strå

It was raining todie, and it was cool. like, the rain literally falled down in my fase, and made a funny sound when i jump in the dams. Funny me, being asm in the waterfalled. Look, i'm not even luaghting, ooooh, yes I is! I is laughtnin rilly hard eksually. Look at the rain, from Ida two you. Pease out. 

the greatest wealth

Ida

NATURENS INDRE

I took some pictures so you guys in amerika and england can see how my cultures is. hope you enjoy it wery mush, and i hope to seen my people her in nor way suun. come come come don't be afraid! hhihi. It's actually seventinth mai today, and i love it. drip drop drip drop said the water when it falled down from the gellander. 

- Ida

heia bloggenVeldig lenge siden sist nå as. Ville bare fortelle at vi har det bra, eller vertfall helt ok, og vi liker forsatt det samme som vi gjorde før. Vi har ikke forandret oss så masse, og livet er forsatt det samme. God lørdag! 

snø i mitt jerthe

ida

vi lever forsatt!!!

det er helt sykt, vi lever forsatt! jeg trodde vi skulle vært dø for lengst, men kvelden en forsatt ung, så jeg er ikke helt rolig enda. i dag har jeg og familien min, for det meste bedd. vi har hygget oss sammen, og mimret, det er tross alt dommedag. men tross alt oppstyret, har jeg tatt noen bilder for siste gang. det er jo lidenskapen min, og jeg følte bare for å gjøre det. 
når verden går under venner, ønsker jeg dere lykke til <3 be nå som dere har muligheten!

julestemningSkjer ikke så mye for tiden, altså grunnen til dårlig blogging, og mest bilder. Til dere der ute som faktisk bryr seg, har jeg litt julestemning, og har kost meg med julelys, julemusikk, og julebrus i dag. Ida

love

ida

gardening is a matterførste desember


- Ida og Anna

bileter

Er slutt med Gunnar nå. Avstanden ble altfor stor. Så alle gutter der ute (jenter??) , nå er jeg singel...hint, hint. Gunnar er en fantastisk fyr, men det viste seg også at han var homo :-SSS Morsomt det der.ida

en høstdag- ida

min dag i bilder

heia bloggæææn

Jeg har ikke blogget skikkelig på en stund, så tenkte å vise dere litt bilder fra dagen for å lette på samvittigheten. I dag har jeg vært hos en fetter som hadde kjøpt en jentesinglet, fordi han trodde han var på en guttebutikk. Derfor fikk jeg en singlet av han i dag. Søtt. Ellers har jeg fiska krabber, og fanget sommerfugler og slike ting. 


- Ida

reiny dai.

Hei kjære blogglesere. 

Årh jeg må fortelle dere noe ssssssssssssykt. Altså, i dag satt jeg på bussen med kamera i hendene, da det plutselig begynte å regne. Så tok jeg dette bilde:

- Idaih.

.min dag i bilder

Bilder sier mer enn ord. 

I dag har jeg vært ute og tatt bilder av naturen. Jeg har hatt en dårlig dag, slik som jeg velger å tro at alle har i blant. Nå skal jeg legge meg nedpå litt, og tenke på hva jeg kan gjøre for å føle meg bedre.

Lives is ei rollarcåsir with optures, and some nedtures. 

redigerte bilder

Hei på deg din gamle sei.

I dag har jeg tatt meg frihet til å redigere noen bilder. Jeg dedikerte disse bildene til Gud, min frelser. Han fortjener disse bildene mer enn noen annen. Love you!God is love. Dette er gammelt da, men følte for å ha det med :-DDD Kisses!

En dag kommer vår tid til å skinne. Gud henter oss, og vi blir fri. Jeashe!

bare meddele at dagen i dag var merkeligere enn noen gang før. Jeg møtte en fra klassen på butikken som egentlig bruker briller, ikke sant? Også brukte han ikke briller da jeg møtte han!! :-OOO Be for han, han har sikkert mistet de elmsn. 

Gud er god. Ida

Vintage

sommer

Wow, nå har jeg virkelig gått inn for bloggingen altså!

Har mye lekser å gjøre, så jeg skal nå gjøre lekser frem til åtte, også heller legge meg litt seint. (20.02 presist) Slenger med noen bilder fra sommeren som jeg savner, men heldigvis er jeg tilbake på skolebenken!!!

- Ida

ute i finaværet

Hei bloggeeeen!!! Det er flaut å si det, men jeg har ikke blogget på en goood stund!! Beklager altså! Selv om jeg ikke har blogget på en stund, kommer jeg desverre ikke for å si at jeg skal bli flinkere, og blogge oftere. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å blogge noe særlig..ikke nå ihvertfall!

Ellers er det helt syykelig fint vær her, så da er jo jeg ute da seff!

 Ellers hører jeg på denne nydelige sangen av Cimorelli. Nydleg.

Håper alle har det kjempebra! - Ida

Pelsdott

Hellu der ute. 

I dag har livet vært greit å leve. Jeg har vært ute med Krinna og tatt et bilde for livet. Dere får ikke se bildet for livet, men dere får se dette her: P-p-pelsdott. 

Ida

WHY WAIT FOR 11:11

You are the music in me

Jeg elsker HSM♥

Men uansett, jeg hadde en ganske røff start på dagen der jeg trakket i en hundebæsj..ja du hørte riktig. Den lå på badegulvet...vi har jo ikke hund en gang?!? Dette mysteriet skal jeg la dere finne ut av!

Hvem eller hva kan ha lagt denne bæsjen på badegulvet vårt? - Ida.

støtt sultne ærfugler

Hei bloggen :(Støtt dem! Støtt dem! Støtt dem! Støtt dem! Støtt dem! Støtt dem! ...osv

I dag var jeg i Bergenby en liten tur. Altså, jeg mente jo ikke å ende opp i selve byen, men så tok jeg feil buss og slikt. Livet er hardt å leve. Uuuuansett, så kom jeg over denne "fuglen" her. Dette er et ganske så alvorlig tema som jeg vil få frem i samfunnet.Søt. Ida.

Nå er det vår!

Kom mai du skjønne milde!

Nei nå kommer våren meg gitt. Så greit da, men forsatt litt trist. Hva med vinteren liksom? Skal jeg bare glemme den? Glemme alt som har hendt, og alt som ikke har hendt?

Vår i mitt hjerte.

Ida.

Look alike

God kveld bloggen! :-D

I dag har jeg blogget hele tre ganger! Jeg har virkelig skjerpet meg. Men nok om det. Nå skal vi ha familieandakt i rundt en time. Det er min tur til å lese høyt fra bibelen i dag. Sist gang gjorde oldefar det, og ganger før var det heldige Anna sin tur. Etter familieandakten skal jeg legge meg, så god natt! Sov godt, drøm søtt!


Syns du de lignet? Ida

Haust

I dag merket jeg at det var ganske kaldt ute, og at høsten lister seg stilt på tå. Jeg fikk med et lyst til å skrive et lite høstdikt. Jeg har skrevet det på nynorsk, for alt høres så mye penere ut på nynorsk syns jeg. 

Hausten er her,

Vinteren er nær.

Blomane visner,

og damane kvisker,

no e da haust. 

Hva syns du om diktet? Ida

Ny elev i klassen.

I dag fikk vi en ny elev i klassen. Hun heter Frøya og er fra et land et sted som jeg ikke husker. Hun virker ganske ok, jeg har skjekket bakgrunnen hennes litt nå, og det ser ut som hun er helt ren. Jeg tror hun er kul jeg. 

Kjenner dere Frøya? Ida

God morgen!

God morgen alle sammen! Jeg våknet klokken seks i dag, siden jeg skulle ut å gjete kuene til tanten min. Møøøøø. Det jeg kanskje ikke har fortalt er at jeg skal bo hos min tante i noen dager siden mamma og pappa er i Banglabæsh. Det er visst en skikkelig romantisk tur. 

Når våknet du?

God helg!

Endelig er det helg! Å herre min hatt så deilig. I dag er det ikke så fint vær, haha. Jeg blogger alltid om vær, har dere kanskje merket det? Ja. Det skal jeg slutte med. Nei, det skal jeg faktisk ikke. Vær er jo viktig. Men fint vær eller ikke fint vær. Ut på tur skal jeg uansett. Så jeg har vært ute i tre-fire timer nå. Jeg har gått ca 1 mil. Her er bilder, med andre ord bevis.Har du vært på tur i dag kanskje? Nei, tenkte meg det. 

09.06.11

nytt design

Hallo alle sammen! Nå har jeg fått nytt design igjen. Det er gratis design denne gangen også. Men denne gangen er det fra Caroline Maria. Jeg er superduper fornøyd. Nå skal jeg kose meg videre ute i det fine været. Er det fint vær der du bor? :)

ute i finværet

Hallo! I dag har der vært dritfint vær om jeg får si det selv. Jeg har solt meg og faktisk tatt meg året første bad!....fotbad. Okå, så har jeg kanskje ikke badet. MEN jeg har vasset...Uansett så er det fint vær,og det er det som betyr noe. Vi hadde btw fri igår og i dag. De fleste hadde vel fri i går. OK, nå bare maser jeg. 

Er det sol der du bor? 

Nå gidder jeg faktisk ikke å blogge mere

...blogging kan bli utrolig kjedelig i lengden! SÅ jeg tar en pause...IGJEN! Loleegejkej. Men før det så kan jeg jo unnskylde meg litt. Grunnen til jeg ikke har blogget på en stund, er K-O-N-F-I-R-M-A-S-J-O-N-! Jeg har vært i Lise og Enol sin konf, og nå står min egen konf RETT rundt hjørnet! (Jaaa, dt e kullt å si konff!) Jeg har alltid en grei unnskyldning, har jeg ikke? Dere må kose dere videre...jeg slutter ikke å blogge for alltid, slapp av! Jeg kommer til å blogge i ny og ne eller hva det er folk sier...jeg vet ikke hvor lenge jeg blir borte heller....det er jo tross alt fredag den 13...ikke rart jeg tok bloggpause.

Dere må alle sammen ha en riktig god 17.mai visst vi ikke snakkes før den stund!

i belive i can touch the skyFor et nydelig vær altså!

påskepynt

Heisann påskeharer! Jeg og kusinen min Hanna hadde en fottosjhuut med påskepynten til mormor i går. Siden det var så utrolig fint vær tok vi bilder ute. Her kan dere se bildene selv...Det var det. Ikke noe spesielt å skryte av, men bildene var litt påskelig visst det er noe som heter påskelig. Nå skal vi spise frokost på fellesen her. Ååh, som vi koser oss! I gårkveld satt vi ute å spiste pizza lenge, også leita vi etter påskeeggene. Også er det så fint vær! SOMMER!!

- koste du deg i går?

påskeegget mitt

God påske alle sammen! Kos dere masse med påskeegget deres :-) Her er noen bilder av mitt påskeegg!

Jeg har ikke fått påskeegget mitt enda, men jeg skal få det ikveld. Så da jeg tok disse bildene var det tomt. Mange syns sikkert at jeg har et utrolig lite påskeegg, men vet du hva? Det er stort nok for meg. Som dere kan se på bildene, har det vært ganske fint vær i dag også.

- den passer perfekt i håndfalten :-)

Nå har alle på mamma sin side komt til hytten til mormor og morfar i Øygarden. Så nå skal vi kose oss i hele kveld. Først skal vi spise pizza og deretter skal vi lete etter påskeegg og spise det..naaam. Kos dere!!! 

- har du fått påskeegget ditt? 

smile to the world and the world smiles backI dag har jeg hatt en fortreffelig dag! Det er så sykt deilig med påskeferie! Kusinen min Hanna og jeg ble med mormor og morfar til hytten i Øygarden. Så nå skal vi kose oss med taco og brus før vi legger oss...jaaa, jeg vet hva klokken eeeer...

ida

music is what feelings sound like

sjø- ååååh, jeg savner sommeren! dette bilde ble tatt i sommer da jeg og noen venniner var på en strand ved hytta til mormor og morfar. bilde ble tatt om natten (JA, VI FIKK LOV TIL Å VÆRE OPPE LENGE AV MORMOR..LOVE you!!) og det er derfor det er så mørkt.

- savner du sommer? ida

hjædthe- gunnar og JEG gikk PÅ tur IGÅRKVÆL. OG då gikh vi på stranæ. uuutruuuuleg flott utsekt! MEN DÅ kømm vi øve denne FLÅÅTTE sandæen, å då mått æ TA bild' GuNNar søt'N teina ett hjærte i sandæn FOR mææ. han æ SÅ Søøt. va den ænn fin hjædthe ell syns du denn vah støgg?

follow your heart

uredigert vs redigert

- uredigerte bilder til venstre, og redigerte til venstre- røyking dreper...så ikke røyk foxs. ok?- roses fall, but the thorns remain. eller noe i den duren- pepsi max...æææææshj.- det regner ute, som du ser på bildet.-lyyyng...tror jeg- var de uredigerte eller redigerte finest?

drive carefully
oreo- skal det være en oreokjeks? :-)Ida og Anna!.

arkiv

 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits