Tycka dinna va liten mursum och rolig.

"I really have to poop" 
"Liar!"
"What?"
"You are full of shit."

OK, hva skjeeer med verden?

I came over the mostly crasy picture in the history. it was very crazy, and i had to shov it to my fans. look, see, watxh clothesly. It's clearly cowcraziness and people are going insaine. Like, where are the policce?! Oh, nevermind, they are there, just freaking you guyis out a bit of a sekund there. 

Norsk: Siiiik verden! :-O Ida

kroppsdeler

Tenkte å ta opp et aldeles viktig tema, nemlig.....KROPPSDELER. Siden jeg har skrevet så masse engelsk for tiden (tentameeen), kan det være jeg hopper over noen ganger, just as you now its! Så, hva er din favoritt kroppsdel? Min er desidert bekkenet. 

Ask me why, and I will shoot you! Ida

lenge siden sist bitcheees :PP

hei alle sammen. vet det er lenge siden, men jeg måtte bare formidle om dette bruløpet. shrek og fiona.

ellers var det ingenting - ida

verden går under

I dag går verden under. Det har ikke begynt å skje ting enda...off, jeg gruer meg. Jeg venter egentlig bare på at jorden skal riste, eller at det skal komme en svær tsunami, ikke vet jeg! Er ihvertfall livredd, og klarer ikke å tenke på andre ting enn jordens undergang. Det eneste som roer meg, er at jeg har Jesus i hjerte!
fra filmen 2012 - håper vi snakkes i morgen bloggen!!

Ida, men skal hilse fra Anna også, siden dette kan bli siste gang. 

no reason to stay

 - lever livet...ida

Det er viktig å få det ut, og fortelle det videre!!!!!!

Heia bloggæææn! I dag har jeg tenkt å fortelle dere en historie fra barndommen, som ligger tett ved hjerterota mi. Kan jo også si at jeg fikk inspo fra ANNA (jærtha) til å skrive denne type innlegg. Livet er herlig dere. Lev mens dere kan sier nå bare jeg. Men historien ja. 

Det hele hendte en fredagskveld i mai, og jeg hadde kledd meg opp til fest. 
Like flott som alltid, vandret jeg lett bortover min vennine Klaras hjem. Det var nemlig der festen skulle holdes. Jeg gledet meg veldig til denne aftenen.
Tripp trapp, tripp trapp - sa de nye skoene mine. 
Da jeg kom inn i det store huset, kjente jeg at dette kom til å bli en fin kveld. Før vi stupte over maten, satt vi og fortalte vitser, mimret og lo. 
image
image
Så fikk vi servert ostekake, og jeg bare: 
image
For jeg elsker ostekake! Også bare:
(NB!! IKKE GOD, Gush!!")
Deretter fikk vi drikke, nærmere bestemt, melk. Dette likte de fleste gjestene, utenom en...fetteren til Klara, Truls. Truls sa:
(Oki, jeg innrømmer at han sa det på nooorsk!!!) -.-

Stakkars lille Klara turde ikke å si i mot sin tre år eldre fetter, så hun fant frem øl fra farens klesskap. (!! :-S !!) Foreldrene var ikke hjemme på dette tidspunktet. Han tvingte meg og noen andre fra klassen til å smake. Jeg smakte så vidt på den ondskapsfulle drinken, for liten og uviten som jeg var, turte jeg ikke å gjøre annet. Jeg reagerte som en og annen ville ha gjort. 
Forferdelig med andre ord. Det brrrrrant i halsen!!! *nesten på gråten*

Vi lekte vel og lenge med ballonger som oldefaren til Klara og Truls hadde blåst opp. I den ene ballongen hadde det visst lagt deler av gebiss i. Jeg vet ikke hvor sant det er, men gøy hadde vi det ihvertfall. 
Hooohooo (må ha en liten dopause dersom det blir godtatt fra dere?) ......tsssssssssssss...sssssssssssssssss..sss....ASsshoo.
Plutselig, ut av det blå ropte søddenly Truls brått:
Før noen fikk sukk for seg, gjorde Truls dette:
image
Og jeg hadde ikke det minste lyst til å være naken, så jeg bare: 
Men marerittet tok aldri slutt, så alle løp i sikkerhet på badet til Klara.
Men Truls merka jo at alle stakk, så han bare:
image
"Hvor ska dere'a?" Og jeg måtte tenke fort:
image
"Eeh, whaat? Skal vi noe sted da?" 
Truls kom bort til meg og sa:
"Dere ska vere med meg, imens vi danser...i undertøyet!"
Og bursdags gjestene fikk jo maten i halsen vet dere. 
"Shit og, hva skal vi gjøre nå!?" - Tenkte de. Lille Frida som var den yngste i besøket hadde ikke på seg undertøy i det hele tatt den dagen, så for hun var vel det verst. 
image
Tenke, tenke. Alle stoler på meg nå, det er meg det er opp til. 
Så gikk det opp for meg! Hvorfor hadde jeg ikke tenkt på det før? Jeg måtte blande Jesus inn i dette, han kom til å vikse det hele med et smil. Da jeg begynte å fortelle, og Truls hørte ord "Gud", og "Jesus" oppførte han seg slik:
 image
Dette var veeeldig barnslig, selv for Truls å være. Men jeg brydde meg ikke, jeg snakket og snakket - og var ivrigere enn noen gang. Det var som om ordene mine kom fra Gud. 
Klara så at ordene mine sakte begynte å virke:
image
"Yees!" Sa hun stille for seg selv. 
Truls var sta, men han skjønte fort at han hadde tapt. For å ikke virke for teit, sa han:
image
Før han nærmest løp ut døra. Og jeg bare:
image
Kunne ikke brydd meg mindre liksom!

TILHØRER DETTE DEG??

Halla pipz! I  går tok jeg bybanen bort til tanta mi for å leike litt. Anna og mamma var jo seff med da! Hva trodde dere liksom? At jeg tok bybanen alene? Nei, nei, nei, er du gaaal liksom! På bussen fant jeg noe som vekket oppsikten min. Det fanget rett og slett min oppmerksomhet visst du skjønner. Midt i bybana lå det to kroner, nøyaktig!

Så det jeg lurte på nå, var om det er noen som har mistet to kroner og som savner de sårt. Dersom ingen melder seg innen torsdagskveld, gir jeg de til kirkens nødhjelp...SKRIV EN KOMMENTAR DERSOM DET ER DINE PENGER. SÅ TAR JEG KONTAKT ETTER DET!!

- Ida.

noen dager altså

I dag har jeg "den dagen" visst det er noe som heter det. 

Syns litt synd i meg selv. Hade.

HULDA NEDDENUNE!

HEHI. EG E HULDA. EG ha BLOG for ida før enn gong elle kanske to elle tre....elle fiira elle meir...hade.

 

 

 

......lurtte deg! 

i da skal eg kansje få ein poni kanshe. eg veit isje. pappa sei kanse. men kanske isje. kem veit? ingenn veitt. men pappa vet. men ingenn andrre. om du sjenne meg vellig god du veit at eg lika nedsig, og at eg e isje go till å skriv, for eg har disleksy eg har. men dt jer innenting for eg lika å blog. Ida e vellig snil som seie okå du kann blog i dag. takk Ida. 

 mjeu. vofrfr. he-he

Eg ska isje snake så lenge, mmen eg vil sei att dt e isje fint ver i da. dett regne, ogg rekne heille tidn. EG LIKA STORRE BOKSTAV DÅ KAN EGG LESA MUSJE BEDDRE. nei eg tula. hade

Like du blog te ida? JA! :-D

Ut i arbeid (ut for å finne arbeid.)

Jeg er usikker på hva jeg skal bli når jeg blir stor. Jeg vil bli jordmor, bibliotekar eller vaskedame. Jeg vil også tjene Gud, så jeg tenker på å bli prest. Men kvinnelige prester er ikke så vanlig så jeg blir veldig usikker her jeg står. 

Alle er menn. (Han helt oppe til venstre var søtest ;-))

Visst jeg blir jordmor kan jeg få være med på å en fødsel, og jeg får være den første som holder barnet! Det gjør at jeg får lyst til å jobbe som jordmor. Amen. 


Vaksedame og biblotekar går under samme kammen, begge jobber med noe vilt, koselig og spennende. Jeg elsker fart og spenning så dette er noe for meg! Men samtidig vi jeg tjene Gud...Hm...watth two doo? :(

Hva vil du bli når du blir stor? Ida

Til Gunnar.

Hei alle sammen!

I dag har det herlige mennesket, GUNNAR bursdag. Jeg elsker deg så mye Gunnaren min. Vi kommer til å få mange fine år sammen. Jeg ser virkelig frem til det!yndlingsmaten til Gunnar.

Jeg husker første gangen jeg så deg min kjære. Du så ned i sanden, og virket litt bortevekk. Jeg prøvde å få øyenkontakt, og jeg klarte det til slutt! Du så meg inn i øynene lenge.

Den første gangen vi kysset var fantastisk. Du holdt rundt hoftene mine mens du sa, "du er søt du Ida" jeg rødmet. Så bøyde du deg frem og kysset meg forsiktig på mine lepper. Aaaaw.

Elsker deg over alt på jord. Gratulerer med dagen vennen!

Filmtitting

 Heeeei bloggæææen!

Siden jeg er så dårlig til å blogge, så kommer det to innlegg på veldig kort tid nå! Håper det hjelper litt...(ihvertfall på min samvittighet) 

Nå skal jeg og Anna se på film! Vi gleder oss veldig mye, og vi klarer nesten ikke å vente! Denne awzåmme filmen skal vi se:

Får frysninger!!

Mamma og tante har sett den før, og sier at den er veldig bra og rørende. Derfor har vi funnet frem tre ruller med dopapir så vi er beredt. Jeg kjenner at jeg begynner å få tårer i øynene allerede liksom!

Bakgrunnen på filmen. 

Når mormor leste dette høyt for meg og Anna, brukte vi opp en hel dorull på bare den :-S Jesus er virkelig noe som påvirker oss i hverdagen. Og når vi tenker på Han og hva Han har gjort, kommer tårene.

Her har jeg (IDA!!) funnet en ok stilling som jeg håper på å få sitte i igjennom hele filmen. 

Har du sette denne filmen før?

Ida og Anna

so relatable

Denne lille grimasen han lagde, minnet meg litt om min venn Susanne.

Dette minner meg om Anna...(hun har alltid noe i skoen/sokken...)

Ida

Folk jeg beundrer

- Mormor

- IT mannen på skolen

- Obama

- Hanha Montanna

- Svanhild

- Lisa Børud- Mattelæreren min, Arthur.

- Erik Solbakken

- Sara fra nrk super- Kristne folk

- Datagenier

- JesusHvem beundrer du? - Ida

Kjærleik gjer blind.

God kveld herrer. 

Hvordan går det med deg på kjærlighetsfronten, Ida? Eeehm..jeg hadde meg kjæreste i noen dager, men han ble det slutt med før sola gikk ned lism. Jeg savner Gunnaren min...kom tilbake Gunnar!
Han kommer på besøk neste helg! Gleder meg til tusen! :3 Ida.

Akutt magesyre.

Heia bloggen min! Jeg har savnet deg, og du har savnet meg. Men nå er jeg her, slapp av! I dag har jeg ryddet rommet mitt hele tre ganger. Jeg har også ryddet Gerd og Mons sine rom to ganger. (lillesøskene mine)Men nok om meg og mine. I dag fikk besta akutt magesyre. Ikke det at jeg vet hva det er, men det er ikke noe særlig behagelig har jeg hørt. Jeg gikk innpå rommet hennes for å spørre om jeg kunne låne lesebrillene hennes. Jeg merket med en gang at noe var galt, "Besta, er det deg?" Sa jeg litt forvirret. "Ida?? Eller er det Anna? Eller kanskje Gerd? Eller er det Mons?, Nei nå vet jeg det, det er Ole-Harald!, eller er det kanskje Morten?" Sa besta enda mer forvirret enn meg. "Besta, det er meg!" sa jeg litt høyt. "Meg hvem!?" Skrek besta. Jeg klarte ikke å være i samme rom som hun når hun skulle oppføre seg så barnslig! Så jeg satt meg ned på min egen seng og lekte litt med barbiene mine.

Rundt en time senere kom mamma stormende inn, "Ida? Besta er syk. Hun må til legen. Kan du passe på bestefar og pappa for meg når jeg er borte?" Jeg nikket og fikk litt dårlig samvittighet. Jeg satt meg ned på huk og ba en stille bønn til Gud. "Kjære Gud, kan du være så snill og gjøre besta frisk igjen? Amen"Besta er nå hjemme fra legen og jeg har fått beklaget oppførselen min. Sorry enda en gang verdens beste besta! Iloveyou3! Besta går på noen medisiner som skal gjøre hun frisk igjen. Gud svarte på min bønn! Takk til deg og Gud.

Har du eller noen du kjenner hatt akutt magesyre før? Ida.

Alt og ingenting.

God kveld alle sammen.

Takk. Takk for at du er god. 

Kameraet mitt er ikke helt i vater. Synd, men det går fint. Jeg tror jeg skal greie meg liksom. Men er enda litt usikker på om dette er smart...joda, det er vel det. 


Livet mitt er en hårball uten kam. Bilder fra atkivet. 

I dag har jeg hatt det bra skal jeg si dere! Jeg har vasket, ryddet, tørket støv, og feiet skorsteinen. Kjempehyggelig, flott og godt gjennomtenkt! Jeg hadde ei krone, men den forsvant i støvsugeren, jaja...så sånn er det. Midt i julestriden sitter jeg her og pettler meg litt i nesen mens jeg tenker...

"Finnes julenissen?" Denne tanken surrer inne i hodet mitt hele døgnet rundt. Jeg drømmer om det, dagdrømmer om det, og tenker på det hele tiden. Livet er hardt. Noe annet som er hardt, er hodebunnen min. 

Wooow! Den var dyp, skjønte dere den? Det gjorde jeg. Men nå er jeg veldig flink til å bruke google oversetter da...Amen.Eller har jeg det greit. Helt ok liksom. Noen ganger har jeg bare lyst til å sove..sove helt til prins James Bond kommer å kysser meg. Ehm, neida. (Ikke si det til noen)De fleste så vel tre nøtter til askepott på julaften. Gjett hvem som begynte å gråte da hun hørte at askepott hadde mannestemme? Javisst har jeg sett den mange ganger, men det kom som et sjokk. "Er du en mann, eller er du ei kvinne?" Skrek jeg litt høyt.

Så svarte mamma:

"Spør broren din det samme spørsmålet! Her om dagen satt han med fliseklemmer i håret!" Og jeg bare, "OK!" men broren min var en mann sa han. Jeg fikk en stol til jul. En kjøkkenstol.

Å, hjelpe meg! En kan jo få sjokk av mindre! 

Jeg spurte pappa om han kunne være med å be med meg. Det ville han ikke. Ikke fordi han er kritisk, for det er han ikke. Men fordi han hadde vondt i tommelen. Jeg skulle ønske jeg var en fugl som bare kunne fly til der pepperen gror. Livet er en berg og dalbane som styrer seg selv. Jeg styrer den ihvertfall ikke. Ikke Gud heller. Da er det bare satan sæl igjen da...sjit og!Jeg er glad innerst inne. Det må jeg være!

Har det klikket for deg? Ida.

Mamma er gærn.

Nå har jeg nettopp blitt fortalt at jeg skal ta en blodrpøve på tirsdag. De skal se om jeg er gravid. Ikke det at jeg har gjort noe ekkelt, men mamma vil bare være sikker. Det hjelper ikke å si at jeg aldri har gjort noe sann...du-vet-hva-jeg-mener-ikke-lat-som-du-ikke-vet-det...skjønte du det? Jeg har aldri...hatt mmm..visst du skjønner. 

Er du gravid? Ida. 

ily, Svanhild!

God lørdag i stuen! I dag møtte jeg på en vennine som heter Svanhild. Hun er 73 år gammel, men ganske sprek for alderen! Hun er så søt og vennlig hun jenta der altså! Vi hadde en liten samtale som var omtrent slik:

Svanhild: Neimen no har eg aldri sett på maken!

Meg: Sett ka for noe?

Svanhild: Ja. Ka ska du ha til kvelds i dag då?

Meg: Makrell i tomat vel! Hva ellers liksom?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHaHHhAA!!! Tok den din Svane? Hahaha! Så merket jeg at Svanhild ikke lo, så jeg bare;  He-he...he....

Svanhild: Ungdomma no tildags

Meg: Eg må stikke, hade Svanhild. 

Svanhild: Hada du!


weheartit.com

Har du en eldre bestevenn? Ida

Familietid

Heihei! I dag har familien min vært å øvd på sanger som vi skal presentere til presten på mandag. Han må godkjenne sangene og dansingen før vi viser det frem i kirken på neste søndag. Jeg, Anna og vår kjære fetter Arthur skal synge en sang sammen. Gleder meg! Bestefar skal danse<3

Er bestefaren din flink til å danse? - Ida

Hvordan få bedre selvtillit?

Mange jenter og gutter der ute i verden har ganske dårlig selvtillit. Frykt ikke! Dette er helt normalt! Jeg syns at alle skal si tre fine ting om seg selv...jeg kan begynne. 

- Jeg er naturlig pen. 

- Jeg har kjempefint hår!

- Jeg er flink til å lese høyt i klassen. 

- Jeg har fin kropp.

- Jeg har fin stil.- Jeg har fine tenner.

- Jeg er fin.

- Jeg lukter godt. 

- Jeg har fin rumpe. 

- Jeg har dritpent smil.

Ok, det var kanskje mere enn tre, men jeg er så pass fornøyd med meg selv at jeg kan ramse opp mere også til og med! Foreksempel at jeg er flink til å gå på do når jeg må. Gud er glad i deg uansett!!! 

SI TRE-FEM FINE TING OM DEG SELV!! :-D Klem fra Ida :-D 

Klokken er 21:31

Hei! Jeg sover hos tante Turid-Iselina inatt. Og jeg får være oppe til 21:30! Takk tante! Elsker deg! Jeg må fortelle dere hva som hendte på Gosupermodel i dag. Jeg forteller det imorgen, for nå er det litt sent. Nå må jeg legge meg! Det er jo skole i morgen! Ops...det hadde jeg glemt. Jaja! La gå!Får dere lov til å være våken så sent? Ikke det nei? Ida   

Opp med blusen, ned med trusen, ja vi elsker rema 1000!

Heeei bloggen! I dag gikk jeg rett ned på rema 1000 for å kjøpe poteter og bind til mamma. Men uansett, inne på rema 1000, møtte jeg en litt merkelig dame:

Dame: H..h..hei.

Meg: Heija, fint vær ute, ikke sant? Mhm, heihei! (jeg snakker alltid om vær vet du)

Dame: Ja.

Meg: Ja.

Dame: Ja. 

Meg: Mhm, ja.

Dame: Ja.

Meg: Ja.

Dame: Nei.

Meg: Okå, jeg må skyndte meg hjem igjen nå jeg. Hade, vi snakkes! 

Var ikke det litt merkelig? Eller er det bare jeg som syns det? Jeg tror kanskje hun er en morder..ok, dette må dere ikke fortelle til NOEN! Er det forstått?! Da så. I Bergen ble en gutt drept for rundt ni år siden, og jeg tror kanskje hun drepte han. Jeg har sett hun mange ganger før, og nå tror jeg at hun skal drepe meg siden jeg tror jeg vet noe jeg tror jeg ikke burde vite!!! Henger dere med? Ehh, neida. Det er sikkert ikke hun som drepte gutten. Eller jeg VET at hun ikke drepte den gutten, for morderen sitter jo i fengsel!!! ÅÅå så dum jeg er! 

Nå sitter jeg ute å nyter en liten sjokolade. Ha en fin lørdag da, dere! 

Har du noen gang møtt en merkelig dame? ida

hei, og beklager

Jeg har ikke blogget på en stund nå, ihvertfall ikke ordentlig. Men uansett, her er jeg! :-)

Venninen min har det ganske tøft for tiden. Hulda altså. Hun har blitt forelsket for aller første gang, og hun vet ikke helt hvordan hun skal gå frem. Men hun har verdens beste vennine (MEG) Og jeg har jo hatt ganske mange kjærester opp igjenom årene, tro det eller ei. Så hun er i gode hender.
Bare se...jeg er skikkelig god til dette her altså. 

Hvordan går det lesere? :-)

prinsesse ida alexandra

Vet dere hva? Jeg har alltid hatt en drøm om å være prinsesse, og da Ingrid Alexandra ble født - ville jeg hete Ida Alexandra. Prinsesse Ida Alexandra. Og da Sverre Magnus ble født, ville jeg gifte meg med han, men jeg fant fort ut at han var litt for ung for meg. Jeg har aldri sagt det til noen før, men nå vet dere det. Ai vanna bi a prinsess <3

Har du en drøm?

lite blogging fans

Sorry my dear fans...liten bloghin today, and jesterdei, end fraidei. Aiem so såry.

Men det skadet vel ikke at jeg ikke blogget siden jeg hadde to flotte venniner som gjorde det for meg?! Øhhhm, TO GJESTEINNLEGG PÅ.....EN HELG!!! Det var selvfølgelig Susanne og min andre vennine som valgte å være anonym. Men jøje meg! Se på klokken! Jeg må legge meg NÅ!...for å ikke snakke om det inlegget Hulda skrev til meg for noen dager siden! Det gjør ikke noe at jeg ikke blogger når jeg har sanne nydelige venner som gjør det for meg. (ok, det gjentok jeg meg selv...samma daa) TAKK KJÆRE VENNER OG BEKJENTE!! <3

- ida

gretten dame og dopa narko

Heisann alle fans! Her kommer dagens søndags innlegg!

Som jeg sa i innlegget under var det ikke like gøy på bussturen hjem som det var på selve kinoen. Nå skal dere høre....vent litt. Jeg satt med Susanne, og foran oss satt Henrik sammen med en litt eldre dame - også satt jeg og Susanne å lekte litt med håret til Henrik (...bare fordi han har så fint hår) og det kan være at vi sleit av noen gråe hårstrå - men det var bare for at han skulle bli finere liksom. MEN Henrik begynte selvfølgelig å syte og grine..."gi dåkkaaar!" - "sluuutt" - "Susanne...." - "IDA!!!" (men vi ville bare ta de gråe hårene vekk lizzmk) også snudde hun der gamle damen seg  som satt med Henrik, og hun bare, "kor gamle e dokkar?" og vi ble så sjokert at vi ikke rakk å svare før hun forsatte, "e dåkkar gamle nok til å ta bussen aleine?!" (skikkelig bitcheeie liksom) og jeg bare, "eeh...ja" og hun bare: "neimen så sitt rolig da!!" og jeg bare, "eeeeehhh....vi sitter rolig" og da kom kjære Susanne med den store munnen sin å sa; "ikkje bland deg! du e ikkje moren vår! Forsett å les du!!" og da trodde jeg at kampen var over og at den gretne damen skulle forsette å lese i boken sin, så jeg så ut vinduet i et lite sekund - og da jeg snudde meg mot Susanne igjen stirret den gamle damen skikkelig intens på Susanne, og Susanne stirret bra tilbake. "Jaamen då vil eg lese i freed" sa hun, også sa vi litt høyt "jaa..visst du sitter på en buss må du bare rekne med litt bråk" men jeg tror desverre ikke hun hørte det.

Men så fikk vi god respons fra en finfinfin gutt (MEN han brukte snus...ikke lite fintfintfint) og han sa at det var naais eller noe sann, jeg tok det ihvertfall positivt. Ja, altså jeg tror det er noe bra liksom.

For at vi skulle vise at den gamle damen ikke bestemte over oss, tok Susanne litt i håret til Henrik, og før Henrik fikk sagt et ord, sa en dopa narkoman at vi skulle gi oss med det med en gang..og da ble Susanne og jeg ganske flaue på hans (OG den gamle damen) sin vegner...men Susanne bevarte roen og sa; "sshhhh" og narkissen bare, "du BER MEG IKKJE OM Å SHHHHHHH!!" og banna skikklig mye...og jeg bare, "du ba jo oss om å slutte, og da kan hun be deg om å være stille" også sa han at visst vi ikke holdt kjeft, skulle han smelle til oss. Kjære vene - han kan ikke bestemme over seg selv en gang, så sitter han å sjefer over oss`? Jeg blir kvaaalm. Senere sa jeg høyt "Vi leker mødre til alle på bussen Susanne...jaaa!" i håp om at narkoen og den gamle damen skulle høre det. Det som kanskje var verst var at de ble sure for at vi tok i håret til Henrik, men han ble ikke sur over det. Rare folk altså. Det er helt greit å være sur, men du trenger ikke å la det gå utover andre. Jaha, jeg vet ihvertfall om TO stykker som var skikkelig sinte på fredag...og jeg ble faktisk sjokka over at folk kan oppføre seg sann som de gjorde. Jeg tror jeg aldri har blitt så flau på andre sine vegner før heller. Jaja, vi lot ikke noen sure folk stoppe oss i å hadet gøy! Neinei. Heldigvis er ikke alle så sure.

- har du noen gang blitt kjeftet på (TO ganger, rett etter hverandre) av fremmede?

Ida // god søndag videre. siste dagen i ferien

lite blogging.

På mandag skal jeg begynne på ordentlig skole sammen med alle andre på min alder. Grugleder meg!

Anna kan dessverre ikke gå på den skolen, for hun er ikke like smart som meg - og hun kommer uansett bare til å drite meg ut med å prøve å tøffe seg. Så jeg syns det bare er bra at hun må være hjemme i noen måneder til...eller år (hun er litt treig)img0295 (600x450)åååååå, jeg savner månetoppen!

Sorry for lite blogging i det siste, men jeg har hatt mye å gjøre på skolen...også har jeg vært hos tannlegen! Ingen hull så flink og sunn som jeg er..Nå sitter jeg her hjemme på dataen å venter på at vi skal begynne undervisningen igjen. Gleder meg til å begynne på vanlig skole igjen, det er jo litt bra at Anna ikke begynner med meg, for da hadde vi ihvertfall blitt mobbet sann som hun oppfører seg. Skjemmer ut alle rundt seg nesten! Huff. Jeg tror vi skal ha en prøve nå jeg. Ønsk meg lykke til!

skjer? fra ida som ikke tøffer seg, men som har en kusine som gjør det.

du er så teit...

-og jeg eeer så kul!

Men jeg tøffer meg ikke på facebook da ihvertfall...eeeheheh. LOL, "jeg tror jeg er så kul men så er jeg bare teit, også fiser jeg enkelte ganger. 10hihihi. Jeg må bare være rar og innpåsliten hele tiden! Heheheh, jeg tror jeg er såå morsom, men så er jeg sssyyyykthh teit! Jeg har sann bare btw fått ny moobil! og ikke minst pc. og jeg kan jo ikke bare si rett ut "jeeeg har fått ny pc!!!! wwwweeey!!" så jeg må si, "pc'en min er dårlig" bare for å få oppmerksomhet rundt denne her pc'en som en lager opprør av, eheh....også facebook daah! der må jeg jo bare  skrive løs..å tro jeg er kul. Meeen innerst inne vet jeg at alle tror jeg er en døds dum banan som lever i Kallifånia! Jeg drrriter i at jeg driter ut mine næææreste venner - thithi, thaaathey! Haaadee!"

Sure jenter på sartor.

Heeey! Anna og jeg har vært på sartor i dag! Lena og Susanne var med, det var kjempegøy! Heeelt til Susanne og Lena begynte å grine da! Eheh, unsjul meg meeen, ja. Bra for de at de er søte når de er sinna! Men de er jo litt barnslige da! Ikke LITT barnslige heller, det å ringe til Anna og skrike, "bitch, bithc, bitch" og leke gris er litt småteit  - og når de ignorer oss når vi prøver å være snill. Ikke julenissens snilleste unger sier bare jeg, joooda de er det, men ikke akkurat i dag.  For ikke å glemme at de sa at de var på sartor for vår del, når de inviterte seg selv med. Ikke det at vi ikke ville ha de med, men det fins grenser - OG DU TRÅKKET NETTOPP OVER DEN DU DER I DEN BRUNE GENSEREN!!! vi tvingte dem liksom ikke med. OOOG, så går de og griner/klager/syter/skriker til andre folk om at vi ikke går sammen med de på sartor på grunn at vi skulle kjøpe julegaver til dem!!! Klaaageinnlegg<3 hehe. Shhhhh, du er så søt når du er sinna susanne! du og lena, men ring 80033321 seriøst, dt e gratiss - love you kids (susanne og lena) 80033321 // ring, det er gratis alle som har det vanskelig der ute! vi arr the wårld. Pass på kvarandre i jula! For all del, love you all. Ikke gråt lengre S og L, its OK. jeg er her for dere. KkkkGID!

Har du venner med PMS type 2? fra Anna og IdaIda og Anna!.

arkiv

 • Desember 2013
 • Oktober 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits