blogger jeg følger på bloglovin

Amalie og Maria har en helt super blogg sammen. 

Begge to har veldig kul stil også. 

Amalie over, og Maria under

blogger jeg følger på bloglovin

Frida og Adina er to jenter som har en blogg sammen. Bloggen er kjempebra, og jentene har kjempestilig stil. Adina til venstre, og Frida til høyre. 

Ha en fin dag videre!

blogger jeg følger på bloglovin

Her er to kjempebrae bloggere, med navnet Vilde. 

Vilde 1#

Vilde 2#

Begge bloggene er fantastiske, og begge to tar nydelige bilder. Følg dem du også!

blogger jeg følger på bloglovin

Silje

Sarah den mest geniale bloggeren noen gang. 

Therese Charlotte

Tegnehanne

Terje

blogger jeg følger på bloglovin

Bildene er linket

blogger jeg følger på bloglovin

Irene er kjempeflink til å ta bilder, annbefaler bloggen hennes veldig! 

Jade Celine har veldig kul stil, og tar brae antrekksbilder 

Bloggen til Lise er helt fantasktisk, og bildene hun tar eg utrolig fine!

Alle bloggene er linket. Ha en fin søndag videre godtfolk. You guys lie in my hearts. 

tre blogger jeg følger på bloglovin

Helene tar veldig brae bilder! 

Ingrid

og Henriette Lien

blogger jeg følger på bloglovin

denne bloggen følger jeg også på bloglovin, og jeg tror nok en del av dere også gjør det! trykk her for å besøke bloggen. Ha en fin søndag videre.

blogger jeg følger på bloglovin

Anbefaler alle å lese Camilla sin blogg. En blid jente, som blogger kjempebra, og tar fine bilder. 

blogger jeg følger på bloglovin

Enda en toppblogger som jeg følger på bloglovin, nemlig Erica. Tipper at hun er kjent for de fleste. 

verdt å ta en titt!

blogger jeg følger på bloglovin

Hei folkens! Gleder dere, dere til i morgen? Jeg håper alle får en flott dag, med masse glede. Jeg hadde aldri komt så langt her i bloggverden uten dere, mine flotte lesere. Jeg ønsker dere alle en god jul!

Bloggen til Amanda må jeg bare lese. Kjempesøt jente, med utrolig bra blogg. Dere kommer ikke til å angre om dere stikker innom gurlsss. 

blogger jeg følger på bloglovin

Må jo selvfølgelig følge annais

blogger jeg følger på bloglovin

Elsker bloggen til heddipeddi! Hun tar fantastiske bilder, og blogger kjempebra. Anbefales!

#12

blogger jeg følger på bloglovin

Andrea

blogger jeg følger på bloglovin

Vedder på at de fleste leser Aurora Mohn sin blogg fra før, men jeg følger hun hvertfall på bloglovin. 

blogger jeg følger på bloglovin

Johanne følger jeg på bloglovin, pga av at hun tar sykt fine bilder, hun blogger bra og skriver interesant. 

blogger jeg følger på bloglovin

Tenkte å vise dere hvilke blogger jeg følger på bloglovin, en etter en. Begynner med Amalie, elsker bloggen hennes, og stilen. Ikke vær redd for å trykke HER for å følge oss!

#21

#16Image and video hosting by TinyPic

Trykk HER for å besøke bloggen til Amalie!!

gress

Halla balla! :-)

I vår kultur, er det normalt å tilbe gresset. Dette er en slags tradisjon som farfar kom på for noen år tilbake (for 43,2 år siden for å være helt presis)

Da har vi en samling på plenen der kvinnene sitter seg ned på huk og nynner, mens mennene stiller seg bak hver si dama og brumler. Dette valgte farfar og kalle kilsaften. Så i går feiret vi altså kilsaften. Mmmmmm....

Grunnen til at farfar kom på dette fenomenet i det hele tatt, var fordi han var en gartner lang tilbake i tid, og han er et ganske komplisert, men godt forhold med gress. Jeg tror kanskje jeg har arvet noen av disse følelsene assa. For jeg elsker å ligge i gresset og lukte på det :-D!!!! Wihu. 

Må bare fortelle at mamma hadde veldig store problemer med å sette seg ned på huk i går! Det var syyyykt. Det klikket for hun flere ganger. Tror vi brukte en halv time på å få dama ned i gresset!!!! Problemet er det ingen som riktig vet, for mamma hadde ikke vondt eller noe sann...hun sier at det kanskje var satan selv som kom inn i hun et lite sekund (Jeg ville sagt en halvtime...HAHAHHAHA!!! WOHO)

Alt i alt hadde jeg en fortreffelig fin dag! Dette skal uten tvil gjentas neste år faffi! - Ida

siesta

Nå har jeg funnet en litt gammel utgave av siesta. Siesta er et blad som gjør det lettere å slå opp i bibelen og slike ting. Utrolig kjekt og lærerikt assa.

Elsk på siesta <3 <3

Dette er da den populære LOGOEN(!!!!!!) til siesta la vissda torilla. 

Mange fine bibelvers ligger gjemt i dette moderne, moterike magasinet. 

Du blir motatt med ordene, KJÆRE LESER. Hvordan får det deg til å føle deg? Blir du ikke glad? Blir du ikke bare suupermotivert til å lese videre, og til å bli bedre kjent med Gud?!?!

Ehmm.....JAA. 

Spørsmål som tilfelle over, står ofte i tha magazain. Jeg føler meg...ja, jeg kan vel si hver gang, truffet at disse spørsmålene. Jeg vet at de er rettet mot meg som kristen. Loveit.

Uff. Se på Jesusen vår da. Han er så god som lar seg selv pine for at vi skal ha det godt. Takk han!...og plutselig så ser jeg et norgesflagg, da ble jeg glad. Ja, vi elsker dette landet, som det stiger freeem..Takk Gud, for at du skapte Norge med dine hender. 

Ikke glem dette, for alle er nemlig skyldige. Det er alle sin feil. 

Blar du fort igjenom kan du ta noen utrooolig stilige bilder bare så det er sagt. Eh...det er vel ikke så mye å si om akkurat dette her nei.

Åååå, får frysninger oppover ryggmargen. Livet er herlig. Troen i hjerte er veien til himmelen. Enkelt og greit. 

De har også tatt med bilder av forskjellige berarter. Mmmmmm herlig. Bilde av muren over gir så mye energi, og mening!

Annbefaler å ta en titt innom nettsiden ass. http://www.bibelsiesta.no/ <------------------ Trykk, trykk trykk og atter trykk!!

Anbefaler også alle å abonnomorimere på sieasta. 

Leser du siesta? - Ida

Dyna mi er mann

Heeja bloggen! 

I dag har jeg vært hjemme p.g.a sykdom...uffamei. Men over til et langt mer viktigere tema, nemlig DYNER:

Når mørket senker seg, og jeg skal til å sove, pleier jeg å forme dynen min som en lang "slange" som skal forestille en mann. Dette gjør jeg for å føle meg tryggere, elsket og usingel. (Nei jeg er ikke singel, jeg bare føler at jeg er det)

Dersom noen der ute har problemer forårsaket av redsel, ensomhet e.l oppfordrer jeg dere til å gjøre det samme. Det skader vel ikke å prøve i bare en natt, eller hva?

Jeg ser med en gang at denne personen har brukt dyna si som mann/dame. Grunnen til at  jeg kan se det, er på grunn av formen på dyna. 

Du kan også gjøre som mannen over. Kjøp et dynetrekk med et skjelett på. Da blir det mer ekte. 

*gi mannen din en klem når du våkner*

*stryk han over ryggen*

Jeg skal ikke gå så langt å legge ut kyssebilder, eller til og med enda mer private bilder enn det! Så gærn er jeg ikke!!

Skal du teste ut dette fenomenet? IDA.

Film anbefaling

Hei! 

I sommer tok kjære onkel Kornelius oss med på kinotur. Dette her synes vi var ekstremt spennede i og med at vi aldri har vært på kino før. Filmen vi så heter Rio. Jeg rekner med at dere aldri har sett den, eller i det hele tatt hørt om den. Men vi så den ihvertfall, og vi likte det vi så!

Kos. 

Filmen var utrolig bra. Og for dere få som har vært på kino, vet dere hvordan det føles, til dere andre...dere kommer til å få den samme følelsen en dag. Heia, heia Rio blir vi ALDRI LEI AV!!! :-DHar du lyst til og gå på kino for første gang en vakker dag? Ida

Så, så sokkedukksokk.

Hei sokkedukker!

Idag har vi blitt forelsket i vår nye trend her i Storengen borettslag. Nemlig sokkedukker. Det begynte med at onkel sine sokker stinket, så han tok de av seg og la de på middagsbordet. Vi fant dem og begynte å leke litt med de siden vi ikke hadde noe bedre å gjøre. Så sydde vi på øyner på sokkene til onkel og etter å ha øvd i sju timer presenterte vi et dukketeater for familien. De elsket det! Dukketeateret fant vi opp selv, og vi kalte det Så, så sokkedukksokk. 

 

Leker du med sokkedukker? Vennlig hilsen fra Anna og Ida. 

favoritt blogger

- anna edwin- mathilde- henriette- tommy- therese- tuva- andreajapp, tror det var alle min favortii blogger :-)

leser du noen av mine favoritt blogger? - ida

ikke bli lurt...

...sann som vi ble

På fredag gikk jeg, Anna, Susanne og han kjære Hanrik på kino for å se gullivers reiser i 3d - men vet dere hva? Det var ikke i 3d. Ikke en eneste gang (utenom i reklamen) merket vi noe forskjell på 2d og 3d. Så da betalte vi 33kr presis (med 3d-briller) mer enn visst vi hadde sett den i 2d. Freeekt. Jeg får lyst til å klage, menmen

Ellers var filmen bra, og ikke minst morosaam - utenom bussturen hjem, men det tar jeg senere, for nå får vi besøk - vi skal nemlig feire festelaven! (eller hvordan man skriver festelaven...)har du sett gulliver's reiser? IKKE SE DEN I 3D!!! anbefalesss!

-ida

En blogg jeg vil anbefale

God søndag til dere!

//mne.blogg.no

Jeg vil anbefale denne flotte bloggen til dere! Den er skrevet av en femten år gammel jente som heter Mathilde - men Mathilde er ikke som vanlige nordmenn, hun bor nemlig i Singapore, noe som gjør det ekstremt gøy å lese bloggen hennes. Dere burde prøve å lese den!

Ikke nok med det, så tar hun forferdelig fine bilder - jeg skulle ønske jeg kunne ta så fine bilder som hun tar, og som hun viser på bloggen sin! Bare se på disse kjempefine bildene her:

- når jeg leser bloggen hennes får jeg sykt lyst til å reise til Singapore, også får jeg lyst på sommer...NÅ!!! også skriver hun kjempebra også...jeg syns alle sammen skal ta en tur innom bloggen hennes, besøk den ved å trykke her også får dere kanskje..mest sannsynlig en ny blogg å lese :-)

har du lest bloggen hennes før? bloggen er tross alt på topplista...

- ida

anbefaling. (futureme.org)

Jeg må nesten anbefale en dødskul nettside til dere. Du kan skrive en e-mail til deg selv som du får i fremtiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er en utrolig bra nettside! Om du vil skrive en mail til  deg selv i fremtiden trykk her

Jeg fikk faktisk min første melding fra fortiden i dag, og der stod det - Dear FutureMe, ikke glem å skrive innlegg på teiteklubben.blogg.no i dag! Heh, så da tenkte jeg at jeg kunne skrive om dette!

Vil du skrive en mail til deg selv som du får i fremtiden? (trykk her om du vil) fra ida

sann helt uten videre...

...så ville jeg anbefale dere en superbra blogg, som er skrevet av Henriette Lien...Det var egentlig helt tilfeldig at jeg kom meg innpå denne bloggen, jeg husker egentlig ikke hvordan - men jeg forelsket meg fort i den. For Henriette skriver så sykt bra...og ikke nok med det tar hun sykt gode bilder også...

Sykt fine bilder! Hun er døds flink...

Selv om jeg er døds dårlig til å kommentere bloggen hennes, er jeg innpå den 2-3 ganger om dagen. Så jeg må bli flinkere til å kommentere. Om du ikke leser bloggen hennes, bør du gjøre det! Jeg fatter ikke hvorfor hun ikke er på topplisten. Hun fortjener en plass der...så besøk bloggen hennes! - hmlp.blogg.no

Har du lest bloggen hennes? fra IdaIda og Anna!.

arkiv

 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • 10 days
 • anbefales
 • arnold
 • barbie
 • bilder
 • Blogg
 • days
 • design og html-koder
 • dikt
 • flauser
 • folk flest
 • fri
 • haha
 • header
 • hverdag
 • hår
 • Jobbing
 • konk
 • Kontakt
 • mat
 • musikk
 • Om meg
 • outfits
 • punkt
 • rihanna
 • sladder
 • sommer
 • spørsmål
 • SYKDOMMEN
 • teiteklubben
 • trist
 • tull og tøys
 • ukens
 • weheartit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits