Well hello there mothafockærs

Hei venner! Jeg tenkte at jeg atter en gang skulle prøve meg litt på andre dialekter, og har i dag valgt pent bergenserskish. LUL! Love dialects (litt engelsk inni mellom siden jeg ikke helt har gitt slipp på det ennå)

 

 

Mamma har funnet det ut!

Folkens!! mamma vet!!! hun så skikkelig intenst på øynene mine i ste, jeg tror hun merket at mascaraen var flyttet på, og kanskje jeg ikke hadde fått alt helt bort!! hjelp!! 

Hun sa bare: kom ned, vi vil snakke med deg alle sammen.

Jeg kunne se hvor skuffet hun var i blikket, hele familien ventet i stuen, onkel og Ida så på meg med medlidende øyne, mens resten av familien så intens sjokkerte og triste ut.
Det var stille i sikkert fem minutter, så tror jeg oldermor synst det ble litt kleint for hun brøt plutselig ut amasing grace. Da gråt mamma, hun hulket lavt og gråt, alle gråt stille. Til og med pappa hadde en tåre på kinnet mens han fortsatt stirret skuffet på meg. Når sangen var ferdig reise pappa seg. " Du vet hvorfor vi er her, gjør du ikke Anna?" jeg nikket og så ned i gulvet "joda" svarte jeg stille, jeg kjente hvordan øynene fylte seg med tårer. "Hvorfor gjorde du det?" "Jeg..." Jeg klarte nesten ikke å snakke, jeg ville ikke gråte, jeg tok meg sammen "Jeg ville bare bli populær" Jeg kjente den første tåren renne nedover det brennende varme kinnet mitt. "Mener du at man blir populær av og synde?? LYVE?!" ropte mamma ut, hun klarte ikke holde det inne lenger. Hun ble stille, hun så på meg. Lenge. Jeg gråt, jeg gråt mye, jeg gråt høyt, jeg løp opp på rommet mitt, hvor jeg altså ligger nå og skriver til dere. Hva skal jeg gjøre?? jeg føler den sterkeste skyldfølelsen, jeg vil ikke mer!!!

Anna 

Shit eg har gjort noe forferdelig!!!

Eg ... eg .. EG TOK MED MEG MASCARA OG SMINKET MEG PÅ SKOLEN I DAG OKEI?! det var ikke planlagt, jeg hadde bare så veldig lyst, og jeg visste at mamma kom til å si nei, så plutselig tok jeg med meg den og køp ut døren! Jeg er så redd hun skal finne det ut! Be for meg folkens! jeg har ikke fortalt det til noen andre enn Ida og onkel Osvald... de er begge ganske skuffet over meg, men jeg vet at ingen av de sier noe til mamma, for de er jo ganske kreisi begge to, så jeg vet de ikke tok det  hardt som hun og bestefar og resten av familien kommer til og gjøre...
                                                                                           8229905237_c3d72a7351_large 
Tilgi meg allesammen!!!! Jeg vil aldri gjøre noe slikt igjen!!
-Anna 

flause!

Hei! lenge sia eg har blogga no, syyykt flaut, unnskyld!!! håper dere alle, Gud og tante Olga på Gran Canaria kan tilgi meg!! Dette har eg gjort mens eg var borte:

-Svømmet med krabber!

-Blitt en mer aktiv leser

-Lært meg lisa gikk til skolen på piano, fløyte, fele, harpe, munnharpe, gitar, munnspill osv..

-Vært på skino (fikk egentlig ikke lov, men vi så tvailait med onkel Osvald, og sa til mamma at vi skulle se nemo i 3D, onkel e bædess!!!)


Så har eg egentlig ikke gjort noe mer, sjillet hjemme og hørt på lisa børud og sånn bare...

Skal prøve og blogge mer de neste dagene!
-Anna

261212

hadde en utrolig flott julefeiring, men tok desverren ingen brukbare bilder. ok, den vitsen var litt morsom, selv for meg å være! æææhæhææhæhæ. kisses und klemtz!

- ida

bileteBloggen tre år!

HEEEI :D 

I dag har bloggen bursdag! Vi er så inderlig glad for at vi lagde deg skjønning!

Først og fremst betyr du veldig mye for oss! Uten deg, hadde vi nok ikke vært de vi er i dag.Vi vil bare takke for det. Sorry for at vi behandler deg dårlig noen ganger, og sorry for at vi ikke sier hvor mye vi elsker deg hver dag. Vi elsker deg. Når vi er lei oss, er du her. Når vi er sint, er du her. Når vi er glad, er du her. Du er alltid her du. Du er best! <3 Litt arkivbileter:

Kommentarer: 

4755

Innlegg: 

1183

dagens julesang

-Anna

Jolsang 4

Halla her er den fjerde julesangen, NO GLEDA EG MEG, KVA MED DEG?!

-Annaaa

dagens julesang

Hei! Her er dagensjule sang, det kommer enda en senere i dag siden det ikke kom i går, sårri skjære lesere!!! Det var min feil, jeg har svikat bloggen litt i det siste men jeg er back ;););););)

-Anna

 

141112vintaaaaage

dagens inspoHa tidenes dag folkens <3

svart og hvitt.

Wow. Stiiili.

Ville bare si at jeg har vært på båttur i dag. Fete saker! :D Skjer?

Ida som tenker svart/hvitt ;;;-))) Yo!! 

en dag på vannkanten

Hei kjære leser! Du er vakker, bjutiful, hermoso! ♥ Ja! eg kan litt spansk OK? eg tar det på vgs så du synst kanskje det er sånn syykt imponerendes at jeg kan et spansk ord, men du hadde sikkert klart og lære deg det selv visst du hadde tatt spansk, men det hadde kanskje tatt litt lengre tid for deg, jeg har bare hatt det i noen uker liksom, men jeg er den beste i klassen da..
Uannsett! som de fleste sikkert har fått med seg, så er Ida i syden! UTEN MEG, egentlig suuperglad for at jeg ikke trengte å bli med, var litt bekymret! men det er utrolig trist og kjedelig her uten Ida og mormor, hvem skal hjelpe meg med lekser å strikking nå liksom?! mamma kan hjelpe seff, men det blir ikke det samme, så jeg får nesten ikke utøvd mine to yndlings hobbyer!!Mamma tok meg med på vestkanten for og bade sorgen bort! jeg prøvde til og med stupebrettet siden det ikke er så stor, men mamma tok selfølgelig i mot med en gang jeg landet i vannet, og så hadde jeg jo selfølgelig armringer på meg!! men det var sykt skummelt alikevell!

men vet dere hva! det var en mann som så på meg sånn:


Og jeg tenkte bare hjeeeeelp!! 

Så jeg ropte på mamma, og hun bare

så hun gikk bort til han og bare
image
Men jeg var jo helt på gråten!
image
men så sa mamma at vi skulle gå å kjøpe en is før vi gikk hjem

Så alt i alt var det en OK dag!

Kvisleis har din dag vært? :)

-Anna

badeland

Denne filmen minte meg og den gangen jeg var på vestkanten med mamma og Ida! Sant vi er heldig!? Vi fikk til å med lov til å ta perle og bruse sklien!! men mamma måtte være med, seff!!!!!! Men mamma tok den store også, det så nogenlunde slik ut, bortsett fra at mamma ikke banner!!!!!!!!!: (det er det pipegreiene i begynnelsen, jeg lærte det i går av lærerinden min)

ligner sykt på mammsen!<3<3
har dere vært i badeland før??

-Anna

EIT MIRAKEL!

Jeg var på butikken i går og der skjedde det noe helt fantastisk! Mormor gjekk ner i spagat'n!! FANTASTISK! 

dette er ett gammelt bilde ja! jahaha, meg og ida!


Men jeg må gå, skal vaske toiletten for mamma i dag! 

Hilsen bANNAn ♥

 

 

Pause

Hellu verden!

Etter grundig tenking, har jeg bestemt meg for å ta en pause. Jeg synes det har vært så kjedelig å blogge i det siste. Jeg har heller ikke noe å blogge om, så hva er vitsen?

Snakkes snart! - Ida

DENNE FYREN ER SYK!

Fant denne videoen på facebook, jeg har jo mange venner på face som jeg ikke kjenner, men jeg legger de til for og bli kjent med de, og en av de hadde denne! Han er jo dødensflink! Her har vi en fremtidig kjendis folkens!!

Når jeg så den så, wow, jeg bare :

og så bare :


Q. Likte du den? (spre den på bloggen din da vell!)
-Anna!

dt e hulda hr ijen!

heuj blogg te ida! eg heite hulda, og eg blogga for ida før, blogga for ida. huska du mg? eg blogg før for ida. ida er dårligg till å bloge,  så eg blo for ida. eg blog for ida før ogg. eg lika nedsig.no, eg lika. veldig bra. haaaahhhha. vellig mossom. vil du sjå belde? her e bbelde:

1921222969851

spy....ehs, sjå han manen ve sidden av då!

Pizza-nedsig

harr dekke TISA i frysaren?! e du gal?! eg betale ishje 30 kr for tis/pissa//nei tak!

portrett-nedsig

hehheh, dei likkna på kvarrandree!

 

eeeehm...e isjhe du lit for storr te å sita darr?

søssterr å bror

 sjønt

 ho va morrsomm!

 du må sjåo når hann begjøn å grina! hahah

 

htiehtiehijd...SJÅO PÅ FJÆRNSINNE! :-DDD LÅLL! :) 

EEEEHH...feill vei! heh

 

OIJEH! DI VA LIKE PPÅ KVARRANDRE! KANJE DT E MAMA HANS?

INGGEN KOMENTARR. 

hehaheha. Låll ijenn! eg dåør!

fuglebæsj nedsig

wrææææææaee

tjukkas nedsig

han likne på min kompis Henrikk

værmelding nedsig

dt blir STIV kulingg

kung fu-nedsig

høl i bokso! 

Han mannen e på alla bilda...feita manen.

lika du nedsig? Hulda

Dagens julesang #19

Denne er vel søt?
-Ida og Anna <3 

Bloggen 2 år! :-D

Gratulerer verdens beste blogg! We love you! Egentlig hadde blogget bursdag den 8.desember, men da var vi i svime, så vi glemte det helt! Sorry bloggen vår! Kan du tilgi oss? Takk!

 

Først og fremst betyr du veldig mye for oss! Uten deg, hadde vi nok ikke vært de vi er i dag. Jeg vil bare takke for det. Sorry for at vi behandler deg dårlig noen ganger, og sorry for at vi ikke sier hvor mye vi elsker deg hver dag. Vi elsker deg. 

 

Når vi er lei oss, er du her. Når vi er sint, er du her. Når vi er glad, er du her. Du er alltid her du. Du er best! <3

 

Kommentarer: 4448

 

Innlegg: 995


 Gratulerer bloggen vår? Ida og Anna. 

dagens julesang #9

Dagens julesang 9 <3 <3 Dropper dagens julebilde :P

Liker du denne sangen ?
-Anna 

dagens julesang #7 + dagens julebilde

HEEEEEI! 

Sorry for dårlig blogging!! Nå legger jeg ut dagens julesang 7 og så kommer 8,9,10 og 11 senere i dag! :) legger og ut dagens julebilde i lag med hver sang :)

Er ikke den sangen søt?
-  Anna og Ida

ANBEFALING AV SMINKE

Hello snoops and snuppelups, berit her! Idag fikk jeg faktisk lov å gjesteblogge for Ida og Anna, lukkerus*. Så idag tenkte jeg å ta en liten sminkeanbefaling :-) So, lets begin!

 

 

Barbie blush 27kr på sparkjøp, anbefales på det sterkeste

Lipgloss med perfekt glans og utrolig god duft. Også kjøpt på sparkjøp

Tusentakk for meg! Dette var gøy. Må gjentas ;-)

 

Dagens julebilde #4

Hei! Tenkte og starte med dagens julebilde også! :) Siden vi ikke har hatt det de første 4 dagene i Desember, tar jeg fire nå, men andre dager kommer bare ett om gangen :) Koselig med litt bilder av jul eller hva? 

Likte du bildene? :)
-Anna 

Første desember!

Heihei! Ville bare ønske alle sammen en gledelig desember! :-) Ja, det var alt. Ida og Anna. 

Hva har du gjort i dag?

God natt min skatt.

Jeg ville bare si god natt til bloggen, og takk til mamma siden jeg får være oppe til denne tiden på døgnet. Amen.

Får du være oppe så sent?

-Anna

bloggpause

- Ida

Alderen har ikke stort å si - med mindre du er en ost.

Heyja folkeeeens <3

Jeg er sliten, trøtt. Hvorfor meg? Hvorfor måtte dtte skje med meg? Du later som om alt er greit, det samme må vel jg også gjøre, men dt er ikke dt!

HEHHE, neidaaa! dette er ikke en sånn emo blogg. Følte bare for og få ut litt sinne, knuste mobilen i ett fjell i dag, av sinne! NEIDA! dette er bare tull! HAHAHA aim såo fønny (jærte!) Har jo ikke skjedd meg noe en gang! heheheee

Tumblr_lv7z1mdhpm1qj6agao1_500_large

Lol? e du stein Steinar? Oj, heheh, det er jo navnet til vennina til meg og Ida sin far! hahahaha! Sorry Slimfoss (etternavn, det er en ny trend og kalle folk for etternavnet på skolen)

189080884324999430_yaxrgrsn_c_large

Jeg må gå midaaaaaag!

HAR DU SPIST MIDDAG??!
-Annaaa <3 

Dumt sagt

Rett meg om jeg ikke tar feil ...
Jeg vil at Brooklyn skal døpes kristent, men foreløpig vet jeg ikke hvilken religion!
David Beckham

Det er best at du deler pizzaen i fire stykker, for jeg er ikke sulten nok til å ete seks.
Yogi BerraGratulerer. Jeg visste rekorden ville stå til den ble slått.
Halvparten av løgnene de forteller om meg, er ikke sanne.
Og her kommer Moses Kiptanui - den 19 år gamle kenyaneren som ble 20 for noen uker siden!
Det er den raskeste tiden noensinne - men ikke så rask som verdensrekorden.
Hvis ingen av lagene scorer mål, blir det 0-0.

Jeg mener homofilt ekteskap er noe som burde være mellom en mann og en kvinne.
Arnold Schwarzenegger

Vær alltid ærlig, selv om du ikke mener det.
En får være glad for at en er født, det er mange som ikke er det.
tatt fra www.ordtak.no
-Anna

Dårlig blogging.

Sorry for dårlig blogging, men både Anna og jeg har mye skolebæsjeting foran oss nå for tiden. Tentamen er rett rundt gjørnet, og vi har blant annet et tonn med prøver og fremføringen før jul. MEN vi elsker det, det er bare det at det blir litt liten tid til bloggen. Håper at dere forstår at vi ikke klarer å blogge så bra hver dag! - Ida.

10 ting du kanskje ikke visste om meg!

1 - Jeg elsker matte!

2 - Min favoritt barbie heter Granveig

3 - Jeg fant nettopp en juleengel som noen tydeligvis glemte og ta ned i fjor! Bra det snart er jul da!

4 - Jeg så en dame som pellet seg i nesen på bussen i dag!! hun spisste det!


www.weheartit.com

5 - Jeg har ett nesebor som er større enn det andre.

6 - Katten til mormor heter Ragnar, det gjør læreren min også!

7 - Jeg bæsjer oftere enn jeg tisser.

Toiletbowlmug_large
www.weheartit.com

8 - I dag tidlig kostet jeg sengeklærene mine!

9 - Min oldemor veier 63 kilo

10 - Min favoritt sko er klogger.

 
www.google.com 

Fikk dere svar på noe dere lurte på?
-Anna

OH MAI GASH!!

Jeg har jo ikke bloggeeeeet! :O beklager! men jeg skal blogge nå! 

17 dager! 17 DAGER!! æææææ :D men nå skal jeg ikke skrive mer om jul, siden jeg ikke har lov.

Jeg holder på med ett  ting du ikke visste om meg innlegg, men jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive! jeg skriver jo om meg selv i bloggen, og jg husker ikke hva dere vet og hva dere ikke vet!

Hva vil dere vite på 10 ting du ikke visste om meg?
-Anna 

 

Forbud!

Jeg har fått forbud av Ida og skrive mer om jul før Desember. Jeg eeelsker jo jul, så det spørs jo litt! Men folkens, som en siste innspurt, bare så dere vet det, det er bare tyyve dager til Desember <333 OG 44 til julaften <3<3<3<3 gleder miiiig!!! men, selv om ida har gitt meg forbud om og skrive om jul før julen, siden hun er livredd for og ødelegge stemningen før desember, så skal jeg skrive i hvert innlegg hvor mange dager det er igjen, jeg liker og telle ned!


Sorry ida!

Elsker du jul? (dumt spørsmål)
-Anna 

B.O (jærte)

Vi har vært sammen i snart to måneder nå kjæresten min, elsker deg for alltiiid <3 To måneders jubileum om 10 dager <3 Tenk det, all tiden vi har hatt sammen, du er best!

Jeg elsker deg,
Du elsker meg,
Håper jeg.
Du sa jo det en sommerdag,
Jeg følte glede og velbehag.
Jeg elsker deg!

Aaaw! Fant en som lignet på B.O <3 Visst dere lurer på hvordan han ser ut, er det omlag slik: Søøt! Eller hva? <3 Men B.O er myyye søtere!Ida er deppet i dag. Hun savner gunnaren sin! (les dette innlegget) Vi savner deg alle Gunnar!

Savner dere noen dere er glad i? 
-Anna 

The Støveldance

GLEDER MEG TIL JUUUL <3  

Snakker om Jul heeeeeeele tiden jeg! Men jeg elsker jul! <3 

DU ELSKER VEL JUL DU OGSÅ?!
-Anna 

JUL!

Heisann folk og nisser! Jeg sitter nå her og hører på julemusikk. Hørte på den tre nøtter til askepott sangen i tre sekunder, men da begynte jeg bare og gråte :')  JEG GLEDER MEG SOM EN GAAAAAL!!!!!  Og blåfjell sangene er så digge, og nå som jeg har funnet ut at det skal være i julen, sitter jeg og hører på de mens jeg gleder meg villt!!!!!!! :D

Fant ikke blåfjell sangen, og den jeg fant begynnte ikke før langt uti, men denne sangen er jo koselig, fra The Julekalender, håper det skal være i år oog :D:D

Juuuul <3
Gleder du deg til Jul? :D
-Anna 

BLÅFJELL!! ILUUUUUUUUUUUUUUU

æææææææææææææÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!  I år er det blåfjell på teveeeeeeee!!! :D :D Kan dere tro deeeet?! Jeg tror i hvertfall det, se her da! wææææææoooow!! :D gleder meg sånn!!!!!


Bff's <3

Gleder du deg til julkalenderen på barne TV? :D

-Anna 

Barbie

Hei! Sitter her og leker barbie med B.O, ILU kjæresten miiin <3 :* Har ikke så god tid til og blogge, siden vi koser oss sånn!


Leker du med barbie?
-Anna

En fin sang

Denne sangen er veldig fin, hør på den. HØR PÅ DEN SA JEG!

Mamma lar meg egentlig ikke se på kaptein sabeltann, siden det er pirater med, men jeg hørte denne sangen på radioen og den er jo kjempefin! 

Ser du på Kaptein Sabeltann?
-Anna

Det e brann!

Heja! Pappa ser på Brann kamp! Supert! Vi vinner dette eller hva?! heheehehe, heia braaann! :D Ser egentlig ikke på fotball, men komman folkens! Vi må se når Brann vinner!!

Noen hadde lugget denne ut på feisbukk, den passet bra!

Ser du på Brann kamp? 
-Anna 

Winter

Nå er det snart jul folkens! men jeg skal ikke lage ett innlegg om det, selv om jeg har veldig lyst! Så lager jeg heller ett om vinter, selv om heller ikke den har kommet til Begen enda, desverre. Håper du kommer snart, KONG VINTER vi elsker deg!

Koselige ting med vinteren:

1. Det snør og man kan ake og stå på ski, eller bare leke og kose seg ute i snøen.

2. Man kan lage snømenn og snølykter.

3. Alt blir så fint og koselig, og lys i vinduene og fyr i peisen er kjempe koselig!

4. Jul!


Bilder fra weheartit.com

Liker du vinteren?

-Anna

J-E-S-U-S !

Jesus elsker oss folkens, vit det! Han elsker meg, han elsker deg, han elsker OSS! vi elsker deg og kjære jesus, takk for livet! 

Jesus elsker meg,
Jesus elsker deg,
Han tok oss i sin favn,
Og venter ved himmelens havn!
 Er du kristen? du burde det!!
-Anna 

Filmstjerne topp 5

Heja bloggææn!

Noen ganger føler jeg meg litt som en filmstjerne, og da sitter jeg gjerne i en dramatisk stilling menst jeg gjennomgår skuespillet oppi hodet. Og visst jeg føler meg ekstra dramatisk, så lager jeg gjerne replikker i hodet og later som jeg snakker til noen. F.eks: Jeg kan stå ved kjøkkenbenken, og så kommer min fantasi mann inn. Jeg er irritert på mannen min, man han sier "kjære, jeg beklager! I låv ju" og så sier jeg "du såret meg!" og slik står jeg og krangler med han resten av skuespillet! 

Disse er mine topp 5 skuespillere! Hannah montana er klart nr.1! <3 Askepott som nr.2 <3 Ariel som 3 <3 minnie som 4 <3 Og Evelynn i klassen som nr 5, men hun har ejg ikke bilde av <3 Er du enig med min topp 5 i dag?
-Anna Ida og Anna!.

arkiv

 • Mai 2014
 • Desember 2013
 • Oktober 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits