå er jeg desverre i syden :( Jeg har ikke litt lyst til å være her en gang, men onkelen min vant tre billetter for en stund siden. Han hadde jo ikke lyst til å reise han heller, egentlig så ville ingen i familien reise. Så da ble det loddtrekning da. Tre uhledige "vinnere." NOT :( 

Det verste er faktisk at jeg må få fra fra skolen i fem dager..dør på meg. Jeg vet ikke om jeg klarer det!! Har vært her en dag allerede, og det er virkelig tøft! Har heldigvis med meg matte, naturfag og engelskboken! :D :D :D Lykke!

- Ida

stavanger

Heisann folk!

I dag reiser jeg til Stavanger med familien. Derfor blir det lite blogging fra min side. Vi skal kjøre hele veien, noe jeg ser frem til. Vi i familien har så mange gøye leker vi leker sammen.

Kjøre, kjøre.

Vi skal blant annet hilse på Gunnar og hans familie. Jeg gleder meg så mye! Jeg har savnet gullet mitt så mye, og han har sikkert voks sykt...elsker deg Gunnar!

Gleder meg så mye til jeg ser deg min kjære. Vi skal klemme fourEWER når vi sees vennen!

Nå sitter jeg her alene sammen med familien og katten. Vi snakker om alt og ingenting. Jeg elsker disse samlingene vi har sammen. Verdens beste familie. Love U gays! <3 Jeg har lyst på snø! Ida

17.05.12

Jeg ville bare si gratulerer med dagen til alle sammen. Håper alle har hatt en super dag! ♥ Jeg har kost meg sammen med familien. Vi var en liten rundtur nedi sentrum, men der var det så mange folk at morfar var på nippen til å få klaustroforbi. (Eller hva det nå heter..) Det var en litt traumatisk opplevelse, men det gikk raskt over når vi bare gikk vekk fra folkemassen. 

Gratulerer med dagen Noreg! I love youe Fråm Ida an Anna Degenerøse. Ha en flott dag videre dere!

se på bloggeren da

Hello gørls and bois - God morgon!

Har jeg ikke blitt flink til å blogge nå eller? Joda. Det var jammen meg deilig å våkne opp til fuglesang og svake vindlyder i dag. Sola skinner og søndagen er i gang. Filmen vi så i går var dødsbra, og vi håper at dere andre der ute tør å se den!

Mitt morgenutstyr!

- Ida

min påske

Heeei bloggen!!! Åssen går det?

Jeg har ikke fått blogget så mye, og det beklager jeg...ikke for. Uansett, har noen lyst til å høre hvordan min påske har vært?!?!?! JA?! Først og fremst så vil jeg bare si at bildene er tatt fra påsken i fjor...Det er de samme tradisjonene i år som i fjor så jeg tror det skal gå greit. 

- De første dagene gikk til å gjøre lekser, også rydde og vaske til påske dag seff.

- På skjærtorsdag var jeg med en vennine som heter Gro. Vi gikk på en lang tur ute ved skjærgården for å minne Jesus. Der satt vi oss ned å ba en liten stund før vi gikk hjem.

- På langfredag fikk vi en sjokolade! Mamma sa at vi kunne smake litt godt før vi fikk selve påskeegget.

- Og på lørdag fikk vi påskeegg! Nam. Det var ikke så mye snop i det, det var mest grønnsaker og frukt. Ellers så har jeg gjort lekser og gode gjerninger.

Hvordan har din påske vært? Ida

god påske

Livet er herlig å leve!

Hei bloggen!

I dag er det sunndai, fønndai! :-D Jeg har ihvertfall hatt det kjempefunn i dag, for jeg har vært i kirken sammen med familien min. Hehe, presten er så morsom! Han bare; "Herre velsigne meg" lol. Jeg fikk lætiss. 

Elsk!

Når vi kom hjem, spilte verdens beste lillebror og farfar litt piano for oss. Flinke guttene!Og nå holder jeg og lillesøsteren min på å lage skyggeteater for hele familien. Dette ser vi veldig frem til. Vi er ganske flinke må jeg si. 

Teateret handler om en fugl som flyr til Japan for å treffe sin kusine. Når den kommer til Japan, er han ikke i Japan allikevel, for han er næmlig i Azerbaian. Jeg kan desverre ikke fortelle mer...

...og til alle dere jenter der ute...dere er vakre (ihvertfall på en eller annens slags måte!) Skal se se opp sammen med Anna og oldemor i kveld. Gleder meg syyyyyktsyktsyktsykt mye! 

Skjera? Ida

 

Jula er over

God ettermiddag bloggen!

Nå er jula over, og snart er vinteren over også. Ganske trist å tenke på...Jaja Kaja, sa Maja. Det var dagens rim!

Har du en barberhøvel hjemme hos deg? Ida

2012

Jeg er forsatt litt lei av livet...

Men jeg skal ikke ødelegge stemningen...det er jo nyttårsaften!

Jeg skal prøve å nyte dagen så godt som mulig.

Ellers....

Jeg har hatt en travel uke...menmen.

Livet går videre som de sier.

Ellers ja. I dag gikk jeg en flott tur alene. Alene. Det er alltid deilig med frisk luft. 

Jeg gleder meg ihvertfall til 2012. Nytt år, nye muligheter. Livet mitt skal forandres..det lover jeg meg selv. 

Mamma og pappa sier at fyrverkeri er farlig, derfor holder det med stjerneskudd. Jeg har aldri likt raketter noe særlig uansett. De bråker så fælt, også er de så sære. 

Blomer. 

Indianer.

Skjer? Ida

første juledag.

 

Tumblr_lwntz58bdi1qbjh6no1_1280_large

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

Tumblr_lw5m9y6zzr1r3ulq2o1_500_large

 

image

 

 

 

Tumblr_lwr42m6ljp1qkpfd3o1_500_large

 

 

 

Tumblr_lwqdypyepm1r28w6ho1_500_large

 

Tumblr_lwjsrszf6p1qbjh6no1_1280_large

 

3b241220385daa1fb0da56c2aab3fb9a-d4iamb2_large

 

Tumblr_lwhxh6z5sc1qbjh6no1_1280_large

 

 

 

392062_2954016372586_1326745249_3128261_1307749073_n_large

 

God Jul!

 

God jul!God jul alle sammen! Ha en fortfreffelig aften sammen med dem dere er glad i! Husk at julen ikke bare handler om gaver og mat, men også om Jesus som ble født inne i en stall. Wow. Atter igjen; Gooood juuul! <3 Vi er glad i dere hver og en!

Ida og Anna. 

Nå er jeg her igjen!

Heia bloggen! 

Nå er bloggpausen over for denne gang. Jeg må fortelle dere en stor nyhet...Mormor har fått nye briller siden sist jeg blogget! De er skikkelig kule. Ellers har ikke livet mitt forandret seg så veldig siden sist....jeg har blitt litt høyere og kanskje litt rundere rundt hodeskallen. 

I dag er det fredag som dere kanskje vet, og jeg skal på bedehuset for å synge litt salmer sammen med Gunnar, Anna og  Bernt-Oddvar. Dette blir toppers! Dere må ha en fryktlig fin fredag blogglesere! :-DHar mormoren din fått nye briller? Ida

Hjem igjen

Snart reiser Anna og jeg hjem igjen fra hytta til mormor og morfar. Vi skal ta buss alene, dette ser vi frem til! Vi skal ha med kort og andre gøyale spill på  bussen som vi kan kose oss med på den litt lange turen hjem. Spiller du kort e.l på bussen hjem fra hytta til mormoren og morfaren din? Ida

På hytta!

Halla balla alle sammen!

Nå er jeg på hytta sammen med mormor, morfar og fremmed mann som mormor ba inn på kaffe og kaker. I dag har det faktisk vært ganske fint vær ute. Så morfar og jeg gikk en tur ned til stranden for å vasse. Veldig kaldt men forfriskende. 

Mormor og han fremmede er innpå kjøkkenet. Lurer på hva de gjør på...


 


Bilder fra dagens vassetur sammen med beste morfaren! Anna kommer mest sannsynlig ut med en turbuss i morgen. Jeg håper ihvertfall hun kommer! Det blir liksom litt tamt å spille kort med mormor og morfar dagen lang.

Har du en fremmed mann på besøk? Ida

Tur til Bergen!

Hei kjære. 

Vi har vært i Bergen alene for første gang i dag. Vel, tante og mamma var alltid minst 10 meter bak oss. Men vi følte oss litt etterlatt for oss selv. En herlig følelse, men ikke i lengden. 

Vi tok buss til sentrum. Mamma og tante satt helt fremme, mens vi satt langt bak. Buss alene for første gang!Vi fikk til og med låne kamaret til morfar! Love you moffa! <3Så var vi inne på en butikk som heter Bikbok. Dere har sikkert ikke hørt om den, men det er ihvertfall en klesbutikk. Også gikk vi litt rundt omkring bare for å nyte det. Det har komt en nye statue. Den var i hvertfall ikke her sist vi var i byn. Fin var den uansett.En søt måse som skreik etter å komme med på bloggen <3Anna sine bein. Hun gikk i ganske kort kjole, selv om det ikke var vær til det. Tante syns det var upassende.Enda en søt måse som ville bli med på bloggen <3

Får du lov til å gå helt alene i byn? Ida og Anna.

En mann i sanden.

Hei kjære. 

I dag har jeg, Hulda og Anna vært på en liten ettermiddagstur på stranden. Det var helt virdunderlig. Jeg elsker å få vind i håret! Visst noen lurer, så går vi med de samme sokkene i dag også, det vil si at vi har gått med de i åtte hele dager. Rekord!  (les innlegget under visst du ikke vet hva jeg babler om...)Hulda sin skygge <3 ILY! 

En mann i sanden, vi liker å kalle han Kåre-Ingvald. Hvor lenge har du gått med dine sokker? Ida

Ta mi hand, Jesus.

God søndags kveld lesere! I dag har jeg vært i kirken med familien. Andakten som presten holdt gikk veldig dypt innpå meg i dag. Han sa at når du trenger hjelp, så må du be en bønn til Herren, også strekker han ut en hjelpenes hånd. Ta imot hånden Herren strekker ut til deg, og føl deg fri. 

Tror du på Gud? Ida

søndag

God søndag alle sammen! I dag har jeg vært i kirken og på søndagskolen som vanlig, og nå er hele familien samlet hos mormor og morfar. Koselig. Anna har btw smakt chips for første gang i dag! Jeg har bare smakt det en gang før. Det smaker litt rart og salt liksom.

Hva har du gjort på i dag? Ida

påskekyllingGod dag alle sammen! Fra nå av skal jeg bli en bedre blogger. Jeg tror jeg fikk litt inspirasjon (eller hvordan det skrives...) av det nye designet. Jeg fikk ihvertfall lyst til å skrive et innlegg nå. 

Akkuratt nå holder jeg på å lage en påskekylling. Kanskje jeg viser dere resultatet når den er ferdig? Men det tviler jeg egentlig på, siden jeg syns det var dødskjedelig, og jeg føler at jeg aldri blir ferdig. Men, men. Jeg har kost meg sykt mye ute i dag! Jeg tror det var 23 C' eller noe sann. Nå sitter jeg i shorts og t-skjorte, og enda er jeg kokvarm. Ååårh...herlig!

- hva gjør dere på? 

påskeferie

God dag mine herrer!

Nå er endelig den verdensberømte påskeferien her. Det skal bli utrolig godt å ha fri fra skolen i noen dager...selv om jeg elsker skolen så kan det vært godt med litt fri iblant. Nå skal jeg se litt på home and away på nettet, også skal jeg nyte fredagen :-) Kos dere!  - hva skal dere i påskeferien?

ida

hæææælj

Heisann :-) jeg kommer nå med den gledelige nyheten om at det er helg! Wooohooo...meeen jeg har jo bloggpause, det hadde jeg glemt. Jeg tror at jeg kommer til å blogge mye mindre fremover, siden jeg har INGENTING å blogge om...men vi får seJeg sitter å spiller kort med mormor og morfar nå - og om ikke altfor lenge skal vi reise ut på hytten sammen med Hulda, gleder meg syyyykt. - mormor har litt problemer med magen, men vi får håpe det gir seg før vi reiser. ps: hæææælj betyr helg.

hva skal du i helgen?

- idaIda og Anna!.

arkiv

 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits